Pokazuje rezultate 1 do 50 od 385

Tema: Rad od doma u vrijeme virusa

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Možda pomalo prihvaćati činjenicu da se treba ponašati odgovorno ali i da zaraze u Hr gotovo da više nema..?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    Možda pomalo prihvaćati činjenicu da se treba ponašati odgovorno ali i da zaraze u Hr gotovo da više nema..?
    Da mi smo magično iskorijenili virus i sada bi to trebali patentirati i prodavati drugima.
    Moš mislit.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Jesam Jelena, i ja sam se na kraju očitovala kao ostali.

U potpunosti se slažem. No, ne bi li jedan od najvažnijih preduvjeta za to da se ljudi vraćaju na posao, trebalo biti normalno funkcioniranje vrtića i škola?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Mislim da ćemo ipak morati prihvatiti rizik za se možemo zaraziti. Svi koji su kritični, za svoje dobro i dalje trebaju živjeti vrlo, vrlo oprezno. Svi ostali trebaju držati distancu, prati ruke i nositi maske kad ulaze u zatvorene prostore. I što prije krenuti raditi.

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

‘Normalno’očoto još dugo neće doći. Od čega ćemo živjeti za pola godine, godinu ako masovno ne počnemo raditi? Ako čekamo normalno..
    Mislim da ćemo ipak morati prihvatiti rizik za se možemo zaraziti. Svi koji su kritični, za svoje dobro i dalje trebaju živjeti vrlo, vrlo oprezno. Svi ostali trebaju držati distancu, prati ruke i nositi maske kad ulaze u zatvorene prostore. I što prije krenuti raditi.
    potpisujem oboje!

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Iznervirana cinjenicom da nitko nije predvidio to da treba zbrinuti djecu roditelja koji rade.
    Da ne govorim u drugim apsurdima koji ukljucuju zbrinjavanje djece koja su posebno osjetljive skupine.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •