Stranica 145 od 383 PrviPrvi ... 4595135143144145146147155195245 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,201 do 7,250 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Bubilo, znam da je teško piti kad ti je tako mučno, ali drži čašu kraj sebe i prisili se gutljaj po gutljaj piti. Vjerojatno zadnjih dana nisi dovoljno jela i pila i sad ti to pojačava slabost, možda si i dehidrirana.
    Još kad bi mogla u tu vodu dodati malo soli i šećera, još bi i bolje pomoglo.

Bubaklara, uza sve što znaš, neka curica što više sjedi, a manje leži.

Javite kako ste vi i djeca!
    Posljednje uređivanje od Jurana : 09.11.2020. at 08:09

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Damaiondie, nadam se da s ti s takvim simptomima i bez testa na covid ne pada na pamet izlaziti iz kuce, a kamoli odlaziti na preglede.
    A nemam izbora na zalost. Na hitnoj mi je svaki put receno da cim krene krvarenje, moram obavezno doci opet. Ja im kazem u bolnici koji su mi simptomi, izmjere mi temp i u kolima hitne pomoci i u bolnici. Moja doktorica sve to zna, no nije me slala na testiranje. A i da napravim test i budem pozitivna, ne bi me ostavili da iskrvarim, da dobijem sepsu ako dijete ne daj Boze umre. I kovid pozitivne trudnice dobivaju medicinsku skrb.
    Moja doktorica ne smatra da je kovid u pitanju, a i zna da kod mene najobicnije viroze i prehlade traju jako dugo

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala svima cure!

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    dišeš bez smetnji?
    imaš bolove u prsima?
    koji ti je dan bolesti?
    Jutros je bolje! Uspjela sam ustati i odvesti se na testiranje u kvartu u domu zdravlja. Sve sam obavila u 15 minuta jer si doslovce na redu čim se sparkiras na označeno mjesto, ide u sekundi.

Jutros nisam imala temp., i bolje sam u tom smislu da sam mogla ustati i sjesti u auto, ali opća slabost je još tu.

Aleks, krenulo je u utorak navečer.
    Većinu vremena je temp. između 37.5 i 38.8, uz groznu glavobolju, bol u mišićima (koju bi prije nazvala bol u kostima ), groznicu... to bih uglavnom riješila uz paracetamol/ibuprofen i veći dio dana bi bila funkcionalna.

Taj jučerašnji cijeli dan je izgledao kao jednodnevna želučana viroza, bez povrćanja, ali taj osjećaj kao da povraćam cijeli dan.

Činilo mi se da pijem dosta, pila sam, no možda zbilja moram pojačati.

Malo suho kašljem, ali ne čini mi se da me nešto boli u prsima i da imam problema s disanjem, mislim da ne. Više je kombinacija gripa simptoma i zelucana viroza simptoma.

Dan dakle 7.
    Valjda će uskoro na bolje.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

BB drago mi je procitati da si bolje! Bas se razmisljam kako je nepredvidiva ova bolescina...
    Ja cijelo vrijeme strepim na curicom, i pratim kako dise, da bi se u medjuvremenu stariji (dakle, 16 god, sportas, ko od brda odvaljen...) srusio u nesvjest jutros oko 6. Cijelu noc nije spavao od bolova, pio lekadole, ali nista ne djeluje, krenuo ustati i na kraju padne nasred sobe. Brzo je dosao k sebi, kaze da su mu noge otkazale. Sad sam mu dala neofen i konacno je zaspao.

Nego, cure koje ste spominjale Velesajam - kazete da treba uputnica, ali kome ide? Kuzim da se dodje s autom i ceka, ali sta treba traziti od LOM? Kome ona upucuje uputnicu? Jel treba prije ispuniti neke formulare?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

buba klara ovo su informacije od 2.11. sa stranica HZJZ Rockefellerova 2.
    https://www.hzjz.hr/sluzba-mikrobiol...na-sars-cov-2/

nastavni zavod za javno zdravstvo "Stampar" Mirogojska informacije od 23.10.
    http://www.stampar.hr/hr/novi-model-...rus-za-gradane

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo i moje iskustvo:
    Počinju me boliti mišići u nogama i leđima, uvjerena sam da sam se preforsirala jer uređujemo i čistimo jedan stan. No ti bolovi ne prestaju danima, pa mi je već malo čudno. Srećom već je vikend pa mogu odmoriti. I onda, 5 dan navečer otvaramo neku butelju i ja skužim da ne mogu namirisati ama baš nijednu aromu u vinu. I odmah sam znala da je corona. Pišem doktorici, srećom žena je super i šalje e-uputnicu, sutradan se testiram, prekosutra dobivam pozitivni nalaz. Srećom djeca nisu išla u školu jer su nakon vikenda dva dana bili praznici a tad sam već zbog gubitka osjeta mirisa slutila što je i nismo ih poslali u školu.
    Dakle - bez temperature, bez glavobolja, bez kašljanja i grlobolje. Da nisam takav vinoljubac, možda ne bih ni skužila što se događa i hodala bih okolo.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku

Nego, cure koje ste spominjale Velesajam - kazete da treba uputnica, ali kome ide? Kuzim da se dodje s autom i ceka, ali sta treba traziti od LOM? Kome ona upucuje uputnicu? Jel treba prije ispuniti neke formulare?
    ide izravno njima, ne brini oko toga, doktorica treba izdati e-uputnicu, ti je nećeš ni vidjeti.
    Testiranje je priča za sebe, svi idu na Velesajam, a oni ne primaju dovoljno uzoraka. Odi u Fran Mihaljević, oni rade do 18h, nigdje nikoga!

Mi smo od rane zore čekali na Velesajmu da bismo bili prvi auto za koji više nije bilo uzoraka. Valjda stotinu auta je iza nas ostalo isto tako neobavljena posla. Poludila sam! Onda sam dobila info za Fran Mihaljević, otišla gore u podne i riješila u 10 minuta. A navodno ispred Domova zdravlja postoje vanjski test punktovi gdje isto nema nikoga, svi čekaju kao budale na Velesajmu. Stvarno nevjerovatno loše iskomunirano.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Angie, a ostali tvoji?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nikome ništa
    Sad moraju još ovaj tjedan ostati u samoizolaciji, za školu se snalaze kako znaju i umiju jer online nastave u njihovim školama nema.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Svi čekaju ko budale na velesajmu?
    A kažu stalno naručite se ,a možeš tek doći na testiranje za 4-5 dana

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Svi čekaju ko budale na velesajmu?
    A kažu stalno naručite se ,a možeš tek doći na testiranje za 4-5 dana
    Stvar je u tome da se možeš bez ikakvog čekanja doći testirati na još nekoliko mjesta u gradu. Konkretno, ja sam otišla u Fran Mihaljević i testirala se u 5 min. A red - istodobno - za A. Štampar preko kilometra!
    Posljednje uređivanje od Angie75 : 09.11.2020. at 09:40

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo mi smo jos danas u samoziolaciji. Sin je imao simptome dva dana, jedan dan je bilo dramaticno u smislu stvarno jakih bolova u tijelu. Ostalo bas nista. Izolirali smo ga u drugoj sobi. Mi svi drugi bez simptoma, ja sam se i testirala jucer radi povratka u zdravstveni sustav, negativna.

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Stvar je u tome da se možeš bez ikakvog čekanja doći testirati na još nekoliko mjesta u gradu. Konkretno, ja sam otišla u Fran Mihaljević i testirala se u 5 min. A red - istodobno - za A. Štampar preko kilometra!
    Na www.koronavirus.hr je popis svih testnih centara u RH, s kontaktima i napomenama gdje se naručuje a gdje ne.

Poslano sa mog Mi 9T koristeći Tapatalk

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo od rane zore čekali na Velesajmu da bismo bili prvi auto za koji više nije bilo uzoraka.
    Dali se samo stane u red ili se mora negdje, nekome prijaviti, uz uputnicu koja je u sustavu?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Samo se stane u red.

vjerujem u bolje sutra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

mi smo jucer dobili iz vrtica obavijest da je dijete u grupi pozitivno, izolacija je odredjena cijeloj grupi do 14.11.
    dijete mi ima temperaturu, boli je grlo, doktoricu ne mogu dobiti ni pod razno
    ako je i dobijem-hoce li nas slati na testiranje(kontakt sa zarazenim je bio u srijedu 4.11)
    kaj napraviti?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj vjerujem u bolje sutra prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo jucer dobili iz vrtica obavijest da je dijete u grupi pozitivno, izolacija je odredjena cijeloj grupi do 14.11.
    ako je i dobijem-hoce li nas slati na testiranje(kontakt sa zarazenim je bio u srijedu 4.11)
    kaj napraviti?
    Jesi li probala zvati malo prije početka jutarnje smjene? Ja obično tako "postavim zasjedu", iako to nije garancija uspjeha.

Neke ordinacije imaju e-mail, neke nemaju - vidi primjer: https://dzz-istok.hr/primarna-zdravs...jska-medicina/

Probaj potražiti svoju liječnicu na ovim stranicama, možda su u međuvremenu otvorili e-mail.

Druga ideja - ovdje potraži dežurnog epidemiologa koji vam je nadležan po mjestu stanovanja, pa ih nazovi (oni imaju dežurstva 24 sata i obično se javljaju na telefon, nisam imala nikakvih problema kad sam ih zvala u vezi kolega s posla): https://www.hzjz.hr/aktualnosti/24-s...gradu-zagrebu/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja sam neki dan došla do ambulante i kucala na prozor ...

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

kaj napraviti?
    Kad je moja kćer odnosno njen razred dobio rješenje o SI u dokumentu koji nam je škola poslala je bio naveden mail nadležne osobe sa Štampara kojoj se možemo u svakom trenutku javiti pa ako ne dobiješ doktoricu a imaš taj dokument probaj na taj mail.
    Posljednje uređivanje od mitovski : 09.11.2020. at 15:17

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

6598 464 covid ambulanta u Sigetu
    Odmah su se javili.
    I ja nasu pokusavam vec 3 sata dobiti, al nista...
    Ov

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Ja sam svoju zvala točno 46 puta u jednom danu prije nego sam ju dobila.
    Samo neka netko sjedne na telefon, javit će se u nekom trenu.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Dakle velika i vazna vijest! Pfizer je objavio da je cjepivo efikasno u ogromnih 90% slucajeva!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Bubilo Bubich prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svoju zvala točno 46 puta u jednom danu prije nego sam ju dobila.
    Samo neka netko sjedne na telefon, javit će se u nekom trenu.
    Ja bi trebala doći do svoje specijalistice na VV i totalno suludo mi je da u ovo vrijeme kod njih ne postoji mogućnost komunikacije mailom.
    Na telefon se naravno ne javlja.
    Znam da radi i ne ispija kave, ali kako da pitam nešto kaj je bitno a bez osobnog odlaska tamo. To sam do sada tako rješavala.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Cathy, jesi li probala ime.prezime@idb.hr ?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Cathy, jesi li probala ime.prezime@idb.hr ?
    Na centralnom naručivanju su mi rekli da opcija maila sa doktoricom ne postoji. Da nema službeni mail.
    Misliš da bi ovo prošlo? Ali čini mi se previše kombinacija koje su moguće. Znam da neki imaju skraćeno nešto u mail adresi.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    6598 464 covid ambulanta u Sigetu
    Odmah su se javili.
    I ja nasu pokusavam vec 3 sata dobiti, al nista...
    Ov
    hvala, probat cu...
    mail nema, ne kuzim kako ne zele u danasnje vrijeme komunicirati mailom...ali ok
    zvala sam 35x sigurno...i na pocetku smjene i sad cu na kraju...ali odem prvo probati siget
    hvala svima na pomoci

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam neki dan došla do ambulante i kucala na prozor ...
    vidis, i to je opcija...

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zvala Siget, doktorica mora poslati uputnicu, oni imaju termin tek 12.11.
    Velesajam valjda uz čekanje prije...
    nema druge nego zvati doktoricu i dalje...

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku
    Dakle velika i vazna vijest! Pfizer je objavio da je cjepivo efikasno u ogromnih 90% slucajeva!

Vidila sam, fantastično! Držim fige da do kraja bude sve kako treba.

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo, znam da je teško piti kad ti je tako mučno, ali drži čašu kraj sebe i prisili se gutljaj po gutljaj piti. Vjerojatno zadnjih dana nisi dovoljno jela i pila i sad ti to pojačava slabost, možda si i dehidrirana.
    Još kad bi mogla u tu vodu dodati malo soli i šećera, još bi i bolje pomoglo.
    slažem se s Juranom, pij gutljaj po gutljaj hladne vode, čaja, bilo čega
    kad je meni mučno, pomaže mi hladna Cockta, ali pij stvarno bilo što jer ćeš dehidrirati, svakako hladno jer toplo je koma za mučninu

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj sasa prvotno napisa Vidi poruku

Bas se veselimo jutros:

https://www.npr.org/sections/health-...ylVfaKR4JywE7s

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Sad sam malo zabrinuta pa ću pisati ovdje...

Danas ne uspijevam spustiti temp. uopće.
    Počela je rasti prije podne do oko 38.3, uzela sam Neofen 400, pa kasnije Lupocet 500. Stalno oko 38.3
    Prije pola sata opet uzmem neofen, temp. mi je 39.3 sada.

Popila sam oko litru vode/čaja i 2 tanjura juhe.
    Nije da baš ništa ne pijem.

Koga da uopće zovem? Zvala sam neke kontakte s one stranice koronavirus.hr, one ambulante... nigdje se nitko ne javlja. Na jednom broju mi se netko javio i rekao da zovem svoju Dr. Radi sutra popodne.

Mislim, realno osjećam mučninu i glavobolju i slabost.. ali opet ne osjećam se ekstremno loše.
    Brinem jer je punih 7 dana i krenulo je preko 39.
    Da samo prestanem paničariti?

Da sutra uzmem nešto drugo, tipa Aspirin ili Coldrex / Maxflu?

Možda bi se trebala otuširati, ali mi je hladno i pod dekom.

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ne. Pojacaj dozu paracetamola na 1000mg, mislim da mozes svakih 4-6 sati prema potrebi. Pazi na hidraciju i disanje. Ako se osjecas dobrog opceg stanja zovi dr. sutra popodne.
    Mozda bi trebala snimiti pluca i izmjeriti saturaciju.
    Posljednje uređivanje od sirius : 09.11.2020. at 18:23

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

zvala Siget, doktorica mora poslati uputnicu, oni imaju termin tek 12.11.
    Velesajam valjda uz čekanje prije...
    nema druge nego zvati doktoricu i dalje...
    samo da javim, dobila doktoricu, poslani na zaraznu na test, tamo ce nam ga odmah napraviti-zvala zaraznu, rekli da odmah dodjemo

hvala svima na pomoci
    Posljednje uređivanje od vjerujem u bolje sutra : 09.11.2020. at 18:22

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sad sam malo zabrinuta pa ću pisati ovdje...

Danas ne uspijevam spustiti temp. uopće.
    Počela je rasti prije podne do oko 38.3, uzela sam Neofen 400, pa kasnije Lupocet 500. Stalno oko 38.3
    Prije pola sata opet uzmem neofen, temp. mi je 39.3 sada.

Popila sam oko litru vode/čaja i 2 tanjura juhe.
    Nije da baš ništa ne pijem.

Koga da uopće zovem? Zvala sam neke kontakte s one stranice koronavirus.hr, one ambulante... nigdje se nitko ne javlja. Na jednom broju mi se netko javio i rekao da zovem svoju Dr. Radi sutra popodne.

Mislim, realno osjećam mučninu i glavobolju i slabost.. ali opet ne osjećam se ekstremno loše.
    Brinem jer je punih 7 dana i krenulo je preko 39.
    Da samo prestanem paničariti?

Da sutra uzmem nešto drugo, tipa Aspirin ili Coldrex / Maxflu?

Možda bi se trebala otuširati, ali mi je hladno i pod dekom.
    izračunaj i uzmi maksmilnu dozu (ako misliš da se loše osjećaš s temperaturom)
    kombiniraj ibuprofen i paracetamol samo pazi na maksimlanu dnevnu dozu i jednog i drugog
    naizmjence se uzimaju - prvo npr. ibuprofen pa onda za dva-tri sata ako temp nije pala paracetamol

prati ostale simptome

KB Dubrava je blizu, tamo ti mogu izmjeriti saturaciju ako ti bude loše

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Ne. Pojacaj dozu paracetamola na 1000mg, mislim da mozes svakih 4-6 sati prema potrebi. Pazi na hidraciju i disanje. Ako se osjecas dobrog opceg stanja zovi dr. sutra popodne.
    Mozda bi trebala snimiti pluca i izmjeriti saturaciju.
    Hvala!
    Da, smijem uzeti još lupoceta danas, uzet ću malo kasnije 1000 ako mi ne padne temp. kad prođe 2 sata od Neofena.

A gdje će me primiti na snimanje pluća? U Dubravu?

P.S. Hvala Vrijeska!
    Posljednje uređivanje od Bubilo Bubich : 09.11.2020. at 18:37

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

neće te odmah slati na snimanje
    prvo će obaviti pregled pa vidjeti treba li snimanje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i da, imaju rendgen, u prizemlju je

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

p.s. Za one koji paničare, ja ovako najmanje 1x godišnje, mogla sam si i misliti da će me skršiti ovako .
    Svake godine imam ili gripu, ili neku želučanu virozu koja me skrši na par dana...
    Do mene je, vidite da ostali na forumu imaju slabe simptome .

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Hvala!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Zvoni mi da je pisalo da se ibuprofen ne preporuča za skidanje temperature kod korone?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Do mene je, vidite da ostali na forumu imaju slabe simptome .
    Bubilo, zagrljaj, i da ti brzo bude bolje. Ja bih poslusala sirius, pa radje bit oprezan bez obz sto te skrsi svake god nesto.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    Zvoni mi da je pisalo da se ibuprofen ne preporuča za skidanje temperature kod korone?
    Je, kružio je neki članak... neko malo istraživanje su napravili.
    Ali uzimam oboje kad mi ne pada temp., što da radim? Guglala sam, ne piše ništa decidirano.

Hvala ina, javit ću se sutra Dr sigurno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Možeš zvati i liječnika u drugoj smjeni pa nek on procijeni je l može kombinacija lijekova

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bb jesi li išla na testiranje?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Bubilo, ako budeš pila Coldrex, uzmi u obzir da u njemu isto imaš paracetamol
    Ukupna dnevna doza paracetamola ne bi trebala preći 4000 mg
    Obično Lekadol bude u tabletama od 500 mg, u Coldrexu je 1000 mg u jednoj vrećici (tj. provjeri na pakiranju, ali nije više od toga), imaš i Eferalgan koji je po sastavu isto paracetamol, a paracetamola imaš i u Caffetinu
    sirius ti dobro kaže, odraslima je jedna tableta od 500 mg obično premalena
    Ali zbrajaj kroz dan Drži se.

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Na centralnom naručivanju su mi rekli da opcija maila sa doktoricom ne postoji. Da nema službeni mail.
    Misliš da bi ovo prošlo? Ali čini mi se previše kombinacija koje su moguće. Znam da neki imaju skraćeno nešto u mail adresi.
    Pretpostavljam da su to rekli na Centralnom narčuivanju od KB Merkur
    VV je nekad prije postojao kao zasebna Sveučilišna klinika, V. Vrhovac pa je pripojen Merkuru
    Doduše, 1987. kad je osnovan, bio je dio Merkura (koji se tad zvao Ozren Novosel hahaha....)
    Whatever, ja sam svog dijabetologa davno prije korone kontaktirala emailom tako kako sam ti opisala, i dan-danas mu funkcionira ta adresa
    Ne znam kod koga ideš gore, ali vrijedi pokušati
    Čak i kad je u e-adresi neka skraćenica-izvedenica od imena, većina tih institucionalnih adresa ima alias tako da im funkcionira i ime.prezime@firma.hr
    Ovdje je firma=idb

Sretno.
    Posljednje uređivanje od Danka_ : 09.11.2020. at 19:17

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Danka_ prvotno napisa Vidi poruku
    Pretpostavljam da su to rekli na Centralnom narčuivanju od KB Merkur
    VV je nekad prije postojao kao zasebna Sveučilišna klinika, V. Vrhovac pa je pripojen Merkuru
    Doduše, 1987. kad je osnovan, bio je dio Merkura (koji se tad zvao Ozren Novosel hahaha....)
    Whatever, ja sam svog dijabetologa davno prije korone kontaktirala emailom tako kako sam ti opisala, i dan-danas mu funkcionira ta adresa
    Ne znam kod koga ideš gore, ali vrijedi pokušati
    Čak i kad je u e-adresi neka skraćenica-izvedenica od imena, većina tih institucionalnih adresa ima alias tako da im funkcionira i ime.prezime@firma.hr
    Ovdje je firma=idb

Sretno.
    Može pp?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Odgovorila

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dobili nakon 4,5h jahanja na telefonu: testiranje nam je u srijedu, drive-in u kvartu.
    Posljednje uređivanje od buba klara : 09.11.2020. at 22:33

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bubilo, drzi se.
    Svima sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove