-
Pozdrav svima,
Suprug i ja smo pre tri i po godine saznali za dijagnozu azoospermija. Ja imam 29 godina, a on 42. U prethodne dve godine imali smo dve vantelesne, u kojima su punkcijom (TESA) pronadjeni spermatozoidi koji su oplodili jajne celije, imali smo dobre embrione ocenjene najvisim ocenama, ali nazalost nije doslo do implementacije.
Odlucili smo se da trecu vantelesnu uradimo kod dr Emrea, kome smo pisali i koji je na osnovu hormonskog statusa MM napisao da je rec o opstruktivnoj azoosperimiji iako su svi urolozi koje smo konsultovali u Srbiji, a bilo ih je vise, rekli da je u pitanju neopstruktivna azoospermija. Iskustvo Deteline nas je dodatno ohrabrilo da se obratimo doktoru i moram da kazem da iako sam nova na forumu, svaki uspeh me veoma obraduje, jer svi mi imamo isti cilj. Htela bih da pitam one koji su isli kod dr Emrea koliko dana su ostajale u Turskoj i da li je bolje ici na stimulaciju tamo ili moze da se zapocne u Srbiji, sto mi je opet nejasno jer su meni u toku prethodnih postupaka u toku folikulometrija menjali terapiju u skladu sa hormonskim statusom, a ne znam kako to funkcionise na daljinu.
Zelim svima svu srecu!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma