Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
I meni je prestrašan ovaj inducirani zbog korone. Iako stvarno ne mogu shvatiti zašto žene pristanu na to. Zašto se jednostavno ne pokupe i ne odu kući? Pa ne može im nitko reći da ih neće poroditi ako ne idu po dogovoru.

Hulahop, super za pregled!

Jelena.O, pa koliko ja znam Rijeka i jeste jedino rodilište u Hrvatskoj koje dozvoljava pratnju na carskom.. Barem mi tako ostalo nešto u sjećanju da sam čitala. Meni je to super. Općenito mi se Rijeka čini baš napredna što se tiče takvih stvari.

Ja sam isto danas bila na pregledu. Vide se gestacijska i žumanjčana i to je to. Za 2 tjedna bi se moglo čuti srce pa mi je rekao da opet dođem.
Vodi me kao rizičnu trudnoću zbog prethodne. Nervira me to jer ja znam biti malo praznovjerna pa ono, dok nije rizik stvarno, nemoj mi ga ni prizivati. Ali dobro. Žao mi je što muž nije mogao sa mnom zbog korone.. U prvoj trudnoći je išao to sve sa mnom gledati pa sam postala razmažena haha. Ali uključili smo se preko kamere da vidi početak svog djeteta. Taman je bio u svojoj firmi, ja ga nazvala, ulaze mu dva zaposlenika u ured sa 389208480 pitanja već s vrata. On diže ruku da ih ušutka, kaže: Ne sad. Kod ginekologa sam. Stvarno su ušutili.
Ginekolog ti ima pravo i rizik je stvaran. Kod trudnoće koja uslijedi brzo nakon prethodne, mišići još ne stignu povratiti tonus i veća je opasnost od prijevremenog otvaranja i poroda. Ne pitaj kako znam, iz iskustva. Više od pola druge trudnoće preležala sam na Sv. Duhu na infuzijama prepara, ali nije u potpunosti uspjelo. E. se rodio sa 34+tjedana, imao je jedva dvije kile.