-
Nova sam na forumu. Moja priča ide tako da imam partnera koji ne želi djecu. Imam 31 godinu i silno želim dijete. S partnerom sam pred prekidom zbog toga i sigurna sam da nakon toga ostajem sama. Nemam volje ni želje ulaziti u nešto novo i tražiti onog pravog.
Situirana sam, imam bezuvjetnu podršku obitelji, pomirena sam sa svojom situacijom i sve više mislim da je oplodnja doniranom spremom pravi put za mene.
Počela sam istraživati kako i gdje to mogu odraditi. Naginjem na Češku čisto zbog učestalih direktnih letova. Redovno idem na ginekološke preglede i zasad je sve u redu. Dogovorila sam za dva tjedna ginekološki pregled na kojem planiram tražiti da mi se odrade svi potrebni testovi za ovakvu vrstu oplodnje.
Zanima me koje sve pretrage moram odraditi prije nego se upustim u cijeli proces?
S obizirom da je vjerojatno sve u redu s mojim reproduktivnim organima kolike su šanse da mi oplodnja uspije iz prve?
Koliko cijeli proces traje i kako uopće ide?
Koliko sve to košta?
Neka želja je da to kroz idućih godinu dana realiziram, sada to dosta ovisi o epidemiološkom stanju.
Hvala unaprijed na odgovorima.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma