Pokazuje rezultate 1 do 50 od 834

Tema: Jeste li nekad promijenile posao?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Imala sam nebrojeno takvih situacija od toga da me zove nadređena za neku bezvezariju dok ja sva nauljena uljem jedva održavam ravnotežu u kajaku negdje na pučini blizu Silbe s veslima u rukama i dvoumim ako primim mob hoće li mi onako nauljanoj iskliznut u more il iću nas sve 4 prevrnut u more do zvanja za potpuno nebitne i nežurne stvari tijekom nedjeljnih obiteljskih ručkova s bakama i didama.

Sve je to za ljude i ja sam zapravo po prirodi radoholičar al onaj koji se u jednom trenu zaustavio i okrenuo ploču. Kad mi je prekipjelo.

Osnovna razlika je jel čovjek može birat slati mailove sad navečer zato što može i želi to riješiti (što sam ja maloprije napravila da me ne čeka u PON) ili zato što to čovjek MORA jer poslodavac očekuje da si raspoloživ za bitno i nebitno u bilo koje doba dana i noći. Razlika je OGROMNA kao i s primjerom iz ininog slučaja. Ona koja mora outsourcat sve od kuhanja, hendlanja djece, instrukcija, razvoženja djece po treninzima i rodjendanima...ona NEMA izbora.

ja i ti summer možemo birati hoće li outsourcat kućanske poslove i rado bih odmah sad, ali djecu pustit drugima da ih oni odgajaju i s njima provode vrijeme ....a premoreni roditelj samo dođe i da pusu za laku noć, sorry not my cup of tea.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.03.2021. at 22:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •