Pokazuje rezultate 1 do 50 od 71

Tema: kome donirati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Ja ostavim na kuki i ode sve.
    X

Kvart nam je takav da su potrebiti blizu. Znalo se dogoditi da se nisam stigla vratiti od kontejnera do stana (zadnji ulaz u zgradu), već bi sve otišlo.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 15.12.2020. at 14:54

zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    X

Kvart nam je takav da su potrebiti blizu. Znalo se dogoditi da se nisam stigla vratiti od kontejnera do stana (zadnji ulaz u zgradu), već bi sve otišlo.
    Mada ja sam skeptična gdje to odlazi. Nekad mi pada na pamet da to netko uzme, a onda skladišti i prodaje po oglasnicima i gdje već. Nekad si mislim da to skupljači uzmu trebalo im ili ne, eto tako, tek da uzmu, pa skladište i to stoji dok bi nekome koristilo. Jednostavno mi je prečudno da bi u ovo doba kad ljudi doslovno bacaju još nosivu odjeću u kontejnere netko bio bez para hlača ili bez kape za trogodišnje dijete.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Mada ja sam skeptična gdje to odlazi. Nekad mi pada na pamet da to netko uzme, a onda skladišti i prodaje po oglasnicima i gdje već. Nekad si mislim da to skupljači uzmu trebalo im ili ne, eto tako, tek da uzmu, pa skladište i to stoji dok bi nekome koristilo. Jednostavno mi je prečudno da bi u ovo doba kad ljudi doslovno bacaju još nosivu odjeću u kontejnere netko bio bez para hlača ili bez kape za trogodišnje dijete.
    Kod mene je ekipa iz susjednog kvarta (romska manjina) stalno u opticaju i da - oblače svoju djecu u to. Dok su moji dečki bili mali, davili smo se u krpama, pa sam vješala na kontejner izvana. Uvijek bi brzo otišlo, jedino me uvijek nerviralo kad su raskopali vreće i probrali ono što ih je zanimalo, a ostatak ostavili razbacano. Više puta sam išla skupljati i to što su razbacali frknula bih direktno u kontejner.

Sad nemam malu djecu ni puno odjeće za bacanje. Odjeću koja se preraste ili škartira iz bilo kojeg razloga nosim maminoj susjedi za unuke.

Što se tiče plišanih igračaka, sjetila sam se razloga sam nerado donirala u naš vrtić - dogodilo mi se da djeca donesu te igračke natrag doma. Većinu sam dala tek kad su se preselili u osnovnu školu i nisu više imali pristup vrtiću, ali jedna vreća još uvijek čuči u našem podrumu, s vrećicom lavande

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •