Pokazuje rezultate 1 do 50 od 274

Tema: Toksična pozitivnost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako kako da znam kad trebam kako reagirati, pa nisam vidovita.
    pa s prijateljicom/prijateljem bi trebalo znati.
    inace potpis na jelenu, neki ljudi koji te pohvale samo da bi dodali svoje postignuce, ili omalovaze tvoj problem tako da pripomenu kako oni super rjesavaju sve i kako je vazno biti sretan/optimistican/zahvalan...
    e to su toksicni ljudi. liseni svake empatije

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    pa s prijateljicom/prijateljem bi trebalo znati.
    Pa bi, slažem se. Ali palo mi je na pamet, odnosno dobila sam baš na temi takav dojam da ljudima smeta stav rješavatelja problema. Ali da to svojim prijateljima ne kažu nego da ih onako, tiho smeta. Mislim, ne kažem ni ja baš svima sve. Rijetko tko kaže. Ali je činjenica i da nitko od nas ne čita misli.

Nisam sklona tome da govorim ljudima da znam da će biti sve dobro, ali shvatila sam da sam sklona rješavanju njihovih problema. Zato sam pomislila da je i moja prijateljica možda osoba koja uopće ne želi čuti moj savjet nego samo želi da je slušam, a nije mi to nikad rekla. Ovaj put nije ispalo tako, ali eto malo sam počela razmišljati o tome tko zapravo što želi i kako da ja znam što taj netko želi/ne želi.

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Pa bi, slažem se. Ali palo mi je na pamet, odnosno dobila sam baš na temi takav dojam da ljudima smeta stav rješavatelja problema. Ali da to svojim prijateljima ne kažu nego da ih onako, tiho smeta. Mislim, ne kažem ni ja baš svima sve. Rijetko tko kaže. Ali je činjenica i da nitko od nas ne čita misli.

Nisam sklona tome da govorim ljudima da znam da će biti sve dobro, ali shvatila sam da sam sklona rješavanju njihovih problema. Zato sam pomislila da je i moja prijateljica možda osoba koja uopće ne želi čuti moj savjet nego samo želi da je slušam, a nije mi to nikad rekla. Ovaj put nije ispalo tako, ali eto malo sam počela razmišljati o tome tko zapravo što želi i kako da ja znam što taj netko želi/ne želi.
    Vrlo jednostavno, čekaš da te pita - kao što te je tvoja prijateljica i pitala. Fakat nije teško reći: a što ti misliš.
    Ni ne traje dugo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •