Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
I kod mojeg je uslijed online nastave došlo do perturbacija u dnevnom ritmu, ali teško mi je procijeniti je li to samo zbog online nastave, ili bi se i inače u ovoj dobi prešaltao na večernji način rada. Kako god bilo, primjećujem da premalo spava (jer se ujutro i dalje rano budi, na budilicu, prvih pola sata nakon ustajanja ne komunicira ), premalo se kreće - vrhunac izlaska mu je pod odmorom da na 5 minuta izađe na balkon
A što sad, izbora nema - srećom sad zaista imaju nastavu po rasporedu sati i komuniciraju s profesorima barem preko Zooma. Proljetos toga nije bilo.
A bicikl? Nije li on bio obožavatelj bicikla?

Moj stariji se sad rijetko vozi, ali je jučer bio na pješačkoj turi (5 km, praćenje pomoću aplikacije). Ja sam jutros htjela prigovarati mlađem da nije ništa fizički radio preko vikenda (obično ode na Sljeme, ali ove subote nije), ali sam ugledala kacigu i rukavice ostavljene u hodniku... Eto, bio je na biciklističkoj turi (obično se odveze po nasipu do Jaruna i natrag, isto uz praćenje pomoću aplikacije za tjelesnu kulturu), a ja nisam ni znala za to. Popodne smo mm i ja otišli k njegovoj mami i nije nas bilo doma.

Kad smo već kod tjelesne kulture - ugodno me iznenadio prof. tjelesnog iz naše stare osnovne škole:
https://www.roditelji.hr/skola/na-tr...obisli-zemlju/
Sjećam ga se kad je tek počeo raditi. Vodio je tjelesnu kulturu za boravkaše i program "Vikendom u sportske dvorane". Sad je uspio učenike motivirati da se kreću unatoč nepovoljnim okolnostima. Svaka čast!