Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3832

Tema: Potpomognuta na VUK VRHOVCU

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Pozdrav svima, nova sam ovdje, tek krećem u cijeli postupak i naručila sam se idući tjedan na prve konzultacije u VV. Kod narudžbe me sestra nije pitala kojem doktoru i rekla mi je da dođem iduću srijedu u 12.. Uzet ću si slobodan dan jer sam vidjela da se zna dosta čekati pa pretpostavljam da se neću stići vratiti na posao.. Imam jedno pitanje samo na početku, da li je moguće naručiti se i u drugu bolnicu na konzultacije? Još uvijek nisam sigurna da li bi u cijeli postupak kretala na VV ili ipak u neku drugu bolnicu obzirom da na VV nema anestezije kod punkcije. Ukoliko dođem do toga nema šanse da pristanem na taj postupak bez anestezije..

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj Silk prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, nova sam ovdje, tek krećem u cijeli postupak i naručila sam se idući tjedan na prve konzultacije u VV. Kod narudžbe me sestra nije pitala kojem doktoru i rekla mi je da dođem iduću srijedu u 12.. Uzet ću si slobodan dan jer sam vidjela da se zna dosta čekati pa pretpostavljam da se neću stići vratiti na posao.. Imam jedno pitanje samo na početku, da li je moguće naručiti se i u drugu bolnicu na konzultacije? Još uvijek nisam sigurna da li bi u cijeli postupak kretala na VV ili ipak u neku drugu bolnicu obzirom da na VV nema anestezije kod punkcije. Ukoliko dođem do toga nema šanse da pristanem na taj postupak bez anestezije..
    Ponavljam pitanje

Datum pristupanja
    Aug 2019

Početno

Citiraj Silk prvotno napisa Vidi poruku
    Ponavljam pitanje
    Mislim da uputnicu za prvi pregled možeš od svojeg ginekologa dobiti jednom u šest mjeseci, nisam točno sigurna ali mislim da mi je negdje iskočio taj podatak jer sam ljetos isto bila na sto muka kamo dalje nakon VV i koliko se mogu 'šaltati'. I nije VV loš odabir, uopće, najizglednije je da ćeš 'upasti' kod dr. Jukić koja je doista krasna, ali da, nema anestezije što je meni bilo 50 posto odluke za ići dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •