Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1206

Tema: Pokloni za nadolazece praznike?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    palčica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Vilenjak uvijek kaže, hvala, ne trebam ništa. Ispod puno borova dobit će kao i prethodnih godina legiće jer sastavlja divovske jahte i makete brodova, ispod mog će biti praktično - ruksak i štapovi za planinarenje.

Natuknuo je Play Station, nije ga ni igrao ruku na srce, pričaju u razredu, no nemamo TV, a i nemam namjeru da ga lijepim dodatno za igrice, kad već imam misiju da svakodnevno čita i boravi na zraku. Nemajka.
    Posljednje uređivanje od palčica : 16.12.2020. at 06:33

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj palčica prvotno napisa Vidi poruku
    Vilenjak uvijek kaže, hvala, ne trebam ništa. Ispod puno borova dobit će kao i prethodnih godina legiće jer sastavlja divovske jahte i makete brodova, ispod mog će biti praktično - ruksak i štapovi za planinarenje.

Natuknuo je Play Station, nije ga ni igrao ruku na srce, pričaju u razredu, no nemamo TV, a i nemam namjeru da ga lijepim dodatno za igrice, kad već imam misiju da svakodnevno čita i boravi na zraku. Nemajka.
    Palčice mislim da pametno postupaš, mi smo jedna od rijetkih obitelji iz razreda svog sina koja ništa takvo ne nabavlja. Ništa mu ne nedostaje, uvijek nešto kreativno smisli sa sestrom, imaju punooo legića, dosjete se 100 čudesa, a kad on i njegovi dečki idu na igru kod nekoga to je uvijek jedno te isto PS zato su mame voljele da dolaze kod nas jer se onda zabave na drugačiji način a jedino mi nemamo iz ekipe PS ni bilo kakve igrice. Kad je lijepo vrijeme, uvijek i isključivo vani provode vrijeme s ekipom, rad.danima poslije škole i vikendom naravno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •