Results 1 to 50 of 385

Thread: Rad od doma u vrijeme virusa

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Tanči's Avatar

Quote Originally Posted by Lili75 View Post

Poslodavci takodjer zlorabe ovu situaciju..
    Tako je i to je ono što najviše ljuti.
    Moj poslodavac ne skuplja za plaće. On ima. Itekako ima.
    I sam mi je rekao da će plaća za ožujak biti normalna i da on ima za to i za još nekoliko mjeseci ubuduće, ali da ćemo to još vidjeti kako bude.
    Pitao me jedino želim li na burzu ili ostajem. Odabrala sam ostati. Dvoje kolega je odabralo burzu, ostali ostaju. I svi smo dobili istu plaću iako smo, neki više, a neki manje ožujak odradili. Čujem da su neke kolegice na novom godišnjem jer starog nemaju. I unatoč svemu, mi smo na minimalcu. Budući da će država to vlasniku refundirati, ispada da smo radili za badava. I godišnje odmore dali za badava.
    Ne znam. Meni to sve skupa nije ok. Nije fer, ni ljudski.
    Na stranu novci, ali ovakvo ponašanje nije ok.
    Ja sam razočarana jer sam imala jako visoko mišljenje o vlasniku i ovo mi se nikako ne uklapa u tu sliku.
    Ali eto, izgleda da je to tako normalno. Ne znam zbog čega. Utjecaja podzemnih voda, možda?
    Ja i moja mala obitelj nećemo biti gladni. Moja kći će studirati i dalje i ja ću za njene i naše potrebe imati.
    Mi nemamo kredita, minusa, dugova po karticama...ničeg. Imamo i ušteđevine i možemo i bez ikakvih prihoda živjeti normalno.
    Ne treba nam puno, a sve bitne stvari imamo riješene.
    Eto, nisam imala srca ni podstanarki naplatiti pa mi je i taj prihod otpao, ali sam unaprijed to tako odlučila/prihvatila.
    Ne treba biti pohlepan i gledati samo sebe.
    Najvažnije je da preživimo ovu epidemiju neokrznuti.
    Svima želim od srca da ostanete zdravi i da ne budete u bilo kakvoj potrebi.

Lili75's Avatar

Quote Originally Posted by Tanči View Post
    Tako je i to je ono što najviše ljuti.
    Moj poslodavac ne skuplja za plaće. On ima. Itekako ima.
    I sam mi je rekao da će plaća za ožujak biti normalna i da on ima za to i za još nekoliko mjeseci ubuduće, ali da ćemo to još vidjeti kako bude.
    Pitao me jedino želim li na burzu ili ostajem. Odabrala sam ostati. Dvoje kolega je odabralo burzu, ostali ostaju. I svi smo dobili istu plaću iako smo, neki više, a neki manje ožujak odradili. Čujem da su neke kolegice na novom godišnjem jer starog nemaju. I unatoč svemu, mi smo na minimalcu. Budući da će država to vlasniku refundirati, ispada da smo radili za badava. I godišnje odmore dali za badava.
    Ne znam. Meni to sve skupa nije ok. Nije fer, ni ljudski.
    Ovo je definitivno nefer i neljudski, krajnje nekorektno.