Pokazuje rezultate 1 do 50 od 764

Tema: Odbrojavanje 5/2020 by Klooo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ivchy huraaa što nema cisti ni problema, ma riješit će se to. Barem sad znate kakva je reakcija na klomifen i to je to.
    Garawa imaš kakvu sliku da tražimo sjenu? koji si dpo danas?
    E ja sam isto umočila jutros test, First sign duo iz dm-a, taj je 25mlu - i isto imam neeekaakvu glupuuuu nevidljivu sjenu... znači vidjela sam ju dok je bio mokar test, sad kad je suh ju bolje vidim ali samo u nekim trenucima hahah... brine me da je evaporacijska... Imam još jedan takav test, čuvam ga za sutra ujutro....
    Izvrtila sam test na 100 strana, već se sav raspada, na slikama se ne vidi skoro ništa, ne mogu ni uslikat a tko zna i uživo da li bi itko osim mene vidio lol:

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Beck prvotno napisa Vidi poruku
    Ivchy huraaa što nema cisti ni problema, ma riješit će se to. Barem sad znate kakva je reakcija na klomifen i to je to.
    Garawa imaš kakvu sliku da tražimo sjenu? koji si dpo danas?
    E ja sam isto umočila jutros test, First sign duo iz dm-a, taj je 25mlu - i isto imam neeekaakvu glupuuuu nevidljivu sjenu... znači vidjela sam ju dok je bio mokar test, sad kad je suh ju bolje vidim ali samo u nekim trenucima hahah... brine me da je evaporacijska... Imam još jedan takav test, čuvam ga za sutra ujutro....
    Izvrtila sam test na 100 strana, već se sav raspada, na slikama se ne vidi skoro ništa, ne mogu ni uslikat a tko zna i uživo da li bi itko osim mene vidio lol:
    Pa vi ste isti slucaj kao moj... Ali ja na svom vidwla a pogotova dok uvacila pod filter...

Beck mi brojimo isti dno a Garava ce nas dostici[emoji3059]

Poslano sa mog JNY-LX1 koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •