Pokazuje rezultate 1 do 50 od 293

Tema: Kućni ljubimci - mačke, psi i ostale (generalno)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ne idem niti ja nigdje bez svog psa, samo što to realno znači da ne možemo otići negdje autobusom, ili u toplice, ili da ne možemo otići u Postojnsku jamu, ili da kad odemo u Beč ja s djetetom idem u Zoo i u muzej, a muž se sa psom za to vrijeme vozi tramvajem . Ukratko, komplicira jako život, i ne bih imala ništa protiv toga da mogu negdje zbrinuti psa na koji dan.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ne idem niti ja nigdje bez svog psa, samo što to realno znači da ne možemo otići negdje autobusom, ili u toplice, ili da ne možemo otići u Postojnsku jamu, ili da kad odemo u Beč ja s djetetom idem u Zoo i u muzej, a muž se sa psom za to vrijeme vozi tramvajem . Ukratko, komplicira jako život, i ne bih imala ništa protiv toga da mogu negdje zbrinuti psa na koji dan.
    E baš to, uz sve svakodnevne obaveze na koje se čovjek valjda privikne nakon nekog vremena (makar - privikla sam se i ja da već 10g svako jutro neko dijete vozim/ispraćam u vrtić/školu pa mi se i dalje često ne da ujutro probuditi jer ja nemam obaveza do 9, glupo mi je 7 ujutro pomicati još na 6).

Recimo najdulje putovanje koje smo bili a na koje sigurno ne bi mogli voditi psa je bilo 25 dana - ne znam kako psi podnose 25 dana bez obitelji čak i ako ih čuvaju poznati... Druga opcija bi bila da uopće ne odemo - a to pak mislim da bi svi bili zakinuti da nismo išli. Znači staviti sva dalja putovanja na čekanje 10+ godina?
    Posljednje uređivanje od sillyme : 14.12.2020. at 16:37

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •