Stranica 167 od 383 PrviPrvi ... 67117157165166167168169177217267 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 8,301 do 8,350 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ljudi su puni gorčine, i samo čekaju neku metu pa da se istresu, i onda još kad to bude tako masovno, izgleda mi prestrašno, ma baš linč. A pritom ni najmanje ne opravdavam ni njezine postupke i komentare.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja ne volim rulju i linč
    i možda nije ona tako mislilla, ali onako nadmeno, s visoka, "što ja imam s Vašim ocem" i komentar kako je čovjeku glas drhtao
    meni je to bilo tako žalosno
    "ja te plaćam pa šuti i vozi"

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Trebao ju je izbacit iz taksija, **** hiljadu dinara.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Trebao ju je izbacit iz taksija, **** hiljadu dinara.
    I ja mislim da bi to bilo ispravno, i još špricnuti dezificijens za njom i mirna Bosna

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    I ja mislim da bi to bilo ispravno, i još špricnuti dezificijens za njom i mirna Bosna
    al nije problem u njegovom postupku
    nego njenom

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    al nije problem u njegovom postupku
    nego njenom
    ma to je jasno. Ona je baš pokazala bezobzirnost u odnosu na njega, a kakti u borbi za "svoja prava". Nije uopće upitno tko je u ovoj priči u pravu, ja se samo grozim linča,

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Danas mi iskoči na fb reklama za obližnji rasadnik koji poklanja sadnicu kupcima koji dođu bez maske .

Mislim ajde, mala je šansa da ćeš bolest pokupiti kupujući sadnice na otvorenom, ali oduševio me taj neverovatni poslovni smisao, u duhu krilatice "šteta ne iskoristiti dobru krizu".

Naravno u normalnoj državi bi u pet sekundi dobio ohoho kaznu za takvu genijalnost, ali jbg, nisam tamo...

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ma to je jasno. Ona je baš pokazala bezobzirnost u odnosu na njega, a kakti u borbi za "svoja prava". Nije uopće upitno tko je u ovoj priči u pravu, ja se samo grozim linča,
    Mogla je pisati jos stotinu godina o vibriranju i Trumpu spasitelju samo da joj ego nije proradio pa se pozeljela pohvaliti kako je ponizila taksistu. Ona prica o slobodi misljenja i pisanja. Super. Nije ju sloboda pisanja ugrozila nego njezin ego i nedostatak empatije. Ono kad ti je pricip vazniji od covjeka. Najzalosnije od svega je da ona sebe smatra herojem i da ju roganja Duboka drzava jer govori istinu. Njezin napuhani ego nije u stanju niti spoznati dijagnoze koje ima , a psiholozi imaju ime za njih.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ona je fakat zabrijala jako debelo vezano za Covid i Trumpa i svjetske zavjere, ali moram priznati da mi je ovaj linč na nju još odvratniji. Svako od njenih pratitelja ima glavu za sebe i može donositi zaključke kakve hoće, nitko im nije ništa nametnuo niti mu oduzeo slobodu da razmišlja. A sad gledam ljude koji su joj se tako ulizivali, sad su najbrutalniji u vrijeđanju i gaženju. meni je to još gore, sori. Kao da gledam Dogville.
    Nisam gledala komentare, ali ne znam kako ti moze to biti jos gore, ili zasto ocekujes od ljudi da misle svojom glavom. Tih pola milijuna pratitelja je alarmantno. Ti ljudi nisu u stanju misliti svojom glavom na razini da zastite moju mamu i ostale koji su jako ugrozeni ovom bolescu. Njezino pisanje je opasno. Ljudi su uglavnom nesvjesni svojih ogranicenja. I kad im se cini da nekog razumiju, kada se nude neka objasnjenja spominjuci znanstvenu utemeljenost, oni se dobro osjecaju da sad konacno nesto razumiju. Iako meni nije jasno sto se moze razumjeti iz njezinog teksta u kojem trabunja o vibracijama. Al ako je Tesla rekao, onda to jest.

Kad ja procitam recenicu - Svako tijelo ima vibraciju, meni mrak padne. Isto kao da pise - Svako tijelo ima pravocrtno kretanje. Gdje ima? Mojoj baki to ne bi bilo cudno i diskvalificirajuce za bilo kakvo daljnje razmatranje napisanog kao uvjerljivog.

Bio je neki tekst nekog Zadranina sto sve treba nabaviti za koronu. Između ostalog, pise da treba nabaviti Sumamed i odmah ga preventivno poceti piti da ne bi doslo do upale pluca. Tekst je objavljen kao zabavni, ali u njemu pisu opasne izjave. Moja mama se odmah bacila i nabavku Sumameda.

"Sumamed, tražite od svog izabranog doktora da vam da recept, j..... mu mater, ali obavezno imajte jer kad počne, zaštitite se od upale pluća, ako ne da, kupite (120,00) - taj iznos popušite u 2 dana.

ASPIRIN 100 ili aksa služi za neupalne procese ali i razrjeđuje krv, nije isto da te Korona dočeka sa tlakom 150/100 ili 115/70."

I to je proslo bez neke reakcije. Lik ljudima daje uputu sto da uzimaju. I nek netko mora na operaciju, a nakljukao se s andolima da si skine tlak. Ili mozda uopce nema tlak. Ja nisam ni shvatila potencijal tog clanka, dok mi mama nije savjetovala da si nabavim onaj dobar antibiotik, da je pisalo u vijestima da treba.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mislim, bez obzira na nekriticnost i nesposobnost razlikovanja glupih od korisnih informacija, svatko zasluzuje da ga drustvo stiti. Realno, ona je jedna koja je "otvarala ljudima oci" pa su se sad neki drugi na nju okomili. Ali ona ako je doprla do 100 000 pratitelja sa svojim idejama, ugrozava sve nas skupa i od korone i od svih drugih bolesti koje se ne lijece zbog korone. Tako da nikako ne mogu izjednaciti "pas mater", s ugrozavanjem zivota taksistovog oca i nas ostalih. Kakav je to nedostatak pristojnosti u pitanju. Da bas ni malo ne vjeruje, usla je covjeku u njegov prostor i ne postuje njegovu molbu. Da je usla u dzamiju, valjda bi pokrila glavu. Ili ne bi usla.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Tih pola milijuna pratitelja je alarmantno. Ti ljudi nisu u stanju misliti svojom glavom na razini da zastite moju mamu i ostale koji su jako ugrozeni ovom bolescu.
    Zašto?
    Tih pola milijuna ljudi je ne prati zbog ovoga što je isprosipala o koroni nego zbog onoga čime se bavila prije - knjigama. Ja sam je pratila pa sam je otpratila zbog ovoga svega što je izašlo ovih dana, pogotovo priče o taksistu. I tako još 12 000 ljudi. Zasad. Sigurna sam da neće stati na tome.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Slazem se s Jelenom, mrak mi je pao na Alis Maric, zbog arogancije prema taksistu jednako kao i zbog budalastina s vibracijama, kao sto mi.pada na Anu Bucevic iz istog razloga.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.12.2020. at 15:57

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Zašto?
    Tih pola milijuna ljudi je ne prati zbog ovoga što je isprosipala o koroni nego zbog onoga čime se bavila prije - knjigama.
    Zato jer je ona i takvi the problem Ni tonija cetinskog nisu pratili zbog epidemioloskog znanja, nego zbog pjesme. Pa su se poceli prodavat svoja epidrmioloska znanja. Populisti ko i trump - 'ne znam, ja nisam ekspert, al meni se cini i meni moj 'zdrav razum' nalazeni slicna trkeljanja. Preporucam knjigu Deset lekcija za zivot nakon pandemije od Fareed Zakarie, ima odlicmo poglavlje i opasnostima populzima, sto ovo i je, i nema veze s Dogvillom. Al ima s problemom cancel kulture. A ona pak ima veze s internetom i dostupnoscu sirokog obuhvata za ovakve vrhunske budalastine koje je prosula.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Zato jer je ona i takvi the problem Ni tonija cetinskog nisu pratili zbog epidemioloskog znanja, nego zbog pjesme. Pa su se poceli prodavat svoja epidrmioloska znanja. Populisti ko i trump - 'ne znam, ja nisam ekspert, al meni se cini i meni moj 'zdrav razum' nalazeni slicna trkeljanja. Preporucam knjigu Deset lekcija za zivot nakon pandemije od Fareed Zakarie, ima odlicmo poglavlje i opasnostima populzima, sto ovo i je, i nema veze s Dogvillom. Al ima s problemom cancel kulture. A ona pak ima veze s internetom i dostupnoscu sirokog obuhvata za ovakve vrhunske budalastine koje je prosula.
    Pa točno, ali tu je onda problem ona, kao i Cetinski. Ne pola milijuna ljudi. Zato kažem da nije alarmantno tih pola milijuna ljudi, ne prate je oni zbog korone. I sad gubi pratitelje, dakle to nisu ljudi koji nisu u stanju misliti glavom na razini na kojoj bi zaštitili ugrožene. To su ljudi koji su je pratili zbog onoga čime se bavila puno prije korone i sada odlaze.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Dođe mi da pogledam prijašnje bedastoće koje je ovakva osoba morala pisati, ali nemam vremena za to. Nema šanse da se nije kroz drugo djelovanje vidjelo da je ta osoba takva kakva jest.

Mislim da veliki dio od tih koji odlaze ne bi otišlo samo na temelju njezinog pisanja, već na temelju reakcije u medijima. Žao mi je da na onog tko je objavio na rtl-u blog ili FB tekst od onog pacijenta sa Sumamedom nije dignuta hajka. Tko zna koliko je Sumameda već spremno u ladicama, a tko već pije Andole, nek se nađe, jer je pisalo u vijestima. Ja sa svojom mamom oko toga kao Sheldon sa svojom - "to je tvoje mišljenje", kad sam skočila da to nisu nikakve vijesti.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Neki su sigurno skužili, neki nisu. Netko je napisao ovdje već da je i imao negativno mišljenje o njoj. Ja sam je krivo procijenila, već sam rekla. Pa sam je prestala pratiti, ne zbog medija, nego zbog toga što se ne slažem s takvim pogledima na život.

Ne da se ni meni ići gledati što je pisala ranije, ali ja na to nisam nailazila. Da jesam, sigurno bih je otpratila i ranije. Samo sam gledala i čitala te citate, bilo mi je to lijepo.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ma, Riri, otici ce dio ljudi jer je zena totalna katastrofa pa ono, zgadit ce im se kao i tebi. Ali tu je stvarno ova komponenta koju spominje Jelena, ljudi koji upijaju sto cuju i vide, a da dolazi iz prakticki bilo kakvog izvora. Evo, ona je neka gospodja sa internet stranicom i cita neke knjige i samim tim je kvalificirana dijeliti stavove (a ne samo savjete). To je sve sto nekima treba. Plus, pobornici teorije zavjere uglavnom stvarno ne promisljaju nista jer bi u suprotnom uvidjeli da to sve skupa ne drzi vodu.

Linc je jedno, ukazivanje na pizdarije skroz nesto drugo. Bitno je samo zadrzati hladnu glavu i osnovne ljudske manire.

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ma vi preozbiljno shvaćate te pratitelje. Ja sam do jucer bila njen pratitelj, jer mi je fb u feedu izbacio 2x zaredom neke fora citate iz (tuđih) knjiga koje je objavila, pa sam stisla “like”. Nisam imala blage veze o njenim vibrama ni promišljanjima o Trumpu i deep stateu.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Argente, mozda mi neozbiljno shvacamo ( i ja sam pratila sluzbenu stranicu, a ne sjecam se niti kad samju i zasto pocela pratiti) , ali ona zaraduje na nasem pracenju. To je njezin posao , i na osnovu broja ljudi joj daju posao.
    Ako nista drugo barem joj se na taj nacin moze dati do znanja nase neslaganjes njezinim stavom i ponasanje.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj angie75 prvotno napisa Vidi poruku
    i ja mislim da bi to bilo ispravno, i još špricnuti dezificijens za njom I mirna bosna
    lol
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.12.2020. at 18:17

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    Ma vi preozbiljno shvaćate te pratitelje. Ja sam do jucer bila njen pratitelj, jer mi je fb u feedu izbacio 2x zaredom neke fora citate iz (tuđih) knjiga koje je objavila, pa sam stisla “like”. Nisam imala blage veze o njenim vibrama ni promišljanjima o Trumpu i deep stateu.
    I ja..A sad sam je izbacila van i strcla dezinficijens za njom. I hvala ovom novinaru sto je uperio reflektor na vibrirajuce budalastine i na taksist komentar jer ne bih imala pojma, a to.mi je neprihvatljivo.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.12.2020. at 18:19

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Točno je da žena zarađuje od broja pratitelja, ali to i dalje nije stranica o vibrama ni nemaskiranju, nego o knjigama i citatima. Malo kičasta za moj ukus, ali to nije bitno. Po meni, ako je nekom odgovarala ta stranica i te preporuke, skroz mi je ok da je i dalje prati bez obzira na kretenske stavove o pandemiji.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Točno je da žena zarađuje od broja pratitelja, ali to i dalje nije stranica o vibrama ni nemaskiranju, nego o knjigama i citatima. Malo kičasta za moj ukus, ali to nije bitno. Po meni, ako je nekom odgovarala ta stranica i te preporuke, skroz mi je ok da je i dalje prati bez obzira na kretenske stavove o pandemiji.
    Meni je skroz ok da prati tko zeli. Obzirom da sam stranicu pratila zbog kiča mogu i bez nje.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja uopće ne poznajem tu ženu, njen lik i djelo, nisam otvorila nijedan od linkova da se ogradim, ali zapravo u načelu razmišljam kao tangerina.

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ja doista ne kopčam tipa što misli da bi se desilo da ju je izbacio.

sasa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne bi zaradio novac, u najmanju ruku.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda bi dobio lose ocjene na aplikaciji ako radi za sebe.
    Ili bi se poslodavcu mogao zaliti na njega ako radi za nekoga.
    Nazalost ne podrzavaju svi poslodavci svoje radnike cak i kad mole da se postuje ono sto je propisano.
    Posljednje uređivanje od sirius : 06.12.2020. at 19:09

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Gospođa se skrušeno ispričava na svim portalima.
    I ja sam ju usput pratila, kao i mnoštvo drugih stranica o knjigama. Pratila. Prošlo vrijeme.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Beti, kako si ti i tvoji? Bubilo, kako ti?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Dobro je. Svi su prošli sa minimalnim simptomima, doduše još treba proći par dana do onih 10. Nema druge nego čekati i nadati se da će tako i ostati.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Super, drzim palceve da bude mirno do isteka tog roka!

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Vidis meni bas i nije jer podrska toj stranici automatski znaci i podrsku toj osobi, a moralna nacela i ideje te zene svakako nisu nesto sto bih podrzala. Tim vise sto nije ni prva, ni zadnja, a ni jedina stranica o knjigama i citatima.

Bubilo Bubich avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Bubilo, kako ti?
    Vuče se još neki kašalj, ali načelno puno bolje.
    Jesam vam već napisala da je poznanica nakon korone dobila upalu pluća i nakon toga je 10 tjedana kasljala i svaku večer imala temp. do 37.5?

Ja tek ulazim u 6. tjedan bolesti . Ali dobro sam.

Osim što sam taman kao našla neki balans između klinaca i rada od doma, i od jučer razred od prvašice opet ide u samoizolaciju, pa opet imam žongliranje s poslom i live online nastavom, i ono... ne znam... koliko još mogu... 6. tjedan bolesti, 7. rada od kuće od čega su klinci samo 2 tjedna mogli u vrtic/školu...

Je l to sad više nego u proljeće? Čini se kao da je... idem brojati... nije... onda je bilo ful 9 tjedana posao od doma i klinci od doma i škola od doma...

Još samo dva i pol tjedna pa ćemo samo posao od doma i praznici od doma, šta kažu, 4 tjedna?

Ma malo sam pukla .

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dobar članak Igora Štagljara o cjepivima: https://www.vecernji.hr/premium/igor...igurna-1451730

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Dobar članak Igora Štagljara o cjepivima: https://www.vecernji.hr/premium/igor...igurna-1451730
    Je, super je napisan. Prikazala su mi se 3 komentara ispod (ne znam po kojem kriteriju, samo vremenu objave ili necem drugom). Jedan mi je upao u oci da znanstvenici vracaju uslugu tvrtkama koje su ih stipendirale i da su to ljudi slabijeg imovinskog statusa, a ne jacih intelektualnih sposobnosti. Boze, svašta. Da je jedan natjecaj za stipendije otvorio, umjesto da prati "alternative facts", mogao bi sam lako provjeriti kako se dobivaju stipendije za doktorate i tko te pita koliko ti roditelji zaradjuju.
    Postala mi je interesantna ta igra pokvarenog telefona u alternative facts zajednici.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Stvarno preporucam 10 lekcija za svijet nakon pandemije od fareeda zakarije, ima izvrsno poglavlje u cemu je problem meritokracije danas (za studiranje i visoko obrazovanje u vecini svijeta danas (nekoc i zemljama istocnog bloka i nije trebao) treba novac i ono nosi moc), dok se, kako im se lijepo tepa, "esencijalni radnici" s pravom osjecaju ugrozeni, a rezultat je bijes na mocnike trump i stvaranje alternativne realnosti tj alter cinjenica. To je zapravo jedna odvojena tema, al snazno povezana s nepovjerenjem u bilo kakav znanstveni autoritet, koji se trpa isto pod "establishment".
    Posljednje uređivanje od ina33 : 07.12.2020. at 10:46

VeraM avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2016

Početno

Meni je starija u SI zbog pozitivne odgojiteljice u vrtiću. Mi ostali ništa, sve po starom. A mogla je bit zaražena i dalje na nas proširit i mi dalje. Srećom nema simptome, 6.dan od zadnjeg kontakta. Ja sam online već 2.tjedan, izgčeda da ću još 2 barem. Veselo u svakom slučaju. Srećom MM uzeo rad od kuće, a moja mama je već ozložena curki, pa ju ona čuva dok sam online.
    Pisala sam na temi online škole.... Mrzim online školu iz dna duše!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Napisala sam nekoliko postova i zbrisala ih. Ostala sam bez teksta danas. Hoce li to brisanje znanstvene podrske zaista proci tako?

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Maric nisam pratila, kao ni njezinu stranicu. Iskocilo mi je par puta nekoliko njezinih citata jer imam frendove koji su pratili tu stranicu ali odmah sam zakljucila da to nije za mene. Ne volim stranice s tim beskrajnim sladunjavim citatima iz niza razloga (profesionalna deformacija). Ipak, jezim se "kulture otkazivanja" i linca i ne mislim da je zasluzila ono sto joj se trenutno dogadja.
    Odmah na pocetku zakljucila sam da ce ova pandemija izvuci ono najgore i najbolje iz ljudi i redovito uvidjam da se nisam prevarila. Ignoriram podjednako one koji neumorno spasavaju svijet od korone kao i one koji neumorno spasavaju svijet od Bill Gatesa.
    Posljednje uređivanje od rehab : 08.12.2020. at 04:25

Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Kaae prvotno napisa Vidi poruku
    Vidis meni bas i nije jer podrska toj stranici automatski znaci i podrsku toj osobi, a moralna nacela i ideje te zene svakako nisu nesto sto bih podrzala. Tim vise sto nije ni prva, ni zadnja, a ni jedina stranica o knjigama i citatima.
    Nikako se ne mogu pomiriti s ovakvim tezama.
    Znaci li slusanje pjesama Michael Jacksona podrsku pedofiliji ili Guns 'n' Rosesa podrsku zlostavljanju zena ?
    Znaci li divljenje fotografijama Kate Moss podrsku drogiranju ?
    Itd.
    Tim vise sto sam procitala u komentarima da zena na svom blogu nikada nije komentirala pandemiju niti iznosila svoje privatne stavove.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Napisala sam nekoliko postova i zbrisala ih. Ostala sam bez teksta danas. Hoce li to brisanje znanstvene podrske zaista proci tako?
    U Hrvatskoj? Naravno da hoće. Srećom ti ljudi imaju karijere i posao van Hr i nisu ekonomski ucijenjeni biti "kuš"
    Uostalom postfestum sve će biti jasno iz krivulje mrtvih, nikakve laži i spinanja o usporavanju zaraze, o školama koje nisu žarišta, o pobjedi nad Covid19 i kako smo najbolji i najpametniji na svijetu neće promijeniti tu tvrdokornu činjenicu da usprkos svim tim lažima i magli koju puštaju i lampašima za kafiće "koji neće preživjeti" - ima par tisuća ljudi u Hr koji su ili već umrli ili su već zaraženi i "osuđeni" na smrt zbog postupaka ove vlade.

No kako nikad ništa nije spriječilo 20-30% stanovnika ove države da opet glasaju za tu i takvu vlast glasat će ionako za njih opet za 4 godine. Jer tko će se tad još sjećati tog prek-prek-preklanjskog snijega.
    Posljednje uređivanje od sillyme : 08.12.2020. at 07:19

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    U Hrvatskoj? Naravno da hoće. Srećom ti ljudi imaju karijere i posao van Hr i nisu ekonomski ucijenjeni biti "kuš"
    Uostalom postfestum sve će biti jasno iz krivulje mrtvih, nikakve laži i spinanja o usporavanju zaraze, o školama koje nisu žarišta, o pobjedi nad Covid19 i kako smo najbolji i najpametniji na svijetu neće promijeniti tu tvrdokornu činjenicu da usprkos svim tim lažima i magli koju puštaju i lampašima za kafiće "koji neće preživjeti" - ima par tisuća ljudi u Hr koji su ili već umrli ili su već zaraženi i "osuđeni" na smrt zbog postupaka ove vlade.

No kako nikad ništa nije spriječilo 20-30% stanovnika ove države da opet glasaju za tu i takvu vlast glasat će ionako za njih opet za 4 godine. Jer tko će se tad još sjećati tog prek-prek-preklanjskog snijega.
    X!

Ja sam već tjednima konsternirano iritirana toleriranjem "znanstvenika" koji svoje savjetodavne usluge besramno kapitaliziraju u milijunskim iznosima, jer to je klasični hrvatski klijentelizam. Ali da se iz znanstvenog savjeta izbacuju epidemiolozi koji upozoravaju na sada već svima očito (da smo među najgorima u svijetu, da nam je stopa smrtnosti premašila i SAD i Italiju), to je već u domeni autokracije, da ne kažem totalitarizma. Vidim da se Vlada sada vadi da kao nisu izbačeni. Nda.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj rehab prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako se ne mogu pomiriti s ovakvim tezama.
    Znaci li slusanje pjesama Michael Jacksona podrsku pedofiliji ili Guns 'n' Rosesa podrsku zlostavljanju zena ?
    Znaci li divljenje fotografijama Kate Moss podrsku drogiranju ?
    Itd.
    Tim vise sto sam procitala u komentarima da zena na svom blogu nikada nije komentirala pandemiju niti iznosila svoje privatne stavove.
    Ja sam joj pratila stranicu i pojima nisam imala tko je žena. Zapratila sam jer pratim i hrpu drugih stranica o knjigama. Sad kad sam saznala tko je otpratila sam ju.
    Meni je bitno tko ima kakve stavove. Zbog njenih stavova o koroni ja više ne mogu pratiti njenu stranicu iako nema veze s koronom kao što ju ne bih pratila da saznam da negdje drugdje podržava nacizam.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Bojim se da hoce.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj betty blue prvotno napisa Vidi poruku
    X!

Ja sam već tjednima konsternirano iritirana toleriranjem "znanstvenika" koji svoje savjetodavne usluge besramno kapitaliziraju u milijunskim iznosima, jer to je klasični hrvatski klijentelizam. Ali da se iz znanstvenog savjeta izbacuju epidemiolozi koji upozoravaju na sada već svima očito (da smo među najgorima u svijetu, da nam je stopa smrtnosti premašila i SAD i Italiju), to je već u domeni autokracije, da ne kažem totalitarizma. Vidim da se Vlada sada vadi da kao nisu izbačeni. Nda.
    X

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Na kraju ce cijeloj hrv javnosti postat prihvatljive te smrti, ono, a stas... (osim onima kojima umre neko iz obitelji).

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nisu ih izbacili. Smanjili su savjet pa za njih vise nije bilo mjesta, helouuu...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

https://www.tportal.hr/vijesti/clana...-foto-20201208

Nrko mi je reko da ce Lauc dobit Zlatnu kunu, nakon sto su oni jedni odbili bit pr stuntmani jer mi drzava ne treba.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.12.2020. at 09:50

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Inace, navodno se po zg-u nudi biorezonanca za 'poboljsavanje simptoma korone' (nije joj dovoljno lijecenje raka, gljivica, akni i 'poroznih crijeva'), jadni ti smo, izruceni sarlatanima bez ikakvog drzavnog regulatora, koji...pitomi balkan. Cekam kad ce ugrzi pcela za poboljsavanje neuroloskih posljedica il ono udisanje meda kod skradina skuzit korona nisu.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.12.2020. at 09:53

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •