Citiraj malena19 prvotno napisa Vidi poruku
Strasna i ja smo otprilike u isto vrijeme krenule u MPO. Ja sa vise uspjeha, ona bez i razdrago mi je da je uspjela prirodno, ali znala je da ih ima i ne razumijem da nije dosla po njih ranije.. i znam da je 10 puno, ali s obzirom na neuspjesne tranfere pitanje je i dal bi od svih 10 dobila dijete, ali bi im dala sansu.
Kad ranije, molim te?
U 4 godine iznenadile su nas dvije trudnoće, i još s tim da sam izmedju trudnoća isla na VV... I imala vanmateričnu o kojoj smo već pričali. Koja je završila tako kako je. Da se ni dan danas ne zna gdje se zapravo trudnoća razvijala.
Ja nisam iz Zg, vezana sam za autobusnu liniju koja ide 2 puta na dan u smjeru ZG, pitanje je da li uopće ide u vrijeme koje mi odgovara. (često puta i ne). Moja voznja u jednom smjeru traje 3,5 sata. Nekada mi nije bilo problem izgubiti i cijeli dan hodajući po ZG, sad imam dvoje male djece koja me kod kuće čekaju, i trebaju.

Da se razumijemo, ja ne govorim ništa protiv VV, niti pljujem po ikom, ali smatram da svako od nas ima pravo odlučiti što će sa svojim embrijima. Pogotovo s obzirom na situaciju u kojoj se nalazim.