Pokazuje rezultate 1 do 50 od 179

Tema: pranje popluna, jastuka....

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Skinula sam navlaku od velikog ikeinog madraca, pročitala da se ne pere, i pogodite što, ipak namočila, prošla sapunom za tvrde mrlje, i shvatila da ne mogu ugurati u malu mašinu.

Što sad? Negdje sam čitala nečije jadikovke da su oprali tu navlaku u mašini i da se više nije dala navući.
    Ima li smisla to nositi u praonicu? Imaju li tamo ekstra velike mašine u koje bi se to dalo ugurati?

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Skinula sam navlaku od velikog ikeinog madraca, pročitala da se ne pere, i pogodite što, ipak namočila, prošla sapunom za tvrde mrlje, i shvatila da ne mogu ugurati u malu mašinu.

Što sad? Negdje sam čitala nečije jadikovke da su oprali tu navlaku u mašini i da se više nije dala navući.
    Ima li smisla to nositi u praonicu? Imaju li tamo ekstra velike mašine u koje bi se to dalo ugurati?
    Da, praonice imaju veće mašine i svašta stane u njih.
    Ja navlake od madraca najnormalnije perem u mašini, ali ne sušim u sušilici da mi se ne stisnu.
    Navlačim ih poslije najnormalnije na madrac, ali mi pomogne kći jer je to meni samoj jako nespretno budući da patent ide skroz okolo, a navlaka zapinje za madrac.
    Evo baš sam prošli vikend prala navlake od madraca na kojima spava suprug jer je on bio u bolnici pa mi je to bila prilika da operem kad ga nema.
    On ima dva madraca. Jedan na drugom i oba imaju tu debelu navlaku koja je još s unutarnje strane pofutrana s nekom kao vatom, a s vanjske je od pamuka.
    Super su se oprale i posušile i sada su bijele kao snijeg. Na 60 sam ih oprala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •