Pokazuje rezultate 1 do 50 od 764

Tema: Odbrojavanje 5/2020 by Klooo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Ljube ne znam kako svako malo zeznem nekoga... vjv kad s mobitela tipkam pa je zeznuto malo
    Mašnice kad ti budu rezultati? Morala sam iskreno googlati što je to, nisam znala. Jesu ti odmah rekli ima li čega ili je sve ok? Odmaraj!
    Garawa a znam, točno to što kažeš... Kupila sam si danas testove - one iz dm-a (first sign duo ili kako se već zovu) i jedan onaj rani Clearblue. Ali neću još testirati, rekla sam si da se moram strpiti do 10dpo pa onda mogu jedan dnevno... Malo sam ovisna iskreno, ali ako će me to smiriti - nek ide život

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Citiraj Beck prvotno napisa Vidi poruku
    Garawa a znam, točno to što kažeš... Kupila sam si danas testove - one iz dm-a (first sign duo ili kako se već zovu) i jedan onaj rani Clearblue. Ali neću još testirati, rekla sam si da se moram strpiti do 10dpo pa onda mogu jedan dnevno... Malo sam ovisna iskreno, ali ako će me to smiriti - nek ide život
    Ja sam bolesnica po tom pitanju.. ja ih ne bi mogla imati u kući a da se ne slomim i ne umočim..
    Ali ajde..još jedan dan ,ni tamo ni vamo.. izdržati ćeš ti to..

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Mašnice wow... držim fige da sad nakon što su ti zo uklonili iduće odbrojavanje bude tvoje! Ja ne znam da li bi mogla gledati, ja ne smijem gledati ni kad mi krv vade jer padnem u nesvjest A ovo mi ne zvuči nimalo zabavno. Neka si ti nama to riješila, sad ina da bude plus!
    Garawa ja se jako borim... Skoro sam pokleknula ali sam rekla neću... Nema smisla, pre rano je za išta. Pokušat ću što dulje ne testirati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •