Drage cure,savjetnice, hvala vam na svemu. Nisam trazila da mi itko propise niti kaze koji je lijek bolji, samo sam pitala za vasa iskustva u vezi visokog tlaka te tableta amlopidin koje uzimam. Puno ste mi pomogle. Danas sam zvala pedijatricu i pitala smijem li dojiti uz te tablete,rekla je da se lijek izlucuje u mlijeko ali u vrlo malim dozama. Pocela sam pomalo davati malenoj (kršitelj koda) tako da kombiniram i jedno i drugo kako bi manje nastetila bebici. Sto se tlaka tice,na hitnoj su mi dali cordipin,moja doktorica me narucila nefrologu,ostavili me na cordipinu. Nedavno sam na amlopinu na koji me takodjer moja doktorica prebacila. Nitko ne spominje kardiologa ni nikakve druge preglede. Samo ti propisu tablete, jel ti pasu ili ne pasu sam se snalazi. Zalosno eto. Nadam se da ce se ti hormoni vec jednom smiriti, cekam do 6 mj djeteta,kazu da ako do tada se tlak ne smiri,da ostaje. Tako da drzite mi fige! Mozda kada se izregulira menstruacija....ne znam.....mozda se tada stanje smiri. Hvala vam jos jednom! Veliki pozdrav svima!