Pokazuje rezultate 1 do 50 od 851

Tema: Kako (psihički) podnosite izolaciju? Kako si olakšati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja svoje dijete jedva vidim. Radila sam i vikend. Računovođe su sad pod ogromnim pritiskom. U proteklih 8 dana sam imala 547 poziva uz sve ostalo što sam odradila. Od kad je krenulo ovo sve ja sam izgubila 6kg. Kolegica se neki dan od stresa ispovraćala. Klijenti su svi živčani i nervozni, zakoni i mjere se mijenjaju na dnevnoj bazi i mi računovođe smo neinformirane budale.
    Kad dođem kući imam osjećaj kao da me vlak pregazio. S djetetom se bavim manje nego ikad.
    S nekim mamama sam na viber grupi...dođe mi da se upucam kad vidim. Pospremaju stanove, uređuju balkone, kuhaju se ručkovi, pospremaju ormari. Kažu da se u životu nisu ovako odmorile. Nisam zavidna, nekom je pao grah ovako, nekom onako, nekom i gore ali voljela bih i ja malo predahnuti i provesti neko vrijeme s djetetom.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Ja svoje dijete jedva vidim. Radila sam i vikend. Računovođe su sad pod ogromnim pritiskom. U proteklih 8 dana sam imala 547 poziva uz sve ostalo što sam odradila. Od kad je krenulo ovo sve ja sam izgubila 6kg. Kolegica se neki dan od stresa ispovraćala. Klijenti su svi živčani i nervozni, zakoni i mjere se mijenjaju na dnevnoj bazi i mi računovođe smo neinformirane budale.
    Kad dođem kući imam osjećaj kao da me vlak pregazio. S djetetom se bavim manje nego ikad.
    S nekim mamama sam na viber grupi...dođe mi da se upucam kad vidim. Pospremaju stanove, uređuju balkone, kuhaju se ručkovi, pospremaju ormari. Kažu da se u životu nisu ovako odmorile. Nisam zavidna, nekom je pao grah ovako, nekom onako, nekom i gore ali voljela bih i ja malo predahnuti i provesti neko vrijeme s djetetom.
    Haha, ovo i mene izluđuje.
    Pogotovo jer sam i ja imala iste takve planove, znam da sam i muzu rekla (prije nego su zatvorili skole) da smo mogli kupit boju pa okrecit stan kako li sam se samo prevarila! ni mm ni ja ne stajemo po cijeli dan, doista imam osjecaj da radimo vise nego ikad.
    I posvuda iskacu ti sto sada reorganiziraju ormare, sade cvijece, umiru od dosade...
    I u mom poslu se promjene događaju na dnevnoj bazi, sva se pravila mijenjaju i doslovno svaki dan stize nova izmjena.

Tebi mitovski hug!

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    Haha, ovo i mene izluđuje.
    Pogotovo jer sam i ja imala iste takve planove, znam da sam i muzu rekla (prije nego su zatvorili skole) da smo mogli kupit boju pa okrecit stan kako li sam se samo prevarila! ni mm ni ja ne stajemo po cijeli dan, doista imam osjecaj da radimo vise nego ikad.
    I posvuda iskacu ti sto sada reorganiziraju ormare, sade cvijece, umiru od dosade...
    I u mom poslu se promjene događaju na dnevnoj bazi, sva se pravila mijenjaju i doslovno svaki dan stize nova izmjena.

Tebi mitovski hug!
    Ja sam isto planirala.
    I pokrecit stan, i napisat dva seminara. I pripremit ispit.
    A stalno mi stizu poruke iz vrticke grupe i videici svih kreativnih igara kojih se igraju s djecom.
    A tvoji pred telkom i osjecas se ko zadnje govno.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam isto planirala.
    I pokrecit stan, i napisat dva seminara. I pripremit ispit.
    A stalno mi stizu poruke iz vrticke grupe i videici svih kreativnih igara kojih se igraju s djecom.
    A tvoji pred telkom i osjecas se ko zadnje govno.
    Meni je u svemu valjda zapravo najgore što se ubijaš, a to hoćeš li dobiti plaću ili ne u svim idućim mjesecima, i koliko manju - nemaš pojma. Dakle, sve to što radimo nam uopće nije garancija da ćemo dobiti pune plaće idućih mjeseci. Upravo suprotno, već su nam najavili da je sigurno manja plaća sljedeća 3 mjeseca, a za ljeto ni ne znamo ništa. Osim da nećemo smjeti na godišnji .
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 08.04.2020. at 20:50

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •