Pokazuje rezultate 1 do 50 od 104

Tema: bezbolno prekinuti dojenje,kako?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Kako spava preko dana? Mozda previse?

Spavate li zajedno? Ako ne, to je jedna od solucija. U tom slucaju, neka sisa koliko zeli, a ti pokusaj spavati. U suprotnom, moze li netko drugi uskakati nocu, tako da mu sisanje bude teze dostizna opcija? Nekad pomaze da partner ili netko drugi uskace u slucaju budjenja.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku

Spavate li zajedno? Ako ne, to je jedna od solucija. U tom slucaju, neka sisa koliko zeli, a ti pokusaj spavati. U suprotnom, moze li netko drugi uskakati nocu, tako da mu sisanje bude teze dostizna opcija? Nekad pomaze da partner ili netko drugi uskace u slucaju budjenja.
    Potpisujem drugi dio, a rezolutno odbijam prvi dio

Dakle kad mi netko kaže da se naspava, a dijete prikopčano na sisu i cica skoro cijelu noć, meni je to fakat znanstv. fantastika, pa neki od nas su laganog sna. Ja sam se budila kad bi se dijete samo okrenulo u svom krevetcu do našeg. Ne voli mse ni prisjećat.

Mila84
    , ja sam odlučila da kad krenem raditi da više neće biti noćnog dojenja, po danu ok. i pripremila sam djecu na to postupno 2 mj prije.
    Iako sam bila svjesna da to neće nužno značiti da ću se naspavati (i tako je i bilo nisam još par mjeseci spavala), barem nisam imala onaj grč pri pomisli cjelonoćnog nacicavanja i stanja budnosti (mog jel), ovako je mogao i tata uskočiti pronosati, nunati, pomaziti, uspavati...

Dok ti ne doneseš čvrstu odluku, ne može početi odvikavanje a odlično bi bilo ako ti može uskočiti tata u fazi odvikavanja da te sinčić ne miriši i da se povremeno možeš odmaknuti u drugu prostoriju.

Sa srećom što god odlučila!!!
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 24.11.2020. at 16:08

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku

Preko dana isto dosta slabo. Tesko sam ga uspavljivala i spavao je jedva pola sata na dva puta. Ima tjedan dana uvela sam samo jednom dnevno spavanje i sad zaspe odmah, ne moram ga noskati i zaspe na dva, dva i pol sata, doduse cesto se opet budi nakon pola sata i sa cicom produzi. Navecer on isto odmah zaspi oko pola devet - devet. Bas bude umoran.

Da, visoki smo dosta muz i ja, bebac je isto velik i u polusnu sam s njim u krevetu, onda jos gore spavam. Oko pet ujutro ga uzmem ipak sebi vise zbog blizine i mazenja, iako mu je krevetic spojen s nasim. Al isto je, budi se svakih pola sata hoce cicati.
    Ne znam vise, muz radi preko dana zao mi ga buditi nocu. Zadnjih dana malenom stalno dajem cicu kad god trazi, htjela sam vidjeti hoce to pomoci... I nece. Opet se budi i hoce svako pola sata.

Mogu li ga zubi tako dugo muciti? Mislim sigurno ga muce ali toliko dugo... Uuuzasno puno slini, slinceki ne pomazu i iritiraju ga iza cetvorke trojke stalno zvace palac. Ali valjda se po danu vec navikao pa se ne zali, samo vidim da ga iritira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •