Stranica 125 od 383 PrviPrvi ... 2575115123124125126127135175225 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,201 do 6,250 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Ja na kraju više ne znam imaju li maske smisla ili ne. Gdje se ti ljudi zaraze? Jel ima zaraženih u trgovini od kupca koji je na blagajni 2 min? Ima li zaraženih u pekari ako uđeš bez maske, na benzinskoj?
    Kužim javni prijevoz, zdravstvene ustanove.
    Rekla bih da se najviše virus širi u obitelji, na bliskim druženjima doma, pa mladi koji se grle i ljube

Na kraju više ništa ne znam, što oni strože idu, to brojke još više rastu, takav sad imam osjećaj. Jer se svi povlače u zatvoreno, zajedno, po tajno i eto
    brojke rastu, jer se ljudi ne pridržavaju mjera, as simple as that.
    pogledaj samo komentare po portalima, sasvim dovoljno.

ja ću ti reći neke svoje odgovore na tvoje pitanje štite li maske.
    u našoj školi je navodno 11 razreda u samoizolaciji, da li je koji više ili manje ne znam, ali ih je puno.
    među njima je i razred moga djeteta.
    zaraženi su profesori. moj je imao blok sat, znači 90 minuta sa profesorom u učionici.
    ni jedno dijete do sada još nije zaraženo, svi su imali maske. nadam se da će tako i ostati.

drugi primjer. ja sam sve terapije, a pogotovo zračenja prije skoro godinu dana odradila javnim prijevozom,
    kad se još nije ni znalo za koronu. išla sam radničkim busom i tramvajem, uvijek pod maskicom.
    oko mene su šmrkali, kašljali, slinili, kihali. ja s imunitetom novorođenčeta, nikada ništa nisam ulovila.
    prvi puta sam se razboljela taman prije karantene, mali donio nešto iz škole.
    tako da...da vjerujem da maskice štite. ja sam nosila najobičnije iz ljekarne, one kirurške.

iskreno ne očekujem neko poboljšanje, jer je pritisak anticovidaša toliki da bih najradije odselila na velebit i čuvala ovce,
    kad već jesam jedna od njih.
    i ove samoizolacije školaraca, tako možemo do beskraja. može se vratit sutra u školu i već za tri dana ponovno u samoizolaciju,
    tako da ne vidim uopće nikakvog smisla u svemu ovom.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Potpis.
    Iskustvo s maskicama u razredu:
    7 sati su sjedili u razredu s pozitivnim frendom, nitko od njih se nije zarazio. Uredno du odradili izolaciju, nitko nije razvio simptome. Ima ih 29. Al svi su stalno s maskama u razredu.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Odnosno nitko nije razvio simptome, jesu li se zarazili to ne znamo. Znate li možda ima li slučajeva da su se ukućani te djece razbolili?

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Odnosno nitko nije razvio simptome, jesu li se zarazili to ne znamo. Znate li možda ima li slučajeva da su se ukućani te djece razbolili?
    ja bi bila prva od njih, sigurno.
    za sada nije nitko.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Znam da su neki dan pisali da je zabilježen prvi prijenos u školi, odnosno situacija da su dva djeteta u razredu bila pozitivna (što naravno uopće ne mora biti prijenos u školi)

Mene zanima ima li širenja s te djece koja su u samoizolaciji, a ima ih dosta, na ukućane, tj. da su oni asimptomatski širitelji.

Općenito bi me zanimalo više podataka o zaraženima onako, iz znatiželje.

Jedna ex forumašica koja živi vani mi je rekla da je kod oboje njene djece bilo više pozitivnih u razredu (2-3) nakon što je bio jedan oboljeli, kod njih se svi kontakti testiraju.

Doduše mislim da oni ne nose maske u školi.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Od njegovih iz razreda nije nitko.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ako je tako onda stvarno nema razloga za online školu. Još da su se škole malo bolje organizirale pa da nema toliko samoizolacija

I ti profesori, da se malo bolje čuvaju treba ih smjestiti u karantene.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Kontakt s treninga je pozitivan. U pitanju je bazen. Trenirali su skupa 24h prije pojave simptoma. Idu li svi it ekipe u izolaciju?
    Klub nista ne javlja, epidemiolozi takodjer.
    Buba Klara, zao mi je. Jesu li dulje od 15 min u svlacioni? Ja bih ocekivala da bazenske kontakte nece slati u samoizolaciju...ne znam na temelju cega, na temelju nade valjda - vekik prostor..
    Posljednje uređivanje od ina33 : 20.10.2020. at 13:42

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Bitno da neke škole idu po B modelu, a nema slučajeva transmisije u školama ili ih ima neznatno...
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 20.10.2020. at 13:44

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Trening u vodi 2h, svlacionica i susenje cca pola sata.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što je B model, kombinirani? Pa bolje bi svima bilo da su u nekom kombiniranom modelu, bilo bi manje samoizolacija. Manje kontakta=manja vjerojatnost samoizolacije.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ovo je bilo za Inu.
    I ja sam se nadala da nece morati. Al eto...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ako je tako onda stvarno nema razloga za online školu. Još da su se škole malo bolje organizirale pa da nema toliko samoizolacija

I ti profesori, da se malo bolje čuvaju treba ih smjestiti u karantene.
    skola nema utjecaja na to. ako je zarazeni profesor bio u razredu, ili dijete, svejedno, dolazi dopis od HZJZ-vase dijete ucenik tog i tog razreda te i te skole je u samoizolaciji zbog izravnog kontakta sa osobom oboljelom od sars-cov blablabla

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    skola nema utjecaja na to. ako je zarazeni profesor bio u razredu, ili dijete, svejedno, dolazi dopis od HZJZ-vase dijete ucenik tog i tog razreda te i te skole je u samoizolaciji zbog izravnog kontakta sa osobom oboljelom od sars-cov blablabla
    Ah pa naravno da škola ima utjecaja, ima utjecaja to kako je organiziran rad u školi. Normalno, teško je škole držati za to odgovornima, kad ministarstvo ne propisuje ništa ozbiljno nego samo daje kojekakve preporuke. Ne bi se niti meni dalo zezati se s ne znam kakvom organizacijom da su mi poslali preporuke tjedan dana prije početka nastave.

Ali, jasno je kao dan da bi smanjenje socijalnih kontakata značilo i manju vjerojatnost za samoizolaciju.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Što je B model, kombinirani? Pa bolje bi svima bilo da su u nekom kombiniranom modelu, bilo bi manje samoizolacija. Manje kontakta=manja vjerojatnost samoizolacije.
    Da, jedan tjedan ovako jedan onako.

Pa kad mi iz B modela vidimo kako je povoljno u A modelu i koliko je malo slučajeva prijenosa, onda bi i mi tako .

Pa neka idu dok se može.

Da se kompletna nastava prenosi uživo direktno iz razreda, ne bih imala ništa protiv.

Ali takvi predmeti su u debeloj manjini...
    Posljednje uređivanje od lola_34 : 20.10.2020. at 13:54

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Slučaj prijenosa je navodno jedan.

Ali zato ima poprilično samoizolacija.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja mislim da dok ne testiraju sve iz razreda tjedan dana nakon samoizolacije nećemo znati ima li ili nema transmisije unutar razreda. Puno previše je asimptotične djece da bi se moglo misliti da ako nemaju simptoma nisu zaraženi. Tako da sam ja za samoizolaciju cijelog razreda i suvislu online nastavu u slučaju izloženosti. Nose i kod moje maske i ne mislim da su uzalud nego mislim da svaku zaštitu koja može pomoći treba iskoristiti... makar nije apsolutna.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kontaktni sport, dijete u ekipi zaraženo, velika dvorana,nisu koristili svlačionicu poslije treninga nego svatko uzme stvari sa tribina i ravno doma. Svi u izolaciji, nitko se nije razbolio.( znam 4 takva primjera) Isti sport, seniori, tuširanje poslije treninga, suigrači su se razbolili.( 2 primjera)

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mene zanima od koga i kada bi trebali dobiti rjesenje o izolaciji?
    Zadnji put (kad je kontakt bio u skoli) to smo rjesenje dobili na mail od skolske medicine.
    Sada nam se javio samo klub s preporukom da ostanu svi doma i trazili su njihove brojeve telefona, s uputom da cekaju poziv, da ce im se netko javiti. HZJZ? Tko?
    Pitam, jer me razrednica trazi datum kada istice izolacija prema tom rjesenju.
    Obzirom na trenutnu situaciju i ludnicu, salju li uopce jos takva rjesenja mailom ili to sve rjesava opca praksa?
    Pokusavam cijelo jutro dobiti LOM na telefon ali nikako do nje. Sad sam pisala mail.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ja sam prije par dana dobila od skolske medicine.
    ali rijec je o zarazenom iz skole.
    Posljednje uređivanje od spajalica : 20.10.2020. at 14:48

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

buba klara sad sam do kraja procitala, ako je upisan za samoizolaciju onda to vidi vas LOM.

i on nije u izolaciji vec u samoizolaciji. nije ista stvar.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zadnji put (kad je kontakt bio u skoli) to smo rjesenje dobili na mail od skolske medicine.
    Sada nam se javio samo klub s preporukom da ostanu svi doma i trazili su njihove brojeve telefona, s uputom da cekaju poziv, da ce im se netko javiti. HZJZ? Tko?
    Obzirom na trenutnu situaciju i ludnicu, salju li uopce jos takva rjesenja mailom ili to sve rjesava opca praksa?
    Pokusavam cijelo jutro dobiti LOM na telefon ali nikako do nje. Sad sam pisala mail.
    Ako ne možeš do obiteljske medicine, možeš pitati dežurnu ambulantu za koronu. Evo ovdje imaš popis: https://www.hzjz.hr/sluzba-epidemiol...-je-izolaciji/

Kolega ih je zvao za savjet kad je bio prvi kontakt, ali papire je rješavao s liječnikom obiteljske medicine.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Mene je za maloga nazvao epidemiolog i obavijestio do kada je u samoizolaciji..
    Tražio samo njegov OIB i pitao da li ima simptome kakve.

Možeš nazvati ljekarnu i pročitaj im MBO djeteta i oni ti isto vide da li je osoba u samoizolaciji.
    Vjerovatno će te netko nazvati navečer i tražiti oib i staviti ga u sustav

Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Imam pitanje za one čiji ukućani su bili u samoizolaciji ili im je potvrđena bolest COVID-19. Na koji način "izolirate" takvog ukućana unutar obiteljske zajednice? Nosite li maske po kući ili ta osoba ne izlazi odnosno minimalno izlazi iz jedne sobe? Bojim se kako organizirati život u tom slučaju.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Kora prvotno napisa Vidi poruku
    Imam pitanje za one čiji ukućani su bili u samoizolaciji ili im je potvrđena bolest COVID-19. Na koji način "izolirate" takvog ukućana unutar obiteljske zajednice? Nosite li maske po kući ili ta osoba ne izlazi odnosno minimalno izlazi iz jedne sobe? Bojim se kako organizirati život u tom slučaju.
    Ovisno tko je pozitivan, u kakvom je stanju i koliko prostora imate.
    U slucaju samoizolacije isto, samo gledam da li je sansa za zarazom velika ili mala.
    Preporuka za sve je ista, odvajanje od ostatka obitelji. Ali je prilicnk jasno da je to neizvedivo u nekim slucajevima.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

U idealnom slucaju, osoba se drzi odvojene sobe i kupaone/WC-a i obavezno jede sama. U manje idealnom, ali vjerojatno uobicajenom slucaju, osoba opet ostaje u zasebnoj sobi i jede sama, ali koristi zajednicku kupaonu. Nakon svakog koristenja bi trebalo prebrisati povrsine nekim dezinfekcijskim sredstvom, zamijeniti elektricnu cetkicu obicnom (manje spricanja) i otvarati prozor, ako ga ima. I svakako nositi masku pri svakom izlasku iz te zasebne sobe. Ako slucajno ima KN95/FFP2, bolje to nego kirursku ili platnenu (pogotovo ako postoje respiratorni simptomi).

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Razumijem ja to, ali ako imamo jednu kuhinju, jednu kupaonicu, što znači odvajanje? Da ne boravimo zajedno u istoj prostoriji ili barem ne bez maske ili da ne ulazimo u prostoriju u kojoj je izolirana osoba? To mi se stvarno čini neizvedivo, pogotovo ako je izolirano dijete. Ako je pak roditelj koji se brine o ostatku obitelji, kako ga izolirati? Znam da naravno to ovisi o prilikama u kojima svatko od nas živi, ali zanimaju me praktična iskustva. Ono što me dodatno muči je da je osoba zarazna dva dana prije prvih simptoma. To znači da je već u ta dva dana mogla sve ostale ukućane zaraziti pa je upitna svrha izoliranja. Ne znam, potpuno sam zbunjena.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Mi smo već u kuci dedicirali nasu bračnu spavaću s pripadajućim kupaonom kao izolacijsku. Ako ćemo mm ili ja biti u izolaciji. Alternativa za djecu je dječja soba plus druga kupaona koja je odmah do nje (ali moraš 2 koraka kroz hodnik), a drugo dijete ce koristiti nasu kupaonu.... Ne znam sto ako ćemo oboje bit u izolaciji, sto ce djeca jest. Valjda će im baka voziti. Srecom znaju se sami oprati i obuci...

Da smo ostali u starom stanu s 1 spavacom i 1 kupaonom ne bi bilo ništa od svega nego maske pa kako ispadne...

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku

Da smo ostali u starom stanu s 1 spavacom i 1 kupaonom ne bi bilo ništa od svega nego maske pa kako ispadne...
    Mi imamo više spavaćih soba, ali jednu kupaonicu i jednu kuhinju pa mislim da će maske (u zlu ne trebalo) biti ključne. I što manje susretanja po stanu.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    jutros sam vidjela na nastavnom zavodu da su pripremili i satorcic GRIPA.
    Samo da ne bude GRIPA + COVID

Ja zbilja ne znam kako bih dijete stavila u samoizolaciju. Mi bismo vjerojatno jednog odraslog izbacili nekamo da se pokusa spasiti i da ostavlja ispred vrata hranu. Al ne znam kamo. Tako na brzinu ne stignes ni stan unajmiti.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Razumijem ja to, ali ako imamo jednu kuhinju, jednu kupaonicu, što znači odvajanje? Da ne boravimo zajedno u istoj prostoriji ili barem ne bez maske ili da ne ulazimo u prostoriju u kojoj je izolirana osoba? To mi se stvarno čini neizvedivo, pogotovo ako je izolirano dijete. Ako je pak roditelj koji se brine o ostatku obitelji, kako ga izolirati? Znam da naravno to ovisi o prilikama u kojima svatko od nas živi, ali zanimaju me praktična iskustva. Ono što me dodatno muči je da je osoba zarazna dva dana prije prvih simptoma. To znači da je već u ta dva dana mogla sve ostale ukućane zaraziti pa je upitna svrha izoliranja. Ne znam, potpuno sam zbunjena.
    Nije upitno jer ne mora svaka zarazena osoba zaraziti sve oko sebe. Zaraza ovisi o viral loadu pa je svakako bolje ostavljati sto manje virusa za sobom.

U slucaju jedne kupaonice odvajanje znaci ono sto sam ti gore napisala. Provjetravati ako je moguce i cistiti povrsine dezinfekcijskim sredstvom (fekalije sadrze virus, a povlacenje vode sprica po prostoru). Nase iskustvo iz prve ruke nije primjenjivo na zivot u stanu, ali npr. prijateljica s koronavirusom u malom dvosobnom stanu nije izlazila iz sobe, osim u kupaonu. Uvijek je nosila masku. Jelo je pripremao netko drugi (muz u njenom slucaju) i ostavljao pred vratima. Jela je iz papirnatih tanjura i bacala ih u smece. U njihovoj troclanoj obitelji je zarazena bila samo ona.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ako je dijete u pitanju , i dijete je bolesno tada jedan odrasli mora brinuti o njemu. Tada na raspolaganju samo maska ostaje.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Mi smo imali situaciju da je stariji zafibrao, konaktiran epidemiolog i LOM, odlučeno da ne mora na test, jer epidemiološki nije vjerojatno da je covid. Bio kući 3 dana i vratio se u školu. Mlađi svo vrijeme išao u vrtić, mi na posao.
    Nakon mjesec dana išli na serološko testiranje, svi osim muža imamo antitijela.
    Posljednje uređivanje od naplavomzalu : 20.10.2020. at 16:32

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zaraženi ne mora u kuhinju, nego je radijus kretanja soba-kupaonica.
    dezinfekcija kupaonice nakon zaraženog
    hrana mu se dostavlja pred vrata

ako je malo dijete, onda je druga priča...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo imali situaciju da je stariji zafibrao, konaktiran epidemiolog i LOM, odlučeno da ne mora na test, jer epidemiološki nije vjerojatno da je covid. Bio kući 3 dana i vratio se u školu. Mlađi svo vrijeme išao u vrtić, mi na posao.

baš čudno što vas nisu slali na testiranje...
    dijete je bilo očito zarazno i širilo okolo
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 20.10.2020. at 16:40

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Koliko su pouzdani serološki testovi koji su trenutno dostupni? Klliko košta testiranje j gdje se obavlja?

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

A eto. Ja sam bila uvjerena da će ga poslati, ali po njoj je to bila neka druga viroza. Onda sam neovisno o tome kontaktirala epidemiologa dezurnog i kad mi je on rekao da nije suspektivno da je covid, onda sam rekla: ok, ako njih dvoje tako kažu, tko sam ja da se premišljam.

Mi smo normalno išli na posao, mali u vrtić, nitko oko nas nije razvio simptome. Ni manji ni ja nismo imali niti jedan simptom, stariji samo teperaturu do 38.4 i nijedan drugi.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko su pouzdani serološki testovi koji su trenutno dostupni? Klliko košta testiranje j gdje se obavlja?
    Pa mislim da su pouzdani. Antitijela ili imaš ili nemaš. Ako imaš, onda si bio u dodiru sa virusom.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Biser hrvatskog zdrastva.
    Doktorica pošalje pacijenta na slikanje pluća u dz jer sumnja na upalu. Leukociti u nebu a tjedan dana pijenja antibiotika nije pomoglo.
    Osoba na porti izmjeri 36,9 i skoro pa ne pusti pacijenta unutra.
    Pa kaj bi netko išao slikati pluća ako je zdrav?
    I sada mene zanima, da je recimo temperatura bila 37,1 i da je odbijen ulazak što se može napraviti?
    Opća, da je sumnjala na koronu sigurno ne bi slala pacijenta na snimanje.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

To smo već postavili pitanje,tj. Vrci i ja
    Nažalost nije baš bilo adekvatnog odgovora
    Znaš ono nekad su da ideš k doktoru morao biti bolestan,sad moraš potpisati da si već 14 dana zdrav
    Nadam se da je ipak daleko bolji od upale pluća
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 20.10.2020. at 17:33

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

MM je isao po nalaz slikanja pluca i pitali su ga jel ima kasalj il neki drugi simptom korone. Samo ih je pogledao i rekao da ima upalu pluca

Mislim ono, genijalni su

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo dobili od nastavnog zavoda za javno zdravstvo andrija štampar, školska medicina.
    obavijest o izricanju mjera samoizolacije.

i rekli su nam da obavijestimo LOM.
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 20.10.2020. at 17:49

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Rekla bih - good for you .

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam dobro pročitala uputu iz obavijesti za samoizolaciju, obzirom da sam onkološki.
    naš je u svojoj sobi i koristi mali wc. tamo pere zube i umiva se.
    tušira se normalno u kadi i onda ja to malo dezinficiram.
    kad ide u kupaonu i wc stavi masku.
    smatram da mogućnost zaraze nije velika, ali držat ćemo se nekoliko dana takvog režima,
    jer imamo mogućnost.
    Posljednje uređivanje od Tashunica : 20.10.2020. at 17:53

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo dobili od nastavnog zavoda za javno zdravstvo andrija štampar, školska medicina.
    obavijest o izricanju mjera samoizolacije.

i rekli su nam da obavijestimo LOM.
    Tako smo i mi prosli put kad je bio razred u pitanju, od skolske medicine.
    Al sad je klub u igri. Cekam da netko nazove.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

na neke stvari ne možeš utjecat.
    mi smo obavijest o samoizolaciji dobili u 11 navečer, dan smo proveli baš intenzivno zajedno.
    navečer nisam mogla zaspat od razmišljanja sve i kako, ali sam se odlučila smirit, jer jedino tako ću ja biti funkcionalna.
    ujutro sam sve reorganizirala, stavila mu u malu kupaonu sve što treba. hranu mu nosim pred sobu.
    kako sam napisala, nakon tuširanja dezinficiram kadu.
    u malom wc-u mi je veš mašina pa dezinficiram kvaku i prekidač za svijetlo prije ulaska.
    i to je to. kad ga se poželim nazovem ga preko wap-a

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Klub je samo trazio popis svih s treninga i broj mob njihovog.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Rekla bih - good for you .
    I ja isto. Obzirom da nismo imali nikakve simptome, super mi je da smo prebolili. Pa imunitet koliko traje da traje.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    MM je isao po nalaz slikanja pluca i pitali su ga jel ima kasalj il neki drugi simptom korone. Samo ih je pogledao i rekao da ima upalu pluca

Mislim ono, genijalni su
    Mi smo s J. završili jučer na hitnoj. Astma.. Bronhoopstrukcija. Dođeš ispred i prvo zoveš neki broj. Pitaju te simptome a onda te pitaju: Gospođo.. jel vaše dijete ima astmu ili koronu??? Ja kažem da astmu ima a koronu ne znam. Pa jel ima simptome korone? Ja kažem ne znam, rekla saž vam simptome. Suhi kašalj svaku minutu već 4 sata, a iz nosa joj kapa voda kao kod alergije. Gospođo.. to nisu simptomi korone!
    Nisam ni došla zbog korone. Nisam znala jel da plačem ili se smijem.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

I jel si riješila?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •