-
Mi smo dobile poruke od plesa i od sporta da trenizi kreću sljedeći tjedan. Danas kreće s muzičkom, instrument 1 na 1, njena učiteljica se založila da djeca koja to žele dođu. Za sad mi želimo, dosta mi je držanja tableta dok svira online.
Inače, svaku su mjeru relaksacije najavljivali 10 dana, a granice su otvorili potiho, bez da stranci moraju u samizolaciju. Naš stožer civilne je zbog toga najavio da ćemo za vikend imati hrpu vikend turista i da bi za 14 dana opet moglo biti veselo. Jupi.
Od ukidanja Jokića i Hrvatska (ne) može bolje pokazali su da im je obrazovanje zadnja rupa na svirali, a ovo što su napravili s ukidanjem mjera gdje je odgoj i obrazovanje na zadnjem mjestu, zadnji je čavao u cijeloj priči.
Klinci su doma i boli njih briga što neki roditelji nemaju vremena, kompetencija ili volje da se bave djecom, razlike u postignućima djece će još više porasti, djeca s posebnim potrebama će još više nadrajsati, roditelji koji bi radili od doma, to rade s manje kapaciteta...
Bitno da imamo gdje kavu popiti, pomoliti se, dizati utege i nafenirati se. To su prioriteti. Ne kažem da to nisu potrebe, ali *****umiša, ima važnijih stvari.
Ne ide mi u glavu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma