Postovana i mi smo imali istu situaciju s Mladenom Vekicem. Jedina razlika je sto nismo znali da su on i Mate u kombinaciji. Mozete li mi poslati svoj broj telefona da popricamo.
Hvala vam
Lp
Vanja
Postovana i mi smo imali istu situaciju s Mladenom Vekicem. Jedina razlika je sto nismo znali da su on i Mate u kombinaciji. Mozete li mi poslati svoj broj telefona da popricamo.
Hvala vam
Lp
Vanja
Dobro jutro svima! Mislim da je korisno da se i ovdje, kao i na ostalim portalima, komunicira otvoreno i javno kako bi zaštitili neke druge koji bi mogli upasti u mrežu navedene ekipe, ili njima sličnih. Da je bilo tko od nas izigranih, prevarenih imao priliku pročitati na portalima ovo, ili nešto slično što je objavljeno, sigurno je da danas ne bi bili u ovoj situaciji u kojoj jesmo. Naravno, i ja imam katastrofalno iskustvo s navedenim Mladenom, i teško je sve skupa staviti u jedan post. Pokupio je novce, napravio nered i nestao. Što je također neugodno, do mene i pred stan dolaze njegovi podizvođači i neke druge osobe koje je prevario, traže ga, što naravno predstavlja veliku nelagodu, kako meni tako i susjedima. Adaptaciju stana privodim kraju uz dodatno plaćanje novih izvođača, što je jasno dupli trošak. Svima puno sreće, strpljenja i jakih živaca.