Čekaj ti si dijete jedne od tih "lizačica oltara", time potvrđuješ moju gore navedenu tezu?
U vlastitoj obitelji imam oba slučajai jednostavno ljubazno i pristojno objema stranama kažem da olade i puste djecu da misle svojim glavama, sve ja to lipo uz osmijeh
Ne dam se naživcirat.
Nikakva teza nije potvrđena. U zemlji od 86% katolika eto 4% ateista. Svako pravilo ima svoju iznimku. Misije širenja vjere nisu postojale zbog toga što se vjeru ne može oduzet ni dat već zato što uz svojski trud ljudima itekako možeš oblikovat što će misliti. Eto ni 30 g od propasti socijalizma, a katolički blagdan je totalno amerikaniziran i kapitalizam je ukrao božić kakav je trebao biti.
I obe strane te istog časa poslušaju trajno?
Onda problema naravno da nema.
Da je kod žute tako, sigurno ne bi imala o čemu da piše, zar ne?
Ja nemam savet kako se obratiti baki a da odnosi ostanu glatki i cilj postignut. Moja rođena mama je jedna od baka koja iz najbolje namere i neverovatne ljubavi prema unucima uvek radi suprotno od njihove mame. Tako je nervirala mene dok su klinci bili mali, tako sada nervira mlađu ćerku. Srećom godine je nisu promenile, ostala je ljuti ateista. Ali u svemu ostalom, ona bi našu decu podizala totalno suprotno od nas... Valjda zato što je shvatila da smo mi ćerke jako pogrešno vaspitane, ne znam
.
Što se deteta tiče, tangerina je sve rekla...