Pokazuje rezultate 1 do 50 od 99

Tema: Kakvo nam je skolstvo ? ( daleko je Amerika)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Nano, je ucenje latinskog nije gubitak nego dapace velika prednost. Ja sam latinski jako voljela iako nije bio lagan.
    Je, koristim latinski svakodnevno kad kupujem u Lidlu i razgovaram na kavi. ( koju vec mjesecima nisam pila s nekim)
    Daj me nemoj. Potpuno je beskoristan ako ti ne treba u struci . Sad mi ne pada trenutni niti jedna na pamet osim medicine. Mozda pravo...

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Je, koristim latinski svakodnevno kad kupujem u Lidlu i razgovaram na kavi. ( koju vec mjesecima nisam pila s nekim)
    Daj me nemoj. Potpuno je beskoristan ako ti ne treba u struci . Sad mi ne pada trenutni niti jedna na pamet osim medicine. Mozda pravo...
    moja prijateljica je učila latinski u osnovnoj, srednjoj i na faksu. rekla mi je da joj je jako pomogao u učenju stranih jezika (govori pet stranih jezika).

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj n.grace prvotno napisa Vidi poruku
    moja prijateljica je učila latinski u osnovnoj, srednjoj i na faksu. rekla mi je da joj je jako pomogao u učenju stranih jezika (govori pet stranih jezika).
    Blago njoj. Imam blagu disleksiju i ne razumijem ni materinji jezik , tako da ni od latinskog nije bilo puno pomoci. Samo bubanje na pamet.
    Posljednje uređivanje od sirius : 05.02.2021. at 06:49

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •