Pokazuje rezultate 1 do 50 od 412

Tema: Žene koje rukuju bušilicama i rade muške poslove - pomoć!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Opet imam problem. Prošle godine mi je očišćen protočni bojler Vaillant atmomag, u veljači se plamičak gubio. Zvala servis, očistili, rekli da se masnoća od kuhanja nakuplja. (Kako nije smetalo punih deset godina?) Mjesec kasnije, evo, opet nema plamička. Kaj mi koristi da ih opet zovem kad nemaju trajno rješenje? Ima li netko ideju do čega bi moglo biti? Dimnjak? Treba kupiti cijeli novi bojler?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Opet imam problem. Prošle godine mi je očišćen protočni bojler Vaillant atmomag, u veljači se plamičak gubio. Zvala servis, očistili, rekli da se masnoća od kuhanja nakuplja. (Kako nije smetalo punih deset godina?) Mjesec kasnije, evo, opet nema plamička. Kaj mi koristi da ih opet zovem kad nemaju trajno rješenje? Ima li netko ideju do čega bi moglo biti? Dimnjak? Treba kupiti cijeli novi bojler?
    Ja sam nekad prije imala u kuhinji protočni bojler, ali smo ga se riješili jer nismo mogli ugraditi dimnjak. Kupili električni (isto Vaillantov). U kupaonici imamo 20+ godina stari kombi bojler (topla voda za kupaonicu + centralno grijanje), pa već dugo imam lovu sa strane za novi, ali mi je glupo ići u zamjenu dok ovaj još radi, a osim toga nije kondenzacijski, pa moramo mijenjati i dimnjak.

Inače, kad je vjetrovito, to se hoće događati. Kad jako puše, baš huči i bojler radi nekako čudno, kao diskontinuirano. Pitala sam dimnjačara baš nedavno, rekao je da je dimnjak ok.

Pitaj ponovno servisera za savjet što se može učiniti. Postoje nekakvi štitnici od vjetra baš za bojlere, ali rekao je da na moj stari model bojlera to ne paše. Ne moraš ih zvati da dođu, samo pitaj može li se to riješiti, pa ćeš se odlučiti dalje kad čuješ može li se to riješiti. U međuvremenu, upali ga ponovno kad ti ga vjetar ugasi.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Evo ga - dobro pamtim...Ovdje u cjeniku piše da štitnik o udara vjetra za te Turbomag bojlere košta 130 kn: https://www.vaillant.hr/downloads/cj...21-1979746.pdf

Eh, sad, da li se to može staviti i na Atmomag - ne znam. Pitaj ih. Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •