Pokazuje rezultate 1 do 49 od 49

Tema: Problemi sa uspavljivanjem

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ću samo reći da suosjećam. Moj će sad 5 mjeseci i od početka jako loše spava. Odnosno baš i ne spava.

Kombiniramo nosanje i sisanje pa ga već nekako uspavamo. Nekad kad ništa ne djeluje se odemo vozati autom dok on ne zaspe. To su nam očajnički potezi.
    Savjeti koje sam ja dobila su white noise, rutina pred spavanje i masiranje bebe pred spavanje. Možda ti pomogne nešto od toga ako nisi isprobala. Sretno
    Ne samo rutina pred spavanje nego rutina cijeli dan, sa što manje odstupanja.

Osim toga pomicanje vremena večernjeg polaska u krevet na ranije, recimo pola sata. Loše spavanje noću znak je da je beba premorena. Osim toga, malo skratiti popodnevno spavanje.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Ne samo rutina pred spavanje nego rutina cijeli dan, sa što manje odstupanja.
    Da, istina.. Nama je to malo nemoguće. Nekad mu je seka tu, nekad nije (ovisno o danima kad je kod nas, a kad kod mame). Pa kad je tu onda je dan življi, kad nije onda je mirniji. Pa neke dane ide na vježbe, neke ne ide. Kad ide onda je cijeli dan užasno jer ne daju više roditeljima da ulaze pa se on naplače još s kamatama. Pa nova trudnoća sad, nekad mi je teže oko njega stalno skakati jer mi bude muka, nekad lakše.. I tako. U biti sve to utječe na rutinu, teško nam je izvediva. Ali dobro, da ne uzimam Nataši temu sad dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •