Ovo je moj trenutak: ja ne bojim kosu! Naime, nemam nijednu sijedu, unatoč poznim godinama u koje sam zašla (49).
Znam da je infantilno što se hvalim time LOL
Ali šta sad, korona je.
Ovo je moj trenutak: ja ne bojim kosu! Naime, nemam nijednu sijedu, unatoč poznim godinama u koje sam zašla (49).
Znam da je infantilno što se hvalim time LOL
Ali šta sad, korona je.
Pa to što sam mlađa od tebe ne znači da nisam u poznoj dobi
Zaozbiljno, većina normalnih žena počne dobivati sijede tamo negdje početkom 40-ih, možda i ranije
Hoću reći, fiziološki je to normalno
Imam sreće u tom smislu, i sad evo ispade super
Ja odavno farbam kosu, kolor šamponi, pramenovi, tako da niti ne znam kad sam počela sijediti. Rado bih se toga riješila, možda ako karantena potraje godinu dana pa mi izraste duga kosa, pa onda ošišam na kratko i ostane mi samo sijeda.
Ja imam neku polukratku/poludugu-bob frizuru
Kad ne idem frizeru, vežem rep ili nešto skupljam i zapravo je sasvim ok
U ovoj situaciji to me malo oneraspoložuje, jer ranije u životu kad bih bila u tim fazama rep-vezanje, bilo je to kad sam imala druge, veće probleme
Malo me podsjeća![]()
Ali neću ići frizeru do daljnjeg, neka.
ja sam ljubomorna na ove nesijede
a sama se nisam farbala od srednje skole
sad sam kupila farbu, al samo kao psiholosku pomoc
cekam svog frizera, ipak on najbolje zna
Gledam danas pun internet reklama za jednu dijagnostičku firmu za uzv i slično,do danas to nisam vidla,nek mi neko ne kaže da to nema veze s koronom
Danka, super za neimanje sijedih
Ja se farbam jer volim te neke druge tonove kose od moje prirodne,a i nekako mi se više sjaji. Šišanje isto samo i jedino moj frizer.
ajme cathy, zavidim kceri na ljubicastoj
Posljednje uređivanje od magriz : 18.04.2020. at 13:04
Ja bih u sivo.![]()
Zapravo u crno pa da imam ombre u sivoj. Vjerojatno će ostati na 'ja bih'.![]()
Cathy, zašto soda? Inače se koristi za bojanje u sivo ili?
Sijede imam od 17te. Trenutno imam balayage kojeg sam radila u prvom mj. Sve super to izgleda osim kaj se mogu pohvaliti da sam unutar tri tjedna dobila pravi sijedi pramen. Onak u komadu![]()
Nešto sa skidanjem stare boje, da se može svijelije farbati.
http://www.objektivno.ba/skidanje-fa...om-bikarbonom/
Ja se danas osjecam nekako turbo pozitivno
Vikend je, broj novozaraženih je niski, sunce sija, toplo je, jutros sam se skuhala dok sam bila vani, razmišljamo o frizeru, kampu,... ne znam. Nije me ni prije hvatala depresija ali sam bila zabrinuta koliko će ovo trajati ove stroge restrikcije, hoće biti mjesecima ili kako... sad mi je nekako lakše, nadam se da ćemo uspjeti držati epidemiju pod kontrolom i da ćemo se za par tjedana vratiti u nekakvu polu-normalu. Napravila sam si umjesto ručka sendvič s roquefortom (nije pravi nego kopija, ali fina) i odmah mi je ljepše
E i nakon 5 tjedana bez espressa naručili smo aparat. Nadam se da bu brzo došao pa da napokon popijem jedan...
Posljednje uređivanje od sillyme : 18.04.2020. at 14:38
Čitam kak se Božinović hvali kako ga žena šiša,i sad pitanje čiji muž sa rode je Božinović?
Frizeri me ne diraju.
Sijeda sam skroz i farbam se doma u svoju, nekad prirodnu, tamnosmeđu boju. Za sjedenje kod frizera nemam ni volje, ni vremena iako imam super frizerku.
Kći je trenutno ljubičasta i famozno joj stoji.
Ona ide frizeru, a do sad nema kaj nije isprobala na kosi.
To ona i frizerka stalno nešto smišljaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tvoj nije,a ni od spajke
Posljednje uređivanje od jelena.O : 18.04.2020. at 15:01
od kud ti znas jelena da ja nemam veze s bozinovicem?
koliko ja znam pravila foruma, a zadnje vrijeme si se malo razigrala,
na forumu je izricito
2. Iznošenje osobnih informacija o javnim ili privatnim osobama, te objavljivanje privatne poruke korisnice/korisnika bez prethodne dozvole. Iznimka su slučajevi kada su te informacije objavljene u javnim medijima. U takvom slučaju korisnik je dužan napisati izvor informacije.
ti i ja se ne poznajemo. pa te molim da moje osobne informacije ti ne pises u svojim postovim. a ako cu se odluciti za neku npr. moja terapija lijekovima, tocno kojim, moje putovanje i inozemstvo u koju drzavu ili jos od nekih za mene osobnih informacija ja cu ih napisati. do tad te molim da ih ne trazis jer ti ih ja nemam potrebu dati, kao i dosta drugih forumasa.
za sve po ne znam koji put pravila foruma su tu:
http://forum.roda.hr/threads/54572-Pravila-ovog-foruma
sto se tice odlaska unutar zagrebacke zupanije iz Zapresica kao i okolnih mjesta (Brdovec, Senkovec, Jablanovec, Bistra, Luka, Jakovlje) nije bilo dozvoljeno, ali su dali dozvolu da je moguce gibanje susjednih zapresickih opcina.
Znaci od nocas cemo moci u dugo selo bez propusnice, sto do sad nismo. ali smo mogli do harmice bez propusnice iz npr. brdovca.
Posljednje uređivanje od spajalica : 18.04.2020. at 19:48
Jednostavno ako smijem primijetiti jučer di tražila ponudu mašinica uz napomenu ne mislim ni kupovati ni šišati![]()
pa s obzirom da je druga zupanija ne bi trebali. no sacekajmo da je objave u potpunosti pa cemo znati detalje.
mene raduje da je Beti3 krenulo. Muz joj je na sigurnom, sad moze i van svog vrta.
koliko sam shvatila nece se moci. to su dvije zupanije
da
Zagrebačka županija okružuje grad Zagreb, i fakat radiš ogroman krug ako ideš iz Samobora ili Zaprešića u Vrbovec npr, ili u Zelinu
Posljednje uređivanje od emily : 18.04.2020. at 16:12
Ja sam si mislila staviti rozi pramen kad sve ovo završi. Yolo i to, ali ne znam može li frizerka tako staviti samo malo boje ili ona mora za to načeti cijelo pakiranje i onda baciti cijelu hrpu boje.
Spajalica, moglo se u drugo mjesto.
Pisalo je u zadnjemZaprešičkom glasniku.
Bacila sam ga, ali možda ima na netu.
Što se tiče onoga da je Božinović Zaprešičan, danas je to sam rekao da presici, a za suprugu, u Glorijinom intervjuu.
Dakle, nije tajna, ni odavanje njegovih osobnih podataka.
Za terapije i ostalo ne znam i nije me ni briga.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tanci post je bio za jelenuO cije ime je i stavljeno u prvoj recenici.
osim za putovanje. no ja ne putujem pa eto to sto si ti rekla mi je prvi glas. no sad to ionako nije bitno jer ce sad druga pravila stupiti na snagu.
Mislila sam uzeti ovu, ali sam u Intersparu u CC1 našla neku poljsku jeftinjaru za 69 kn. Ima kabel. Budući da se ne namjeravam baviti šišanjem izvan okvira krize, uzela sam je. Ne trebam ništa skupo, a ovu smo odmah isprobali na mom starijem sinu kojem je frizura već izgledala kao jako zapušten travnjak. Ispalo je sasvim dobro. On je zadovoljan, ali će se ipak vratiti svojoj frizerki čim bude moguće. Ne da se meni čistiti, lako za šišanje.
baš ti zavidim, ja sam u onoj grupi kaj je rano počela sijediti. A i kratka frizura mi ne ide na ruku. Uskoro ću šubaru imati na glavi u ljubičasto sijedoj kombinacijiTrenutno se ne pokušavam puno gledati u ogledalo
. No mislim da neću još dugo izdržati. Nadam se da će MM pristati da me ofarba jer je ovo krizna situacija
Uskočio je par puta dok je kći bila beba pa nisam mogla kod frizera.
Posljednje uređivanje od larmama : 18.04.2020. at 21:46
Meni je švedski model bio smislen do juče, ono, ne možeš zaustaviti ekonomiju samo tako, a danas čujem čovjeka na aljazeeri da oni imaju smrtnost 10%, dok mi imamo oko 1% i ne mogu, a da ne osjetim lagani ponos. Naši su to odlično srezali. Danas samo 18 novozaraženih. Vidim i cjepivo će uskoro. E, što je znanost dala.![]()
Posljednje uređivanje od zutaminuta : 18.04.2020. at 22:09