pa evo, zanima me na koji nacin pokusavate sniziti razinu stresa i da li uspjeva...
ja imam posao koji nije nimalo težak, dapaće. al ima mnogo stresa u ljudima oko mene, jako puno...i sav taj stres prenesu na mene.
nemogu se maknut od njih, ipak su mi prijatelji...al svaki put kad je neka stresna situacija sve se polomi na mojim leđima, i ja (znam da to moram mjenjat) njihov slom doživljavam preosobno...
kako imam 3 hahara, nemam baš vremena da se sebi posvetim...
ako imate kakav savjet, više nego dobro bi došao![]()

Odgovori s citatom
--- drži se! Ipak si mama tri hahara i oni su najbitniji.
) i teško ga se riješiti, obično ga se riješiš kad se i ta situacija riješi. Ja pokušam uvijek u takvim situacijama, naći onu neku svijetlu točku, tipa živi smo, zdravi smo, imamo šta jesti pa će nekako biti.

ne znam sta bi ti savjetovala, osim fizicke aktivnosti. ima li neka prijateljica da pricuva dicu koji put da se odmoris malo?
(tako nekako jel, ne znam tocno ponovit)
). Nemoj cekat da puknes i nemoj sve preuzimat na sebe. Ljudi ce ti pomoc ako zatrazis pomoc, vidit ces. Nisi nista losija majka/osoba ako pokazes da si slaba i trebas pomoc.
. Ne znam kako da to objasnim, ali u tom nekom trenutku (milion trenutaka) u kojem kao navire stres ja već imam neki kao mehanizam “smiri se, diši, zažmiri, donesi odluku, plivaj dalje”. Kao riješim taj neki problem koji je navro taj tren - stvarno ga riješim ili ga riješim u svojoj glavi nekom odlukom.
nemam pojma o tome.