Stranica 119 od 383 PrviPrvi ... 1969109117118119120121129169219 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,901 do 5,950 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Za sad ne ,bar je tek jučer rečeno

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da i medicinari šeću po Jarunu.
    Fsb nije na Jarunu

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Fsb nije na Jarunu
    To se može promijeniti. Moj sin je rekao da se neće moći kombinirati Sljeme/Maksimir/nešto treće, a sad su zaključili da se ipak može. To ovisi o interesu većeg broja ljudi. Imaju oni nekakve ankete u prvim tjednima. Sve se to posloži.

Sjetila sam se što je treće - Savski nasip. A isto su rekli da toga ne bude, pa na kraju ipak ima.

Kako god - čini mi se da se preveliki cirkus radi oko tog tjelesnog...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 13.10.2020. at 07:56

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    To se može promijeniti. Moj sin je rekao da se neće moći kombinirati Sljeme/Maksimir/nešto treće, a sad su zaključili da se ipak može. To ovisi o interesu većeg broja ljudi. Imaju oni nekakve ankete u prvim tjednima. Sve se to posloži.

Sjetila sam se što je treće - Savski nasip. A isto su rekli da toga ne bude, pa na kraju ipak ima.

Kako god - čini mi se da se preveliki cirkus radi oko tog tjelesnog...
    Moje dijete je jučer pod tjelesnim 2 sata sjedilo u razredu i gledalo film zato jer je padala kiša.OŠ
    Umjesto da su nešto radili u sportskoj dvorani ko proteklih godina. I to je kao manje opasno i zdravo.
    I kaže da tako bude uvijek ako pada kiša.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 13.10.2020. at 08:00

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam shvatila hoće li u Zg bit mogućnost kažnjavanja onih koji se ne pridržavaju obveznih mjera? Npr nošenje maske u ztavorenom ili na autobusnoj stanici na otvorenom?
    Mogućnost za to uvijek postoji, ali gradonačelnik neće, da se ne bi zamjerio glasačima

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Moje dijete je jučer pod tjelesnim 2 sata sjedilo u razredu i gledalo film zato jer je padala kiša.OŠ
    Umjesto da su nešto radili u sportskoj dvorani ko proteklih godina. I to je kao manje opasno i zdravo.
    Moja u srednjoj na blok satu ako smije par puta prošetati to je vrhunac,pričam o lijepom vremenu,imaju veliko svoje dvorište i igralište

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Nekad su za potpis iz tjelesnog trebao imati 6 sljemena
    Moj ima već dve tri šetnje po nasipu,grupa njih dosta par grupa koja ima u isto vrijeme predavanja,bili publika na regati,i sad u subotu planirano Sljeme,planirano podjela aplikacija za samopraćenje

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sljeme na faksu mi je noćna mora. Odmah mi je palo na pamet da bih dala nekome da nosi moj telefon na brdo. Ja sam se na kraju izvukla jer sam se natjecala na sveučilišnom natjecanju, pa mi se to priznavalo.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, dakle nije naša škola jedina opala s kruške.
    Upravo sam dobila zapisnik vijeća roditelja gdje piše da se tjelesni svodi na to.
    Škola ima ogromnu dvoranu. Škola ima odvojene svlačionice.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Evelina prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, dakle nije naša škola jedina opala s kruške.
    Upravo sam dobila zapisnik vijeća roditelja gdje piše da se tjelesni svodi na to.
    Škola ima ogromnu dvoranu. Škola ima odvojene svlačionice.
    U našoj OŠ se tjelesni normalno odvija u ogromnoj novoj dvorani ako je ružno vrijeme, jedino što nema kontaktnih sportova - imaju badminton, stolni tenis, ili rade tipa preskakanje užeta jedan po jedan, vježbe da marincima moraju prelaziti određene štreke itd. Mojoj je to super, dođe joj kao fitness i veseli se tjelesnom. Znači, odrađuju ga, ali bez kontaktnih sportova ili igrara, tipa košarka, lovice itd. - to ne rade.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 13.10.2020. at 11:04

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Sljeme na faksu mi je noćna mora. Odmah mi je palo na pamet da bih dala nekome da nosi moj telefon na brdo. Ja sam se na kraju izvukla jer sam se natjecala na sveučilišnom natjecanju, pa mi se to priznavalo.
    Ma daj
    U moje vrijeme sljeme je bilo i petkom i subotom,ok nije to svaki put bio vrh,vrč razne staze i odredišta.uglavnom moja luda ekipa je išla svaki petak i subotu,pa još i koji put u dvoranu.os smo drugima čenđali markice
    A možda je bila prednost jer u moje doba nije bilo telca

llella avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    U našoj OŠ se tjelesni normalno odvija u ogromnoj novoj dvorani ako je ružno vrijeme, jedino što nema kontaktnih sportova - imaju badminton, stolni tenis, ili rade tipa preskakanje užeta jedan po jedan, vježbe da marincima moraju prelaziti određene štreke itd. Mojoj je to super, dođe joj kao fitness i veseli se tjelesnom. Znači, odrađuju ga, ali bez kontaktnih sportova ili igrara, tipa košarka, lovice itd. - to ne rade.
    Tako je i kod nas...iako je bilo nekih prijedloga na roditeljskom da nek rade teoriju sporta u razredu, a dvorana ogromna, izmedju svakoga moze biti i po 2m razmaka na sve strane ako treba

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I meni je Sljeme ostalo u prekrasnom sjećanju. Stalno smo se smijali, bilo nam je jako zabavno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i meni isto, samo se ja nisam mogla izvući. Dok bi došla do tunela trebalo mi je sat i pol, dva ( i još sam morla krenuti sa velikom zalihom vremena da ne zakasnim jer će otići bez mene. ), isto tako doma pa plus još penjanje gore. i to tempom da stignem dok profesor ne ode. Uglavnom svaki put bi došla doma s glavoboljom.Te subote su mi bile živa muka.
    A nije da ne volim boravak u prirodi. Evo sad uredno planinarim ,
    Posljednje uređivanje od larmama : 13.10.2020. at 15:20

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo sad uredno planinarim ,
    Možda baš zato što imaš dobre temelje s faksa.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Barbi prvotno napisa Vidi poruku
    Možda baš zato što imaš dobre temelje s faksa.

da, da, vidiš bez muke nema nauke , a uspjela sam se othrvati i PTSP-u od Sljemena

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Ma daj
    U moje vrijeme sljeme je bilo i petkom i subotom,ok nije to svaki put bio vrh,vrč razne staze i odredišta.uglavnom moja luda ekipa je išla svaki petak i subotu,pa još i koji put u dvoranu.os smo drugima čenđali markice
    A možda je bila prednost jer u moje doba nije bilo telca[emoji38]
    u moje vrijeme su telci bili po stalama, ne znam kako danas

inace, mrzila sam sljeme, srecom sam plivala za faks pa su me postedili
    danas sljeme obozavam i trudim se penjat ga sto cesce
    Posljednje uređivanje od magriz : 13.10.2020. at 17:10

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Joj, da.
    I ja sam plivala, a bome i po Sljemenu bauljala.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku

da, da, vidiš bez muke nema nauke , a uspjela sam se othrvati i PTSP-u od Sljemena

uh ja sam na faxu zaradila ptsp od hahlića
    ne samo od hahlića nego općenito od planinarenja
    na sljeme su me utjerali nekoliko puta, ali nisam zavoljela

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ko dijete nahodala tih planinarskih staza po Sljemenu i Samoborskom gorju s mamom i bakom, i naslušala bakinih planinarskih priča iz vremena kad je ona studirala Tak da mi se nije dalo po 150-i put ić po Lojstekovoj stazi. Radije sam išla na odbojku u Martinovku...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    uh ja sam na faxu zaradila ptsp od hahlića
    ne samo od hahlića nego općenito od planinarenja
    na sljeme su me utjerali nekoliko puta, ali nisam zavoljela
    Baš smo mi jučer komentirali doma - ja nemam nikakve traume od tog tjelesnog iz studentskih dana. Na Sljeme smo išli kad smo morali i kad nismo morali, nego nam se htjelo. Bolje da ne pišem kako smo se zabavljali, jer se to ne smije (na povratku pekli jeger na štapu - a ne smiješ paliti vatru u šumi). Išli smo još i na plivanje zimi i moglo se na stolni tenis, ali to nije bio moj omiljeni sport.

Moj stariji sin lani je išao na Sljeme koliko je morao. Ove godine može i na pješačke ture po Maksimiru ako mu se uklapa u raspored (nije mu predaleko, mi smo na istočnom dijelu grada).

Problem će imati mlađi sin - oni na TVZ-u imaju neku aplikaciju kojom se prati koliko si kilometara prehodao/istrčao, koliko si se visoko popeo... Jučer je baš to gledao. Nešto će smisliti. Njegov izbor bio bi vožnja biciklom po savskom nasipu do Jaruna i natrag. Tja, vidjet ćemo, ni on još nema stabilan raspored, pa će tek vidjeti što mu najbolje odgovara.

Htjedoh reći - u eri korone, kad su puno unutra i online, taj tjelesni je stvarno bitan.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 14.10.2020. at 08:08

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma rješit će on za čas km
    Nek ide par puta do faksa i eto
    Moj ide do faksa ali i do Peterlinovog kvarta uredno biciklom ,ali i visine mu nisu zapreka , dapače ko mi okolni gradovi,ali aplikaciju će dobiti tek za cca mjesec dana ,bar tako veli

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Jeste ovdje pisale o cijepljenju protiv gripe, znam da sam negdje čitala. Zanima me koliko dugo može cjepivo biti izvan hladnjaka, ako netko zna?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Mene nakon današnje brojke opet malo veća panika...

Klinci u petak idu na cijepljenje protiv gripe, mi ćemo kad nam jave da je stiglo cjepivo

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nama danas na grupu mama jednog djeteta javlja da je pozitivna i da je dijete u samoizolaciji. Druga mama javlja da je drugo dijete iz nižeg razreda iste škole u samoizolaciji- cijeli razred. Klijent javlja da ih je 3 od 10 zaraženo u firmi. Sva sreća pa nismo bili u kontaktu a trebali smo.
    Danas me baš opralo. Do sada mi je sve to bilo nekako daleko iako sam znala tu i tamo nekog pozitivnog, ali danas se baš skupilo. U subotu je Pričest i biti će sigurno 300 ljudi u crkvi i nije mi jasno da to nisu zabranili.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Možda drugi idu klinaca ni neće u crkvu
    Kod nas na krizmi smjeli su unutra samo kumovi i firmanici u posuđenoj crkvi ali već je to dobrih 160 ljudi,ostali bar mislim da su se pridržavali su bili vani

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa valjda neće pustiti u crkvu toliko ljudi
    kod nas j ekrizma bila i samo djeca s kumovima

traži od svećenika neka organizira da su samo prvopričesnici u crkvi

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Smiju roditelji, braća i sestre i krsni kumovi. Pričesnika je 69..pomnožite i koji ćete broj dobiti. Crkva je ogromna i prima jako puno ljudi, ali meni je to u ovom trenutku previše kolika god da je. Još smo dobili dopis da prema Odluci Stožera djeca ne trebaju maske a mi roditelji samo ako želimo i ne možemo držati razmak 2m.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Zenii prvotno napisa Vidi poruku
    Jeste ovdje pisale o cijepljenju protiv gripe, znam da sam negdje čitala. Zanima me koliko dugo može cjepivo biti izvan hladnjaka, ako netko zna?
    Zeniii, nemoooj pliiiz opet će krenut traktati o čuvanju u/van hladnjaka....

Ovo s crkvom stvarno pretjeruju, pa di će toliki ljudi unutra, a brojke su zaista zabrinjavajuće.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.10.2020. at 12:29

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stigne on to do četvrtka i smanjiti
    Mada moj je išao na pričest u drugoj turi u kapelici,prvi rečeno samo klinci ,e onda se nakupilo još od svakog sa strane ,nije bilo previše ali s obzirom da sam očekivala da će poštivati ono kaj je rečeno ,malo sam ostala razočarana,nekolicina nas je ipak ostala vani,ugledali na projektor
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 14.10.2020. at 12:32

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

malo se zaigrao ...
    nove su mjere, tako da svi moraju maske
    ali bilo bi mu pametnije da promijeni odluku, kažem ti da nazoveš i predložiš da budu samo djeca u crkvi
    slikat će ih fotograf, ionako se u gužvi jedva vidi

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

o cijepivu u hladnjaku imate bar tri stranice na ovoj temi. pa kako je receno koristiti pretraznik.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Stigneonto do četvrtka i smanjiti
    Nada moj je išao na pričest u drugoj turu u kapelici,prvi rečeno samo klinci ,e onda se nakupilo još od svakog sa strane ,nije bilo previše ali s obzirom da sam očekivala da će poštivati ono kaj je rečeno ,malo sam ostala razočarana,nekolicina bas je ipak ostala vani,ugledali na projektor
    sta se stigne smanjiti????
    pa u pravu si ako do cetvrtka (sutra) bude samo 600. zbilja je smanjenje

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    malo se zaigrao ...
    nove su mjere, tako da svi moraju maske
    ali bilo bi mu pametnije da promijeni odluku, kažem ti da nazoveš i predložiš da budu samo djeca u crkvi
    slikat će ih fotograf, ionako se u gužvi jedva vidi
    Naveo je da su vjerski obredi izuzeti.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Koliko sam čula danas nisu i tamo moraju imaju naske

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Zenii, najvaznije je da ne bude na ledu, puno vaznije of hladnjaka..Posalji mi pp, doktorirala sam temu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Stigne on primjeniti mišljenje i reći da samo klinci eventualni jedan od staraca smije ući

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Naveo je da su vjerski obredi izuzeti.
    U odluci od 12.10.2020. navodi se da je nošenje maski obvezno i za vjernice prilikom vjerskih obreda i okupljanja u zatvorenom prostoru. Crkva je zatvoreni prostor, daklem, maske treba nositi.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Zeniii, nemoooj pliiiz opet će krenut traktati o čuvanju u/van hladnjaka....

Ovo s crkvom stvarno pretjeruju, pa di će toliki ljudi unutra, a brojke su zaista zabrinjavajuće.
    Zato sam tad i preskočila kad se o tom pisalo pa sad ne mogu naći. Uglavnom, moj mali ima preporuku za cijepljenje što prije zbog čestih bronhoopstrukcija. Međutim njegova pedijatricr kaže da će znati tek krajem mjeseca hoće li doći dovoljno cjepiva za sve koji su se predbilježili. Kako je Zg teško naći cjepivo u ljekarna a, kupila sam mu u drugom gradu pa me zato zanima kako da to transportira.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    U odluci od 12.10.2020. navodi se da je nošenje maski obvezno i za vjernice prilikom vjerskih obreda i okupljanja u zatvorenom prostoru. Crkva je zatvoreni prostor, daklem, maske treba nositi.

Imaš pravo..dakle papir koji su nam jučer poslali nema veze s vezom

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ali cjepivo za gripu još nije ni došlo u ljekarnu, ovogodišnje.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Sorry na pravopisnim greškama.

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Ja u subotu idem na svadbu, 100 ljudi.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Zenii prvotno napisa Vidi poruku
    Ja u subotu idem na svadbu, 100 ljudi.
    Ovi što su kod klijenta zaraženi, zarazila ih je zaposlenica koja je došla sa svadbe.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam lijepo otkantala super frendicu koja nas je pozvala da proslavimo njen rodjendan, Boga pitaj koliko ljudi je pozvala, a restoran će tada biti otvoren samo za njenu proslavu.
    Na partijanje stvarno ne mislim ići. Ljutila se ona ili ne.

Čudim se da joj uopće padaju na pamet takve ideje...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a zašto ideš?
    da mi je sestra ili brat, već bih ja reorganizirala svadbu...

a ostali - ove godine smo propustili 4 svadbe.... 2 nismo išli,poslali umanjeni dar, dvije su odgođene za 2021. ...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sunce moje malo prvotno napisa Vidi poruku
    Ali cjepivo za gripu još nije ni došlo u ljekarnu, ovogodišnje.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

Došlo je još krajem rujna i kupovalo se već, Influvac Tetra
    U Zg se navodno rasprodalo, ali nađe se u drugim gradovima

Ovo koje najavljuju od 19. 10. po ljekarnama bit će nova tura, ne znam hoće li biti Influvac Tetra ili Vaxigrip, ali svejedno je, isti su sojevi
    Često u medijima citiraju ljude iz Zavoda za javno zdravstvo, koji znaju reći "Prve ovogodišnje doze cjepiva protiv gripe..." pri čemu misle na količine koje su oni naručili pa će im stići
    Ali ljudi shvate da su to apsolutno prve doze i da prije tog datuma u Hr nije bilo ovosezonskog cjepiva protiv gripe
    Bilo je po ljekarnama

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni nije problem pričest na koju puste samo klince i roditelje - nego što ti roditelji poslije imaju zabave, druženja, ručkove... tu svaka mjera pada u vodu

Zenii avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Pa mnogima pada na pamet. U krugu naših prijatelja se stalno nešto slavi i nitko ne mari. Mi ne idemo nikuda i o nama se govori kao o onima što se boje. Mi smo maloj proslavili rođendan prvi samo nas četvero. I sad na svadbu idem samo ja, iskreno bilo mi je neugodno odbiti super prijateljicu. U njihovom gradu nema zaraženih, ples je zabranjen

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Došlo je još krajem rujna i kupovalo se već, Influvac Tetra
    U Zg se navodno rasprodalo, ali nađe se u drugim gradovima

Ovo koje najavljuju od 19. 10. po ljekarnama bit će nova tura, ne znam hoće li biti Influvac Tetra ili Vaxigrip, ali svejedno je, isti su sojevi
    Često u medijima citiraju ljude iz Zavoda za javno zdravstvo, koji znaju reći "Prve ovogodišnje doze cjepiva protiv gripe..." pri čemu misle na količine koje su oni naručili pa će im stići
    Ali ljudi shvate da su to apsolutno prve doze i da prije tog datuma u Hr nije bilo ovosezonskog cjepiva protiv gripe
    Bilo je po ljekarnama
    Meni su u ljekarni rekli da dolazi nakon 15.10. :ne zna:

Vaxigrip su meni u ljekarnama rekli da uopće ne znaju hoće li dobiti jer su im otkazali narudžbe, i nema ih za povući više

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •