Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2527

Tema: Serije za preporuku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Kako li je ova tema na servisni kutak upala

Pogledala sam do kraja Normalni ljudi. Meni se baš svidjela.
    Gledamo Stjuardesu. Nakon prve epizode MM i ja smo se skeptično pogledali, osim zabavne špice, nije nam se baš svidjelo. Dali smo još jednu šansu pa smo i drugu pogledali, pa i treću, popravilo se u odnosu na prvu, nije nas oborilo s nogu, ali sad gledamo. Za razliku od Normalnih ljudi, gdje sam svaki put željela i sljedeću pogledati, ova me ne vuče da bih još gledala.
    Gledala sam ju prije par mjeseci. Meni je fantastična i poprilično teška emotivno i psihološki.
    Pokušala sam pogledati Sluškinjinu priču i došla do 2/3 prve epizode. Zanimljiva mi je, ali u ovom trenutku izuzetno teška i jednostavno ju sad ne mogu probaviti.
    S obzirom na trenutnu situaciju u svijetu s pandemijom, ekonomijom i moju osobnu, trebaju mu glupave i plitke serijice tipa Emily u Parizu
    Super mi je i serija Nesigurna na HBO...humoristična serija o 2 prijateljice crnkinje njihovom međusobnom odnosu i odnosima u vezama. 4 sezone ima.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Gledala sam ju prije par mjeseci. Meni je fantastična i poprilično teška emotivno i psihološki.
    Pokušala sam pogledati Sluškinjinu priču i došla do 2/3 prve epizode. Zanimljiva mi je, ali u ovom trenutku izuzetno teška i jednostavno ju sad ne mogu probaviti.
    Ja sam zadovoljna sa završetkom serije Normalni ljudi. Iako sam uvijek navijački tip poput malog djeteta, da žive sretno do kraja života. Ali ovdje to ne bi imalo smisla. Taman dovoljno začina da moja duša to može bez stresa probaviti.

A Sluškinjine priče nisam luda početi gledati, toga se bojim.

LolaMo avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    S obzirom na trenutnu situaciju u svijetu s pandemijom, ekonomijom i moju osobnu, trebaju mu glupave i plitke serijice tipa Emily u Parizu
    Super mi je i serija Nesigurna na HBO...humoristična serija o 2 prijateljice crnkinje njihovom međusobnom odnosu i odnosima u vezama. 4 sezone ima.
    I meni je Insecure super, jedva čekam novu sezonu.
    Mitovski, probaj New Girl!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •