Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1313

Tema: Odbrojavanje 1/2020 by Character & Hula.hop

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Ljube, kućnom radinošću ostala si trudna s trojkicama? Baš imaš priču za romane...Nadam se da će ti se uskoro ostvariti želja i da ćeš ostati trudna. Možda da se nakon što sve ovo prođe javiš svome doktoru na humanoj i pokušate još jednom tamo. Ne znam što bih ti savjetovala...ne odustaj i želim ti svu sreću ovog svijeta.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Himalaya prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube, kućnom radinošću ostala si trudna s trojkicama? Baš imaš priču za romane...Nadam se da će ti se uskoro ostvariti želja i da ćeš ostati trudna. Možda da se nakon što sve ovo prođe javiš svome doktoru na humanoj i pokušate još jednom tamo. Ne znam što bih ti savjetovala...ne odustaj i želim ti svu sreću ovog svijeta.
    A ne bi vise..ponovo trebam svi nalaze pa muz radi vani i sve to tesko kombinirati... jedva smo tad uspijeli ... a bog dao dvje prirodne trudn.pa nema smisla da idem na ivf... ako bude super ako ne bude opet dobro... zelja jako nakon gubitka ali ne mofgu na silu... zahvalna sam bogu na cetvero njih...jos cu ovu god.pokusavati i odustajem...cim starije ides teze doci do trudnoci...ako do sada nije doslo pa sumnjam da ce biti iduci mjesece...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •