Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6509

Tema: Što danas kuhate /39.dio/

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,678

    Početno

    Ono ribano je redovno preslano i prekiselo. Meni se nedavno dogodilo da sam ga 2 puta isprala, probal, činilo se ok, međutizin, kad sam skuhala, bilo je nejestivo.

  2. #2
    Nera avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Velebit
    Postovi
    1,627

    Početno

    Kod nas grah i zelje (kiselo, naravno). Za večeru šurlice (prženi njoki od ostatka pirea posuti šećerom u prahu).

  3. #3
    n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010
    Postovi
    4,993

    Početno

    Citiraj marta prvotno napisa Vidi poruku
    Ono ribano je redovno preslano i prekiselo. Meni se nedavno dogodilo da sam ga 2 puta isprala, probal, činilo se ok, međutizin, kad sam skuhala, bilo je nejestivo.
    ovako i meni, industrijsko kiselo zelje je koma slano, i ribano i u glavici
    kad radim sarmu, potopim listove u hladnu vodu, namačem dok sređujem žile, izlijem vodu i isperem u drugoj, inače je stvarno nejestivo

  4. #4
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,506

    Početno

    Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    ovako i meni, industrijsko kiselo zelje je koma slano, i ribano i u glavici
    kad radim sarmu, potopim listove u hladnu vodu, namačem dok sređujem žile, izlijem vodu i isperem u drugoj, inače je stvarno nejestivo
    i ja ovako listove za sarmu, isperem i stavim u vodu dok pripremim nadjev.
    ali rezano ne ispirem i nikad mi nije preslano ili prekiselo. dok se dinsta uvijek podlijevam vodom pa ispari dio te slanoće i kiseline. dodatno ne začinim i ok je.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •