Pokazuje rezultate 1 do 50 od 131

Tema: Odgoj

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Mislim da sam desenzibilizirana na nasilje ako bih žmirila na malu koja totalno podivlja i uznevjeri se kad joj netko veli ne, bilo moje dijete u igri ili ja kao roditelj mom djetetu na nešto što su se one dvije već smislile. Opet sam onda u dilemi jesam li hipersenzitivna jer se druga strana, odrasli, drže ko da nemaju pojma i ko da su moji klinci problem jer cendraju za svaku sitnicu umjesto da se izbore. Ma okej da se izbore, ali ne možeš svoje dijete pustit da bude totalni divljak. Propala bih u zemlju da mi se klinka bijesno zaleće u roditelja tuđeg klinca i udara ga il stane između djeteta i roditelja da ovaj ne može razgovarati sa svojim klincem ili da guši i davi drugo dijete jer je nametljivo i željno da ga uključe u igru. Ili da ga udari zatvorenom šakom u trbuh dok se ovaj u grču i suzama guši i njega pozivaju na red jer plače i jer je "curica". Tako sam ljuta što mi je bivši tu dinamiku prikazivao u puno benignijem svjetlu nego što doista je, a ja mu vjerovala dok sam klincu govorila neka kaže curici da ga prestane udarati jer to boli misleći da se radi o nekom nevinom udaranju kad se ne znaju baš nikako naći u sredini, a zapravo mala ne trpi ništa osim potpunog pokoravanja njoj jer je navikla na takav tretman od okoline.
    Posljednje uređivanje od zutaminuta : 21.12.2020. at 15:42

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •