Stranica 203 od 383 PrviPrvi ... 103153193201202203204205213253303 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 10,101 do 10,150 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Moja sigurno nece AZ zbog svojih problema s koagulacijom, njoj je i mama,moja baka.umrla od tromba tako da bas ima genetsku predispoziciju nazalost. Ne trebaju joj jos dodatni rizici uz obit.anamnezu.
    Moja nona je primila az, a ima povijest tromboze i mama joj je umrla isto od tromba.
    Cijepila se prije nego su krenuli ovi natpisi o komplikacijama. Treba još primit drugu dozu, ne znam uopće šta bi mislila.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Kod nas u siroj obitelji cetvero cijepljeno, od toga 3 starcadi i 1 medicinar, 2 Pfizera i 2 AZ. Reakcija jedne starije osobe na Pfizer i jedne mladje na AZ. Od nas se nista ne moze zakljuciti.
    Reakcije bez posljedica.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 14.03.2021. at 10:46

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

A sad je ionako svejedno, jednu je dozu već primila, valjda neće bit posljedica nakon druge.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Moja pije lijekove za razređivanje krvi. Ima fibrilaciju atrija, visoki tlak. Ne znam sto ce odluciti. No doktorica je ionako jako tesko dolazi tako da i tko zna kad će doći na red i što će tada biti.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja i razumem i ne razumem uznemirenost.
    Malo treba staviti u perspektivu.
    Ako sam dobro shvatila vesti, ima oko 30 ljudi širom planete umrlih nakon AZ, od 5 (?) miliona vakcinisanih AZ?
    Pri tome ima u Srbiji zvanično 4 000 umrlih na pola miliona obolelih od korone.
    Grubo gledano, šansa da ćeš umreti nakon korone je hiljadu puta veća nego da ćeš umreti nakon AZ vakcine.
    Tim više jer su nakon vakcine umrle upravo mlađe osobe, cca 40-50 god, a nakon korone upravo starije, 70+, kao vaše majke.

Namerno pišem "nakon" vakcine, a ne "od", jer osobe koje su umrle dve nedelje nakon vakcinacije su mogle umreti od tromba uzrokovanog upravo koronom, ranije preležanom a neizlečenom, ili dobijenom nakon vakcinacije.

Kako god, meni je danas 10. dan nakon AZ. Javim šta je bilo 14. dana. Valjda .

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Moja nona je primila az, a ima povijest tromboze i mama joj je umrla isto od tromba.
    Cijepila se prije nego su krenuli ovi natpisi o komplikacijama. Treba još primit drugu dozu, ne znam uopće šta bi mislila.
    I moja bi se prije cijepila da su je zvali bilo kojim cjepivom, no sad je situacija drugacija.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pulinka,
    Ne treba uopce spominjat smrt, mojoj mami je vec sam tromb veliki problem jer ga je tesko razbiti.

Ja sam obje trudnoce bila na heparinu za razrjedjivanje krvi cijelo vrijeme pa sam unatoc terapiji dobila trombove. Onda sma morala preci na intravenoznu terapiju heparinom.

Pomisao da se sada boravi po bolnicama u ovom kaosu mi je uzasna, dakle u velikom luki zaobici ako se ikako moze.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 14.03.2021. at 13:09

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Naplavomzalu, drzim.fige da sve bude ok!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pulinka,
    Ne treba uopce spominjat smrt, mojoj mami je vec sam tromb veliki problem jer ga je tesko razbiti.

Ja sam obje trudnoce bila na heparinu za razrjedjivanje krvi cijelo vrijeme pa sam unatoc terapiji dobila trombove. Onda sma morala preci na intravenoznu terapiju heparinom.

Pomisao da se sada boravi po bolnicama u ovom kaosu mi je uzasna, dakle u velikom luki zaobici ako se ikako moze.
    Znam, Lili, verovatno bi i ja razmišljala slično kao i ti, i dok može da se bira i treba birati sigurniju vakcinu, ali uznemireni su i ljudi koji nemaju nikakvih problema sa koagulacijom, više sam to napisala zbog njih. Lako se izgubi perspektiva u moru vesti kojima nas bombarduju.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Pulinka, ali koronu se može ili ne mora dobiti, a kod cijepljenja sa AZ cjepivom, osoba sama odlučuje da ga primi.
    Stvarno se treba razmisliti o mogućim kontraindikacijama.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa Vidi poruku
    a jel drugi vikend isto AZ ? Ako je onda i nema razloga da ih zovu.
    Ne, Pfizer je

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ja i razumem i ne razumem uznemirenost.
    Malo treba staviti u perspektivu.
    Ako sam dobro shvatila vesti, ima oko 30 ljudi širom planete umrlih nakon AZ, od 5 (?) miliona vakcinisanih AZ?
    Pri tome ima u Srbiji zvanično 4 000 umrlih na pola miliona obolelih od korone.
    Grubo gledano, šansa da ćeš umreti nakon korone je hiljadu puta veća nego da ćeš umreti nakon AZ vakcine.
    Tim više jer su nakon vakcine umrle upravo mlađe osobe, cca 40-50 god, a nakon korone upravo starije, 70+, kao vaše majke.

Namerno pišem "nakon" vakcine, a ne "od", jer osobe koje su umrle dve nedelje nakon vakcinacije su mogle umreti od tromba uzrokovanog upravo koronom, ranije preležanom a neizlečenom, ili dobijenom nakon vakcinacije.

Kako god, meni je danas 10. dan nakon AZ. Javim šta je bilo 14. dana. Valjda .
    Ja potpuno razumijem njenu uznemirenost, mediji su joj jedini izvor informacija, do doktorice je nemoguće doć. Jedva da se probila da ju uopće naruče. No mislim da će se se kad ju pozovu ipak odlučiti.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja potpuno razumijem njenu uznemirenost, mediji su joj jedini izvor informacija, do doktorice je nemoguće doć. Jedva da se probila da ju uopće naruče. No mislim da će se se kad ju pozovu ipak odlučiti.
    bojim se da ti dr može reći ono što i sama čitaš u novinama
    i njoj je to izvor informacija
    halmed, ministarstvo, hzjz, za sada, ne povezuju smrtne ishode s cjepivom

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Pulinka, ali koronu se može ili ne mora dobiti, a kod cijepljenja sa AZ cjepivom, osoba sama odlučuje da ga primi.
    Stvarno se treba razmisliti o mogućim kontraindikacijama.

Slažem se.
    Razumem da ljudi koji su zadovoljni načinom života u prethodnih godinu dana ne vide potrebu vakcinacije.
    Ja bi ipak volela da se vrati staro normalno najviše što može i najbrže što može.
    U tom smislu moja odluka je davno doneta i sprovedena u delo, i prilično sam mirna sa njom, a pokušavam da umirim i druge koji se kolebaju, a žele staro normalno.
    Dobili ste nešto veću isporuku vakcina nego ranije, imate bolju epidemiološku situaciju nego mi - po meni ne treba propustiti priliku zbog još neproverenih i prenaduvanih vesti. Ali dobro, svako za sebe bira rizik koji mu je prihvatljiv.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Ja nisam nimalo zadovoljna svojim zivotom pa se svejedno ne trcim cijepit. Od pocetka krize se s ljudima ne komunicira na nacin na koji bi trebalo, ne postoje jasni kriteriji, postoje svete krave,ljudima se doslovno sere po glavi, oprostite na izrazu.
    I sad kad se pojavilo u najmanju ruku diskutabilno cjepivo, oni kazu: sve je u redu, samo se vi cijepite.
    Nisam ni ranije vjerovala pretjerano nasim institucijama umrezenima s politikom, sad im ne vjerujem niti malo.
    A to da ce nam cijepljenje donijeti staronormalno u to vjerujem najmanje od svega.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I ja sam si nekako zamislila kako ću se cijepiti i sve, ili skoro sve, će biti po starom.
    No, neće. Ne još dosta dugo.
    Tako da nema smisla žuriti sa cijepljenjem. Kad bude, bit će.
    Rezignirana.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 14.03.2021. at 15:52

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dobro, znači vi se ne kolebate. Onda jednostavno ignorišite šta sam napisala, nije namenjeno vama.

Postoji niz edukativno i argumentovano napisanih tekstova, i iskreno ne verujem da ih nema u hrvatskim medijima.
    Vaš je izbor da im ne verujete.
    Ja ću staviti link o stavu WHO, napisan juče, i opet ćete reći da je nepouzdan jer tako birate da verujete: https://www.bbc.com/news/world-56370636

"Diskutabilno" cepivo je primilo do sad 5 miliona Evropljana, i čak sam preterala debelo u broju umrlih, njih 30 je samo razvilo trombove, a umrlih je valjda dvoje ili troje, pri tome ni za jednog nije potvrđena uzročna veza sa vakcinom.
    Tako da je nazvati ga "diskutabilnim" u ovom momentu samo kleveta bez osnova, do daljnjeg. Razumem da se neko jako jako boji za svoje najmilije sklone problemima sa trombovima i da bira neku drugu vakcinu, ako može.
    Ali da zdrava osoba radije bira već viđeni rizik bolesti nego imaginarni rizik od vakcine- žao mi je, vi time postajete deo problema.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ovo bi bila zapravo ključna rečenica iz čitavog članka (opet za one koji se kolebaju, ne za rešene antivakcere):

On Friday, AstraZeneca said the recorded number of blood clots in vaccinated people was "significantly lower... than would be expected among the general population".

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Nemam uopce namjeri ignorirat Vase upise, jer je ovo forum i namjenjen je upravo raspravi.
    Znaci rizik od cjepiva je imaginaran, a od bolesi stvaran? I ja sam dio problema ako se s tim ne slazem?
    Ja sam pokopala i clana obitelji koji je umro od tromboze uzrokovane covidom i oprostite ako mi se ne pokopa jos jjednog od tromboze uzrokovane cjepivom.

Kako je tromboza od covida stvarna i dokazana nuspojava covida, a tromboza od cjepiva eto samo slucajnost?

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Inace koronu sam imala i imam jos uvijek antitijela tako da sigurno ja nisam problem.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo bi bila zapravo ključna rečenica iz čitavog članka (opet za one koji se kolebaju, ne za rešene antivakcere):
    I ne nazivajte me antivakserom jer ja to nisam. Moja djeca i ja smo cijepljeni svim cjepivima dosad. Ako je vama argument nesto sta je astrazeneca rekla onda ok.
    Meni je puno veci argument to sta sve drzava privremeno obustavlja astru, samo smo eto mi Hrvati pametniji od svih.
    I Srbi valjda. Irci, Norvezani, Austrijaci itd su budale, a mi smo pametni.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Pogrešno si me razumela-ako želiš mogu i da persiram ali godinama na forumu nema potrebe za tim, ja svakako nemam potrebu da mi se persira ali ako ti je prijatnije možemo obe biti na vi?

Nemam problem da razmenjujemo mišljenja i da ti komentarišeš mene, samo se trošiš bez potrebe, moje mišljenje nećeš promeniti- kao verovatno ni ja tvoje, u tom smislu sam predložila da ignorišeš, ne zapovedila. Sećam se svega što si o koroni pisala i iskusila.

Zato i pokušavam da razumem odakle toliki otpor prema nečemu što bi trebalo da omogući da niko više ne prođe kroz takvu situaciju?

Evo pogledaj, sad mi je iskočio na fb pljuvački članak o Moderni- umrla zdrava mlada žena! Hoćemo i protiv Moderne u hajku?

I zašto ne pročitaš ceo članak? Prenesen je stav WHO, ne Astra Zeneke.
    I to što je Astra Zeneka rekla je valjda proverljivo, nije to neka svetska tajna koji procenat ljudi umire od tromboze u Evropi u nekom datom vremenu?

Na kraju, kako bi trebala da nazovem osobu koja uprkos svim činjenicama o određenoj vakcini naziva tu vakcinu diskutabilnom, na osnovu iracionalnih argumenata?
    OK, ako je to neki animozitet samo prema Astra Zeneki, još i nije šteta tolika. Ali ako tvoja reakcija bude ista na svaku vakcinu (a nakon određenog broja stotina miliona vakcinisanih, neko MORA nužno umreti negde nakon svake vakcine), koji termin je prikladan za tvoj stav?

Mislim, ako moje pisanje sebi objašnjavaš time što me je Astra kvalitetno čipovala, onda obe gubimo vreme. Ako nije tako, onda zaista razmisli o brojevima i činjenicama.
    Da, možda će u milion jedna osoba umreti baš od vakcine. Ali će od korone sigurno umreti mnogo više. I korona se može dobiti više puta, dobijaju je ljudi već po drugi put kod nas.
    Kako ti je u redu da ponovo rizikuješ koronu a ne vakcinu?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Sad vidim da sam ja prva pisala u množini, misleći istovremeno i na Beti i naplavomzalu, nisam persirala ...

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

U mom selu je umrla zena stara 45 godina, kazu inace zdrava, nekoliko dana nakon cijepljenja Modernom. Nisu zakljucili da je umrla od Moderne. U istom selu je umrla zena od COVID-a, stara 45 godina, inace zdrava. Stvarno je umrla bas od koronavirusa, skolski, sve se dogodilo kako (ne)treba. Nju sam poznavala, ovu prvu nisam.

Prva je umrla prije moje prve doze, druga prije druge. Ja imam 43 godine; cijepila sam se rano jer sam imala priliku, srecom. Komorbiditet mi je BMI, sad bi me i redovno cijepili jer su prosirili kategorije.

S druge strane, mama panicari da ona ipak nebi AZ... ne znam sto da mislim o tome jer, zapravo, kod nas AZ nije ni odobren. Mene je osobno bila malo frka Moderne kad sam saznala da cu je dobiti jer u tom trenutku nisam osobno znala nikoga tko ju je primio. No uzela sam svejedno. Zivot mi se nije nesto promijenio, osim sto ipak mogu odahnuti sto se tice brige, tim vise sto je jucer napokon cijepljen i muz (Pfizer).
    Posljednje uređivanje od Kaae : 14.03.2021. at 17:30

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Pulinka,
    Sorry ovaj argument:

Da, možda će u milion jedna osoba umreti baš od vakcine

Ti je bas bezveze i to pises osobi koja je vec izgubila sebi blisku osobu od tromboze uzrokovane cjepivom.
    Em nije empatično, em sta to znaci naplavomzalu, meni, tebi, Meri, Peri... ako je ta 1 osoba netko naš. Ne znaci ama bas nista.

Pogotovo sad kad postoji vise cjepiva.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Diskutabilnost cjepiva temeljim na tome da tenutno imamo koliko, 12 zemalja koke privremeno obustavljaju cijepljenje AZ.
    Znaci negdje postoji neki konsezus da se mozda događa nesto sumnjivo sta bi trebalo dalje ispitati i da se u meduvremenu to ljudima ne daje.
    U nas se daje, ljudima sa povijescu tromboza.
    Tebi je to normalno, meni nije.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Meni iskocila i neka prica o umrloj zeni od 35god mislim, utah, nakon 2.doze moderne

Ja ne vjerujem da je samo AZ rizik,nego ocito najviše izlazi van.

UK cijepio stvarno hrpu starijih, i nije bilo problema. Il su ove nove doze iz drugih tvornica ili je nešto od drugih dobavljača?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

I da, čula sam na radiju da 70% Rusa ne vjeruje cjepivu. Ne znam jel svojem il svima

I jos me zanima,kako stoji Kina? Od njih stvarno slabo sad idu informacije. Zarazenih kao imaju slabo. Jel cijepe? Kojom brzinom, kakav uspjeh?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Isprike,ona zena,nisam ziher jel utah il ohio,samo sam brzinski pogledala vijest. Sad kad je nesto treće.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja nemam puno šta da dodam na ono što sam već rekla.

AZ je diskreditovana, u borbi za tržište trenutno vodi Pfizer. Počela je diskreditacija Moderne, tiha diskreditacija Sputnjika traje sve vreme, o kineskoj vakcini da ne govorimo.
    U međuvremenu pobeđuje korona.
    I što se vakcinacija dalje oteže, postaje besmislenija, tako da Pfizer neće imati puno koristi od dominacije ako se zbog želje za istiskivanjem suparnika ispostavi da je novi soj mutirao dok su se Evropljani dvoumili i odbijali vakcine.

Moj čip radi odlično, hvala na pitanju, nemam primedbi, i wifi je odličan. Sa druge strane, mogu i ja vas optužiti da vas plaća Pfizer .

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Kod Astre je jedna serija problematicna kako sad stvari stoje.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Ove gluparije sa cipovima stvarno ne mogu niti komentirat. Znaci ako smo skepticni oko primanja cjepiva osobama sklonih trombozi dok sve vise drzava to cjepivo privremeno zabranjuje, znaci da smo ravnozemljasi i da mislim da ce mi Gates ugradit cip pomocu kojeg ce me gledat dok se tusiram.
    Jedina koja si iskljuciva ode si ti, a optuzujes druge za to.
    Ne znam u cemu je tvoj problem koji cemo mi stav imati prema nekom cjepivu. Ionako ga nema dovoljno.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    I da, čula sam na radiju da 70% Rusa ne vjeruje cjepivu. Ne znam jel svojem il svima

I jos me zanima,kako stoji Kina? Od njih stvarno slabo sad idu informacije. Zarazenih kao imaju slabo. Jel cijepe? Kojom brzinom, kakav uspjeh?

Ne znam za same Ruse i Kinu, ali ti mogu reći za Srbe i nivo antitela nakon vakcine.
    Ruska je kod svih koje znam dala visok titar ali i dosta visokih temperatura dan nakon vakcine, dok je kineska kod nekih dala odličan titar antitela, a kod nekih starijih od 65, titar nakon druge doze nije bio toliko visok kako su se nadali, ali verovatno treba sačekati još par nedelja duže.
    Kojih je više, ne znam, sve je vrlo anegdotski.
    Kineska uglavnom i ne izaziva nuspojave.
    MM nije proveravao nivo antitela, planirali smo ali broj obolelih je toliki da nije mudro ići po laboratorijama iz puke radoznalosti.
    Az je poslednja stigla i niko još nije proveravao. MM je prvi vakcinisan kineskom od svih ljudi koje smo znali, odmah drugi dan masovne vakcinacije, ja sam prva sa AZ od ljudi koje znamo, isto prvi ili drugi dan kad je stigla u NS. Nekad neko jednostavno mora da bude prvi i preuzme rizik.

I najvažnije, gro ljudi ima antitela nakon bilo koje vakcine, i ne poznajem nikog sa trajnim posledicama nakon vakcinacije, a nabrojalo se nekoliko poznatih umrlih od korone u istom periodu.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Ove gluparije sa cipovima stvarno ne mogu niti komentirat. Znaci ako smo skepticni oko primanja cjepiva osobama sklonih trombozi dok sve vise drzava to cjepivo privremeno zabranjuje, znaci da smo ravnozemljasi i da mislim da ce mi Gates ugradit cip pomocu kojeg ce me gledat dok se tusiram.
    Jedina koja si iskljuciva ode si ti, a optuzujes druge za to.
    Ne znam u cemu je tvoj problem koji cemo mi stav imati prema nekom cjepivu. Ionako ga nema dovoljno.
    Već sam napisala u čemu je moj problem, i pročitala si, čim pominješ čip.
    Budi oprezna i sumnjičava prema tom jednom, nemam ništa protiv. Ali diskreditacija svih traje konstantno. I pobednik svega je samo virus.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku

https://ourworldindata.org/grapher/c...&region=Europe

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Stavila sam na link vecinu europskih zemalja,Rusiju i Kinu.
    Posljednje uređivanje od ki ki : 14.03.2021. at 18:30

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pulinka, kod nas jos uopce nije doslo to što pišeš da pobjeđuje korona na račun cjepiva, moja mama nije jos došla na red, a ja tko zna kad ću doći na red.

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Bas to. Moj zubar jos ceka, a oni se ekstra izlozeni.
    Tako da nas skepticizam nema nikakvog utjecaja

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

pulinka, kod nas jos uopce nije doslo to što pišeš da pobjeđuje korona na račun cjepiva, moja mama nije jos došla na red, a ja tko zna kad ću doći na red.
    Zar nije tim gore ako ljude konačno pozovu a oni odbiju jer je AZ a ne Pfizer? Izbegli su rizik od vakcine, ali i benefit, a i dalje ostali u riziku od korone.

I nažalost, skepticizam jako ima uticaja.
    Kod nas ima vakcina i vakcinisalo se milion ljudi i prošlo je skoro dva meseca od prvih vakcina, niko ne zna nikoga sa posledicama, ali i dalje imam među prijateljima one koji bi "još sačekali". Jedno 5-6 godina valjda, ne znam tačno kakvu ideju o čekanju imaju ali priznajem da ne razumem, zašto je bolje duže se boriti sa pandemijom nego kraće?
    To će i dalje biti manje više iste vakcine sa istim rizicima, a korona ne deluje da mutira ka blažem obliku.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja oko sebe uopce ne vidim.skepticizam, dapace puno vise ljudi bi se cjepilo ali cjepiva nazalost nema tj.ima vrlo malo :/

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja oko sebe uopce ne vidim.skepticizam, dapace puno vise ljudi bi se cjepilo ali cjepiva nazalost nema tj.ima vrlo malo :/
    Upravo to.
    Ja ne poznajem nikog da se je cijepio.
    Nikog!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja znam nekoliko. Tata, susjeda koja je doduše medicinska sestra, kolegicin tata, mm frend
    I jos jedan mm frend koji je u Sloveniji

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Ja ih znam 10-ak al to su sve ljudi preko 80, cetvero i preko 90, osim jedne mlade zene koja radi u starackom domu.

Tanči avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

https://www.telegram.hr/politika-kri...e-u-hrvatskoj/

Sent from my iPhone using Tapatalk

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Ne znam kaj znači velika grupa,kod moje doktorice u hodnik može stati ravno 5 ljudi koji moraju stajati,jer je o ordinacija u stanu

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Tanči prvotno napisa Vidi poruku
    Teska drama od clanka. Hrvatske tragedije. Morali su sami cak i vatu drzati.
    Posljednje uređivanje od sirius : 15.03.2021. at 05:59

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Opet https://www.novilist.hr/novosti/svij...od-sedam-dana/. Zanima me hoće li trajati duže od prošli put

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sirius prvotno napisa Vidi poruku
    Teska drama od clanka. Hrvatske tragedije. Morali su sami cak i vatu drzati.
    S obzirom da sam upoznata sa spomenutim domom zdravlja zanima me koji prozori u čekaonici?
    Možda krovni koje u životu nisam vidjela otvorene.
    A ni sada za vrijeme epidemije....

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Mojih svih 4 iz šire obitelji vrlo pristojno cijepljeni. Doduše nisam ni pitala tko im je držao vatu na mjestu uboda. Moji roditelji se ne bi bunili ni da su im rekli da od kuće ponesu alkohol i vatu.

Čini mi se da je pulinka u puno rečenica htjela napisati da se i od covida pojavljuju ugrušci, zato su srčani već rizična skupina i da je vjerojatnost ako se razboliš da ti se razviju trombovi veća nego nakon cijepljenja, pri čemu svi cijepljeni sjede i čekaju neko vrijeme nakon cijepljenja da ne bi došlo do kakve reakcije, a kod covida nemaš takav luksuz uletit u hitnu u par minuta.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Malo me te statistike podsjećaju na brošure od banke kada u istom letku uvjeravaju klijenta da im se nešto isplati pa miješaju godišnju i mjesečnu kamatu. Tko odluči živjeti u samoizolaciji par godina, mislim da mu je značajno sigurnije ne cijepiti se. Moji su roditelji jako društvena stvorenja, i racionalni, da neće više dugo živjeti. Za njih je cjepivo spas za tijelo i dušu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •