Pokazuje rezultate 1 do 50 od 360

Tema: Susjedin no-knead bread iliti kruh kojeg ne treba mijesiti

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006
    Postovi
    2,461

    Početno

    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    da, treba ga umotati u vlažnu krpu i onda bude super
    Zar se ne "povrati" kruh tako? Sva vlaga se u njemu zadrzi, ne bude vam gumen?

    Ja ga motam u dvije suhe krpe i stavim susiti tako da ta vlaga moze sa svih strana van izaci.

  2. #2
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    7,917

    Početno

    Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Zar se ne "povrati" kruh tako? Sva vlaga se u njemu zadrzi, ne bude vam gumen?

    Ja ga motam u dvije suhe krpe i stavim susiti tako da ta vlaga moze sa svih strana van izaci.
    Ja isto ovako radi jer volim hrskavu koricu. Od mokre krpe bude mokra, gumena.
    Ideja s putrom mi isto ne djeluje loša.

  3. #3
    rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006
    Postovi
    2,461

    Početno

    Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Ja isto ovako radi jer volim hrskavu koricu. Od mokre krpe bude mokra, gumena.
    Ideja s putrom mi isto ne djeluje loša.
    Probaj, ja sam zadovoljna.

  4. #4
    Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    7,917

    Početno

    Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Probaj, ja sam zadovoljna.
    Za sat vremena ga stavim peći pa budem probala.
    Budući da svi volimo putar (ja ga i u tijesto stavljam) vjerujem da će biti dobro.

  5. #5
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008
    Lokacija
    Zg
    Postovi
    33,013

    Početno

    Citiraj rosa prvotno napisa Vidi poruku
    Zar se ne "povrati" kruh tako? Sva vlaga se u njemu zadrzi, ne bude vam gumen?

    Ja ga motam u dvije suhe krpe i stavim susiti tako da ta vlaga moze sa svih strana van izaci.
    Još jedan glas za subu krpu, u jednu zamotam, a drugu preslozenu stavim ispod. Ostane taman toliko vlage koliko treba. Jučer sam šunku u kruhu tak napravila.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •