-
Imala sam nebrojeno takvih situacija od toga da me zove nadređena za neku bezvezariju dok ja sva nauljena uljem jedva održavam ravnotežu u kajaku negdje na pučini blizu Silbe s veslima u rukama i dvoumim ako primim mob hoće li mi onako nauljanoj iskliznut u more il iću nas sve 4 prevrnut u more do zvanja za potpuno nebitne i nežurne stvari tijekom nedjeljnih obiteljskih ručkova s bakama i didama.
Sve je to za ljude i ja sam zapravo po prirodi radoholičar al onaj koji se u jednom trenu zaustavio i okrenuo ploču. Kad mi je prekipjelo.
Osnovna razlika je jel čovjek može birat slati mailove sad navečer zato što može i želi to riješiti (što sam ja maloprije napravila da me ne čeka u PON) ili zato što to čovjek MORA jer poslodavac očekuje da si raspoloživ za bitno i nebitno u bilo koje doba dana i noći. Razlika je OGROMNA kao i s primjerom iz ininog slučaja. Ona koja mora outsourcat sve od kuhanja, hendlanja djece, instrukcija, razvoženja djece po treninzima i rodjendanima...ona NEMA izbora.
ja i ti summer možemo birati hoće li outsourcat kućanske poslove i rado bih odmah sad, ali djecu pustit drugima da ih oni odgajaju i s njima provode vrijeme ....a premoreni roditelj samo dođe i da pusu za laku noć, sorry not my cup of tea.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 05.03.2021. at 22:13
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma