Pokazuje rezultate 1 do 50 od 95

Tema: Odnosi s MM

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Molim vas vase misljenje o zadnjem dogadjaju. U cet i pet smo isli u Zg, spavali u hotelu... Bilo nam divno. Nas dvoje sami i posveceni jedno drugom. U subotu strka frka, masu obaveza... Navecer gosti... Ja preumorna i nista. U ned isli na planinu cijeli dan, navecer ja preumorna i nista. U pon ujutro je on katastrofa... Ljut, vrijedjao me sve najgore. Najgore sto spominje da je on dao zadnju ratu za auto a ja nista, on kao radi sve ato ja hocu (gosti, planina) a ja nista... Al to se sve dogovaramo, uopce nije bila samo moja zelja. Zbunjena sam tim prenosima ektremnim. To bas i nije prije tako bilo.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj eni prvotno napisa Vidi poruku
    Molim vas vase misljenje o zadnjem dogadjaju. U cet i pet smo isli u Zg, spavali u hotelu... Bilo nam divno. Nas dvoje sami i posveceni jedno drugom. U subotu strka frka, masu obaveza... Navecer gosti... Ja preumorna i nista. U ned isli na planinu cijeli dan, navecer ja preumorna i nista. U pon ujutro je on katastrofa... Ljut, vrijedjao me sve najgore. Najgore sto spominje da je on dao zadnju ratu za auto a ja nista, on kao radi sve ato ja hocu (gosti, planina) a ja nista... Al to se sve dogovaramo, uopce nije bila samo moja zelja. Zbunjena sam tim prenosima ektremnim. To bas i nije prije tako bilo.
    Bili ste u hotelu, na onim finim plahtama, koje ne moraš prati i peglati, i ti nisi našla snage za sex?! I tako dva dana za redom?! Ne mogu vjerovati.
    A da si se prepustila, da ste se mazili, sigurno bi dobila želju i na kraju biste oboje bili sretni i zadovoljeni.

Pitaj malo sebe voliš li ti uopće tog čovjeka.
    Ne odobravam to sto je vikao, no malo ga razumijem. Boji se da je tvoja ljubav otišla.

Ako ti je stalo do braka, ima sexualnih terapeuta u HR. Možeš i preko skypa zakazati razgovor.

možda sam krivo shvatila, u hotelu je bilo seksa, doma ne. Ako je tako, onda nisam u pravu.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 09.11.2020. at 18:15

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Bili ste u hotelu, na onim finim plahtama, koje ne moraš prati i peglati, i ti nisi našla snage za sex?! I tako dva dana za redom?! Ne mogu vjerovati.
    A da si se prepustila, da ste se mazili, sigurno bi dobila želju i na kraju biste oboje bili sretni i zadovoljeni.

Pitaj malo sebe voliš li ti uopće tog čovjeka.
    Ne odobravam to sto je vikao, no malo ga razumijem. Boji se da je tvoja ljubav otišla.

Ako ti je stalo do braka, ima sexualnih terapeuta u HR. Možeš i preko skypa zakazati razgovor.

možda sam krivo shvatila, u hotelu je bilo seksa, doma ne. Ako je tako, onda nisam u pravu.
    Rekla bih da je bilo ovako...
    U cetvrak i petak su bili u hotelu. Bilo je seksa cijelo vrijem. Rekla bih barem 3x na hotelskim plahtama , a mozda i pod tusem.
    U subotu i nedjelju planine i gosti, bez seksa.
    U ponedjeljak on puca po savovima i krece sa pasivnom agresijom ( ja placam, a ti ne odradujes).
    Uglavnom problem postoji.
    Da li je to neko novo stanje ili je uvijek bio takav, ne bih znala.
    Samo znam da meni ne bi bilo do seksa nikako uz takvo ponasanje.
    Posljednje uređivanje od sirius : 09.11.2020. at 18:35

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Krivo ste shvatili... U hotelu je bilo i bilo je sve super

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj eni prvotno napisa Vidi poruku
    Zbunjena sam tim prenosima ektremnim. To bas i nije prije tako bilo.
    Ako ja dobro hvatam kontekst, niste u finansijskom niti zdravstvenom škripcu, imate kome da ostavite decu na čuvanje i sve u svemu nemate nekih objektivnih životnih problema, osim čistog premora od dinamike koju imate mogućnost da ostvarite iz dana u dan. Sa moje tačke gledišta, svi uslovi su vam bezmalo idealni.

I ipak, tvoj muž smatra da je dvodnevni izostanak seksa toliko deranžirajuć da partnerka zaslužuje agresivnu paljbu uvreda?
    Ono, uz uviđanje da nemaju svi iste potrebe, meni je to u datoj situaciji neobično burna reakcija s obzirom na "problem".
    Sad, zašto bi zdrav mlad čovek koji ima sve uslove da uživa u životu bio toliko na ivici nerava, da prasne na ženu jer mu se željica nije ispunila, to mi ne možemo pogoditi, tim pre ako to nije njegov uobičajeni način reagovanja. Ako tebe koja ga poznaješ zbunjuju njegove reakcije, sigurno da se nešto promenilo, ili objektivno u njegovom životu, ili subjektivno, u njemu samom. Kako god, ako je on taj čije se ponašanje promenilo, ne vidim korist od toga da preispituješ sebe?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •