Stranica 45 od 383 PrviPrvi ... 3543444546475595145 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,201 do 2,250 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Lili ti da neznaš koliko je tri km ko ni onda trebao znati
    Čak i ja znam koliko je to
    Ok malo sam starija od tebe,ali nisam stara osoba
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 04.04.2020. at 11:26

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Sillyme,
    to je nemoguće kontrolirati za veće gradove recimo Zg pa kako bi ja ili neka starija susjeda znala dokud su mi ta 3km??!! Z amanje hradove je izvedivo,za velike apsolutno neprovedivo i nemoguće za kontrolirta. Bilo bi samo mrtvo slovo na papiru.
    Itetkako je izvedivo, bez po muke. Ali... eto država voli održavati privid da se to ne može, a u stvari jako dobro znaju (ako žele) da mogu i znati i kontrolirati. Samo nevoljko se razbijaju kolektivne iluzije...

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    For the record podsused-sesvete su 27km autom, zračne linije još manje.
    I? Kakve to ima veze?
    Zračne linije? Letit ćeš avionom kroz grad?
    Ako baš hoćeš šiljiti granice grada Zagreba su dalje.
    Ja sam to navela čisti usporedbe radi sa nekim selom gdje je radijus kretanja par sto metara, naspram zagrebačkih 30-40 kilometara i to u svakom smjeru.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj NanoiBeba prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je poznanica rekla da su ih dva puta odbili za propusnicu za otići iz Zagreba u Zaprešić odnijeti hranu mami/ baki
    U zahtjev za propusnicu treba navesti OIB, adresu i ime osobe kod koje misliš ići te razlog.
    Hranu po Zaprešiću raznosi Crveni križ, Plavo srce (BBB) i volonteri.
    Ako je samo to u pitanju, kao i lijekovi, plaćanje računa i sl. uistinu nitko ne treba dolaziti iz drugih mjesta zbog toga.
    I bolje da ne dolaze.
    Pogledajte kaj se u Pregradi dogodilo.
    Malo mjesto je postalo žarište zaraze zbog pridošlica.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Došla sam malo o Jarunu, trčanju i Lili .

Kužim ja da ti ideš u 6 ujutro i da tamo nikog nema. Ali sto bi bilo da svi ovi koje je policija danas otjerala s Jaruna sutra naviju sat u 6 ujutro i dođu tamo gdje ti trčiš? Jer ne mogu na Jarunu jer ih policija tjera?

Sad me jedna na fejsu iživcirala, mrtva ladna napisala da svaki dan ide s djecom cijeli krug, 7 km oko Jaruna (tako je napisala, stvarno ima 7 km tamo??!!). I onda vrati djecu doma, a ona ide još trčati par km... a sto smo mi ostali? Budale?

Ja sam prije 3 tjedna otišla s djecom u stražnji dio Maksimira gdje smo i inače znali šetati, bilo je ljudi vise nego ikad. Tad smo bili zadnji put, djeci prisjelo “nemoj dotaknuti most” i sve ostalo...

Ali stvarno se pitam, kako neki mogu, a neki ne mogu? Nisam ništa ovoj na fejsu napisala, znam da će sad drugi . Ja sam došla samo ovdje .

Beti, zao mi je sto ne možeš mami. Ja do moje imam manje od 10 min pješke i nismo ih vidjeli 3 tjedna. Malo kukaju jer ne mogu do djece, ali vide se preko interneta.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Došla sam malo o Jarunu, trčanju i Lili .

Kužim ja da ti ideš u 6 ujutro i da tamo nikog nema. Ali sto bi bilo da svi ovi koje je policija danas otjerala s Jaruna sutra naviju sat u 6 ujutro i dođu tamo gdje ti trčiš? Jer ne mogu na Jarunu jer ih policija tjera?

Sad me jedna na fejsu iživcirala, mrtva ladna napisala da svaki dan ide s djecom cijeli krug, 7 km oko Jaruna (tako je napisala, stvarno ima 7 km tamo??!!). I onda vrati djecu doma, a ona ide još trčati par km... a sto smo mi ostali? Budale?

Ja sam prije 3 tjedna otišla s djecom u stražnji dio Maksimira gdje smo i inače znali šetati, bilo je ljudi vise nego ikad. Tad smo bili zadnji put, djeci prisjelo “nemoj dotaknuti most” i sve ostalo...

Ali stvarno se pitam, kako neki mogu, a neki ne mogu? Nisam ništa ovoj na fejsu napisala, znam da će sad drugi . Ja sam došla samo ovdje .

Beti, zao mi je sto ne možeš mami. Ja do moje imam manje od 10 min pješke i nismo ih vidjeli 3 tjedna. Malo kukaju jer ne mogu do djece, ali vide se preko interneta.
    A kada sam ja to napisala pred tjedan dana bilo je drvlje i kamenje na mene. Ovdje na forumu.
    Moja djeca od potresa nisu bila vani. Ja dva puta, po hranu.
    Drago mi je da još netko tako misli.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Nisam valjda taj tjedan pratila ovu temu .
    Ali i tad sam to mislila.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nisam valjda taj tjedan pratila ovu temu .
    Ali i tad sam to mislila.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Po mom satu krug oko jaruna ima 6.27km

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam ovaj tjedan morala u ured uzeti nešto što nisam znala da će mi trebati. Iz stana u auto, ured u praznoj zgradi, ja sve otvaram laktom, natrag. Bas me iznenadio broj ljudi koje sam vidjela vani da hodaju. Ok, neki možda idu na posao, doktoru ili u trgovinu. Ali u tih 10-tak kilometara vožnje sam vidjela nekoliko obitelji s djecom na biciklima i sl. Da, nije bilo nikoga oko njih u neposrednoj blizini. Ali opet, sto da svi to radimo?

Ja sam za to da uvedu i propusnice za izaći na zrak, pa da se izmjenjujemo .

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ne razumijem baš ovu mogu/ne mopgu priču i pitanja. Pa svi mogu, osim ako ih potjera policija. To ako se ti osjećaš loše i strah te je i nije ti gušt ako moraš stalno paziti, to je tvoj problem.
    Moji su isto išli svaki dan u šumu dok to mjesto nije proglašeno za korona party, pa od tada ne žele ići, nelagodno im je.

Ako ljudi mogu držati distancu i ne nalaze se s nikim izvan kruga obitelji, pa neka šeću.

Ako ne mogu a šeću će rasti broj oboljelih i svi čemo završiti u full karanteni.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja cu setat dokle god ne zabrane. Necu se odreci toga samovoljno, a i zasto bih.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Pa daj zamisli jedan običan dan na Jarunu, Maksimiru, Bundeku... gdje točno držiš razmak?

Da, sad nije tako. Ali da svi odu, bilo bi. Tako da to nije pitanje kome je ili nije ugodno. Nego kome je ili nije jasno da ne mogu bas svi koji žele tamo i doći jer bi to bilo isto kao i svaki drugi normalan vikend na ovim mjestima.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Pa daj zamisli jedan običan dan na Jarunu, Maksimiru, Bundeku... gdje točno držiš razmak?

Da, sad nije tako. Ali da svi odu, bilo bi. Tako da to nije pitanje kome je ili nije ugodno. Nego kome je ili nije jasno da ne mogu bas svi koji žele tamo i doći jer bi to bilo isto kao i svaki drugi normalan vikend na ovim mjestima.
    X

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa baš jest pitanje kome je ugodno, jer će se netko ako vidi gužvu vratiti doma, a netko neće. Dok ga ne potjera policija.

Znači, ljudi će šetati dok im se i ako ne zabrani. Isto kao što su putovali u Istambul jer nije bilo zabranjeno.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uopce ne govorim o vikendima, nego govorim generalno. Ovdje su zabranili izlazk na šetnicu u kanalu preko vikenda, jer je bilo previse ljudi. Ali ja nemam pojma ima li negdje previse ljudi ili nema. Prekjucer je u Lidlu bilo puno previse ljudi, jer je zastitar pustao parove unutra. Sto to ne zabrane?

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Joj Lidl. Puštaju ljude na kapaljku i onda radi samo jedna blagajna. Red kroz cijeli dućan.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa baš jest pitanje kome je ugodno, jer će se netko ako vidi gužvu vratiti doma, a netko neće. Dok ga ne potjera policija.

Znači, ljudi će šetati dok im se i ako ne zabrani. Isto kao što su putovali u Istambul jer nije bilo zabranjeno.
    Pa ne smije to ostati prepušteno ljudima, je l se netko boji gužve ili ne.
    Čemu onda sve ostalo?

Molim karantenu ili propusnice za šetnju. Sve drugo je bezveze.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

propusnice za setnju, hm
    vrlo izvediva ideja, cudo da se netko vec nije dosjetio
    Posljednje uređivanje od summer : 04.04.2020. at 13:44

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pa to je samo jedan od problema ovog divljeg kvaziurbanizma koji caruje po gradu zadnjih 30g. Da cijeli jugozapadni dio grada gravitira prema tih par km2 src Jarun jer su drugdje digli grozne betonjare bez zelenila i normalnog rekreacijskog sadržaja. Vrbani2, vrbani3, novi dio Spanskog... Pa 100+ tisuća Zagrepčana gravitira na Jarun.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne smije to ostati prepušteno ljudima, je l se netko boji gužve ili ne.
    Čemu onda sve ostalo?

Molim karantenu ili propusnice za šetnju. Sve drugo je bezveze.
    Za sad je to prepušteno ljudima, kao što je prije tri ili četiri tjedna bilo prepušteno hoćeš li ili nećeš ići na put. Osim što policija povremeno rastjera.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Šalim se za propusnice za šetnju.
    No, zato što je prepušteno ljudima, vjerojatno nas čeka karantena.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Šalim se za propusnice za šetnju.
    No, zato što je prepušteno ljudima, vjerojatno nas čeka karantena.
    Drugo nismo niti zaslužili.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A ono, ako zabraniš šetnju onda je to odmah karantena.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Alga, Beti sad mi je jasnije cure, hvala na pojašnjenju. Nije lako.

Cathy pitaš kako do pumpe, pa kako sam i rekla s propusnicom. Meni ne bi bio bed zatražit je da mogu do pumpe i dućana, nadam se da je to opravdan razlog za dobit je. Iako kad se jednom natanka rezervoar ne vidim razloga za ići ponovo jer se ne možemo vozikat okolo nit sad ima potrebe za tim. Dućan je druga priča.

Nije mi jasno ovo zatvaranje šuma i boravak na zraku pogotovo u malim mjestima gdje je zapravo malo ljudi i nema gužvi.
    .

Zaključujem da Beti smeta pomanjkanje slobode isključivo na filozofskom nivou, jer je na početku teme napisala da živi na rubu šume s velikim dvorištem, plus ima propusnicu.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Suosjećam s vama u metropoli koji imate na milijun ljudi samo taj Jarun i Bundek, to mora da je koma, mi po manjim mjestima/gradovim se ipak možemo nekako raspršiti tako da nema gužve po šumama,livadama, plažama, a time ni kopanja očiju ovima koji izlaze van od ovih koji se žrtvuju ostajući doma.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Suosjećam s vama u metropoli koji imate na milijun ljudi samo taj Jarun i Bundek, to mora da je koma, mi po manjim mjestima/gradovim se ipak možemo nekako raspršiti tako da nema gužve po šumama,livadama, plažama, a time ni kopanja očiju ovima koji izlaze van od ovih koji se žrtvuju ostajući doma.
    Moze se i u metropoli setat po nefensi kvartovima, odnosno ako je do setnje, a ne lokacije, moze se setati bilo gdje.
    Ne znam.sta fali krugu oko zgrade, ako je do svjezeg zraka. Ne mislim da je zrak na bundeku znacajno cisci od zraka na folki npr.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kod mene oko zgrada veća koncentracija ljudi nego na Jarunu.

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U ovih nekoliko tjedana sam više puta bila zahvalna što sam u Novom Zagrebu, i zbog zelenila i prostora, i zbog zgrada od armiranog betona.

Ima ljudi u kvartu, ali nigdje nije gužva, problem je samo što ne možeš izbjeći odlazak u trgovinu.

Inače, ministar nam se osvrnuo i na bicikliranje:

Je li bicikliranje 'izolacija u pokretu'?
    "Ako se vozite na adekvatan način, to je samoizolacija u pokretu, ako nema nikog 2 metra od vas"
    ... a i ne može se voziti tako da vam glave budu bliže od 2 metra, jer se inače riskira sudar. Pa je onda i bicikliranje epidemiološki prihvatljiv način boravka na zraku.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

.

Zaključujem da Beti smeta pomanjkanje slobode isključivo na filozofskom nivou, jer je na početku teme napisala da živi na rubu šume s velikim dvorištem, plus ima propusnicu.
    Upravo to.
    Usput, muž mi je izašao iz opasne zone i čekat će povratak kući u relativnoj sigurnosti. Odmah je život ljepši.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Moze se i u metropoli setat po nefensi kvartovima, odnosno ako je do setnje, a ne lokacije, moze se setati bilo gdje.
    Ne znam.sta fali krugu oko zgrade, ako je do svjezeg zraka. Ne mislim da je zrak na bundeku znacajno cisci od zraka na folki npr.
    Moj kvart meni nije ništa loš za šetnju, ali ja s djecom ne mogu izbjeći ljude. Staze su obične normalne staze, a djeca ne hodaju mirno svojim pravcem. Ali da, u pravu si, ja sama mogu hodati stazom, i biti cca 1.5 m dalje od nekoga na toj stazi.
    Ali djecu ne mogu u tim uvjetima šetati. Pogotovo jer ih moram sprečavati da ulaze u park.

Pa je onda to valjda moj osobni problem - ako ja ne mogu, zašto bi i drugi?

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo to.
    Usput, muž mi je izašao iz opasne zone i čekat će povratak kući u relativnoj sigurnosti. Odmah je život ljepši.
    Eto. A za dva-tri tjedna vjetar će ti mrsiti grivu dok zaljubljeno jurite na vespi...do kontejnera za smeće

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Hihi, tako nekako. Hvala ti na ovom postu, baš me raspoložio!

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

U Splitu postoji inicijativa koja pokušava objasnit gradonačelniku i stožeru da ako su zatvoreni Žnjan, Bačvice i Riva, onda si smanjio površinu na kojoj se ljudi mogu kretat i samo stvorio veću gužvu.
    Puno bi logičnije bilo kontrolirat koliko je ljudi tamo i ne propuštat više, kao u dućanima
    Djecu vodim van jedno po jedno, ne zajedno, baš jer nekako imam osjećaj da je lakše kontrolirat kad nas je manje, a i dobro dođe vrijeme 1 na 1
    Uglavnom radimo krug po našem kvartu koji je tako neugledan da nitko lud osim nas po njemu ne šeta. Pločnika uopće nema pa nemamo problem da je preuzak

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene oko zgrada veća koncentracija ljudi nego na Jarunu.
    I kod mene dosta,pa mi ne dolazi u obzir šetanje ni po kvartu, ni po Jarunu i sl.

Eto. A za dva-tri tjedna vjetar će ti mrsiti grivu dok zaljubljeno jurite na vespi...do kontejnera za smeće

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Bubilo,
    Ne se sekirati i biti toliko u strahu

Tamo gdje ja idem nema ljudi prvenstveno jer idem rano ujutro, a idem i svaki dan na drugo mjesto tako da, al ne otkrivam lokacije.

Tebe koči strah u kombinaciji zaigrane djece, mene uopće nije strah kad idemo na ta izolirana mjesta. Ionako prvo sjedamo u auto pa onda dalje.

Ljudima koji poštuju sve propisane mjere zabraniti potpuno kretanje može samo Krizni stožer i uputa s vrha.

Jelena.o ma znamo ti,ja i sillyme koliko je 3km, al di će moji susjedi znat, moji svekiji u Novom Zg ili starci u Dubravi gdje im je granica kretanja il tamo netko na brdu u Mikulićima dokud smije nogom kročit, nemamo mi toliko ljudskih resursa u policiji.
    Jedva stignu rastjerat raju s Jaruna i drugih glavnih parkova i postavit ključne polic.punktove a di bi u svakom kvartu grada Zg, St,Os,Ri..ma neprovedivo.

Treba samo spojit te male općine.

Beti3 im akuću, dvorište,vrt i blizinu šume pa to nema velika većina nas u Zg, a filozofirat uvijek možemo Beti super za mužića, sretno daljee!!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 04.04.2020. at 16:55

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Cathy, znaš što, dosta mi je, idem i ja van.
    Idem na groblje, tamo valjda nema nikog živog .

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Hihi, tako nekako. Hvala ti na ovom postu, baš me raspoložio!
    nema na čemu, drago mi je da si malo živnula.

Citiraj Marija prvotno napisa Vidi poruku
    ... a i ne može se voziti tako da vam glave budu bliže od 2 metra, jer se inače riskira sudar. Pa je onda i bicikliranje epidemiološki prihvatljiv način boravka na zraku.
    I šapice prati psima!
    A i taj Beroš mora odgovarati na svakva pitanja. Baš mi se sviđa kako uopće ne odaje nervozu pritom.
    Što me podsjetilo na priču kako je nakon 2. svjetskog rata dr. Kajetan Blečić, utemeljitelj javnog zdravstva na području Rijeke, objašnjavao ljudima toliko osnovne stvari u higijeni kao što je: "Ženske, kad brišete rit, morate poć od spreda prema zada! Spreda-zada!", i to još popraćeno motima

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cathy, znaš što, dosta mi je, idem i ja van.
    Idem na groblje, tamo valjda nema nikog živog .
    Ahahaha, znaš da sam to jučer predložila mužu! Sablaznio se

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Hahaha Bubilo kod nas mole da se ne ide na groblje. Tolika je guzva tamo.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Čula sam da je policija imala posla ovih dana na zapresickom groblju, cijele familije dogovorile treffpunkt na groblju, djeca se rolaju, voze biciklice, vele da je bas bilo živo.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moji su jucer setali po Mirogoju. Isli su vidjeti je li se sve nase poraspadalo u potresu (nije!), ali i zato sto su ocekivali da nece biti guzva.

Ovo nas spasava tu u pustopoljini. Nasa okucnica i suma, a i sve druge sume i staze, plus cinjenica da Minnesotanci i nisu totalno ludi za izlascima.

Moji su svi u centru Zagreba pa im zapravo najveci problem predstavljaju potencijalni padajuci objekti. Kazu da nema prakticki nigdje nikoga, a to pokazuju i slike. (Mama mi non stop salje fotke kompletno prazne Vlaske dok pije jutarnju, dnevnu, popodnevnu, vecernju, nonstopnu... kavu na balkonu.)

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Čula sam da je policija imala posla ovih dana na zapresickom groblju, cijele familije dogovorile treffpunkt na groblju, djeca se rolaju, voze biciklice, vele da je bas bilo živo.
    Zaprešičko groblje je lijepo, veliko i povezano sa dugačkom šetnicom sa Zaprešićem pa je zato ljudima privlačno.
    Ima i veliki parking.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I ja sam jučer prošla pored Mirogoja ,nisam šetala ali stvarno nije bilo žive duše

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mi odemo jednom dnevno krug po kvartu. Imamo i psa pa njega treba nekoliko puta prošetati. U tim šetnjama ne dođemo ljudima bliže do 3-4 m a ionako ih ni nema. Skoro pa da šećemo sami. Ne vidim išta loše u tome. Na Bundek i Jarun ne bih išla.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Mi odemo jednom dnevno krug po kvartu. Imamo i psa pa njega treba nekoliko puta prošetati. U tim šetnjama ne dođemo ljudima bliže do 3-4 m a ionako ih ni nema. Skoro pa da šećemo sami. Ne vidim išta loše u tome. Na Bundek i Jarun ne bih išla.
    Kod mene danas puna ulica. Obje strane pločnika. I nisu se mimoilazilai sa dva metra razmaka.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne stignem svaki dan izaći van a nemam koga šetati da moram no kada idem idem u svoje dvorište a sticajem okolnosti to je Jarun. Tamo gdje ja hodam ima malo ljudi tako da i kad nekoga sretnem udaljena sam uvijek dovoljno. Kad tako ne bude bilo neću ići.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ja kad se mimoilazim s nekim zadržim dah Onda kad više ne dišem nego što dišem počnem se nervirat pa odem. To je moja mjera određivanja je li gužva ili ne (ako danas u Intersparu nisam dobila koronu, ni neću).
    A ovo za Žnjan, Bačvice i Rivu, i ja se slažem s tom inicijativom. Proglasi onda karantenu i bok.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Samoizolacija u J. Koreji
    https://www.boredpanda.com/south-kor...mpaign=organic

Tamo, ako želiš, dobiješ na mobitel alert da si bio unutar 100m od nekog sa zarazom, a kod nas navodno vlada ne bi mogla znati tko je bio 3km dalje od mjesta boravka. Vlada to sazna u roku keks, samo da poželi saznati.

https://thediplomat.com/2020/03/a-de...m-south-korea/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •