Pokazuje rezultate 1 do 50 od 60

Tema: preporuka za adaptaciju stana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Postovana i mi smo imali istu situaciju s Mladenom Vekicem. Jedina razlika je sto nismo znali da su on i Mate u kombinaciji. Mozete li mi poslati svoj broj telefona da popricamo.
    Hvala vam
    Lp
    Vanja

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Citiraj Vanja2612 prvotno napisa Vidi poruku
    Postovana i mi smo imali istu situaciju s Mladenom Vekicem. Jedina razlika je sto nismo znali da su on i Mate u kombinaciji. Mozete li mi poslati svoj broj telefona da popricamo.
    Hvala vam
    Lp
    Vanja
    Poštvana,
    nemamo još dovoljno postova pa ne možemo slati privatne poruke, a ne bismo voljeli da nam telefonski broj bude javno dostupan.

Možete li Vi nama poslati svoj broj da Vas povratno odmah kontaktiramo.

Lp

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Dobro jutro svima! Mislim da je korisno da se i ovdje, kao i na ostalim portalima, komunicira otvoreno i javno kako bi zaštitili neke druge koji bi mogli upasti u mrežu navedene ekipe, ili njima sličnih. Da je bilo tko od nas izigranih, prevarenih imao priliku pročitati na portalima ovo, ili nešto slično što je objavljeno, sigurno je da danas ne bi bili u ovoj situaciji u kojoj jesmo. Naravno, i ja imam katastrofalno iskustvo s navedenim Mladenom, i teško je sve skupa staviti u jedan post. Pokupio je novce, napravio nered i nestao. Što je također neugodno, do mene i pred stan dolaze njegovi podizvođači i neke druge osobe koje je prevario, traže ga, što naravno predstavlja veliku nelagodu, kako meni tako i susjedima. Adaptaciju stana privodim kraju uz dodatno plaćanje novih izvođača, što je jasno dupli trošak. Svima puno sreće, strpljenja i jakih živaca.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •