Pokazuje rezultate 1 do 50 od 135

Tema: Usisavac - iskustva

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Baš sam prije par dana kupila novi. Izbor je pao na model bez vrećice i s perivim filterom jer mi je kod prethodnog najveću gnjavažu činilo traženje odgovarajućeg modela vrećica (koji je u mojih 5 najbližih trgovina u pravilu bio nedostupan). Mislim da je korištenje tzv. univerzalnih vrećica, u nedostatku originalnih, skratilo životni vijek mojem prošlom usisavaču - jednostavno nisu prianjale kako treba i prašina je znala ulaziti u međuprostor. Ako ništa drugo, nadam se da sam se sad riješila te muke i da će mi ovaj novi model uštedjeti vrijeme i novac. Još jedan plus novog je to što ima dodatne četke i nastavke montirane na cijev, što olakšava manevriranje za vrijeme usisavanja - lako ih je mijenjati jednom rukom.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Pandora Aura Monroe prvotno napisa Vidi poruku
    Baš sam prije par dana kupila novi. Izbor je pao na model bez vrećice i s perivim filterom jer mi je kod prethodnog najveću gnjavažu činilo traženje odgovarajućeg modela vrećica (koji je u mojih 5 najbližih trgovina u pravilu bio nedostupan). Mislim da je korištenje tzv. univerzalnih vrećica, u nedostatku originalnih, skratilo životni vijek mojem prošlom usisavaču - jednostavno nisu prianjale kako treba i prašina je znala ulaziti u međuprostor. Ako ništa drugo, nadam se da sam se sad riješila te muke i da će mi ovaj novi model uštedjeti vrijeme i novac. Još jedan plus novog je to što ima dodatne četke i nastavke montirane na cijev, što olakšava manevriranje za vrijeme usisavanja - lako ih je mijenjati jednom rukom.
    Preporuka (iz iskustva) - nije loše imati još jedan set filtera, jer se taj perivi hepa filter dugo suši. Imali smo takav doma (sad je u vikendici) ali smo ga zamijenili usisavačem s vodenim filterom. Ovo s perivim hepa filterom je dobro rješenje. I moj štapni ga ima - povremeno operem, ali isto razmišljam o nabavci još jednog filtera, da ne moram čekati da se filter osuši nakon pranja. U svakom slučaju, neusporedivo bolje od bilo kojeg usisavača s vrećicama.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •