Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako će ti trebati i js kao donacija onda čini mi se ideš na donaciju embrija i u tom slučaju ne trebaš uopće gledati donore osim ako budeš išla sve na vlastiti trošak onda možeš birati posebno spermatozoide a posebno js.
    Hzzo pokriva trošak 6000 eura. Tako da u tu cijenu nemože sve stati i dobor i donorica i ivf postupak jer premašuje budžet zato se u slučaju obostrane donacije ide na donaciju embrija. Ali se ne zna koliko se embrija dobije. Nemamo podatak.

Što se tiče pretrage za donora u Cryosu ne znam koliko će vam pomoći jer što se god utipka piše kvota nije dosegnuta i opet neznate koji je donor bio uvezen u Mk.jer to samo Boban može znati i na kraju on odlučuje koji je donor najbolji za nekoga iz xy razloga.
    Sara79, hvala. Da, ici cu na vlastiti trosak i jos ne znam hoce li mi trebati i jajna stanica, ali zelim se pripremiti za sve opcije.
    Ti si isla na donaciju spermatozoida?

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Spring-Summer prvotno napisa Vidi poruku
    Sara79, hvala. Da, ici cu na vlastiti trosak i jos ne znam hoce li mi trebati i jajna stanica, ali zelim se pripremiti za sve opcije.
    Ti si isla na donaciju spermatozoida?
    Ok. Napravi sve pretrage koje trebaš pa ćeš naravno znati više.
    Ne, nismo išli al nam je i to bila opcija ako ne uspije ovaj zadnji što sam odlučila sa svojom js. Zato sam pratila temu a i poznam jako puno parova i par samica da su išli u Sistinu.

LaraLana ti je prva ovdje pisala o tome i prva žena samica koja je razbila predrasude o Makedoniji i mnogima otvorila oči pa čak i meni i neizmjerno joj hvala za to i za to što je još uvijek s nama bez obzira na obveze koje ima.
    Išla je ako se ne varam 2014-te kada je to bio totalni tabu kod nas. I da, obično se cure više i ne jave.

Sretno I pitaj što god ti treba jer će ti cure uvijek odgovoriti i pomoći.

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Ok. Napravi sve pretrage koje trebaš pa ćeš naravno znati više.
    Ne, nismo išli al nam je i to bila opcija ako ne uspije ovaj zadnji što sam odlučila sa svojom js. Zato sam pratila temu a i poznam jako puno parova i par samica da su išli u Sistinu.

LaraLana ti je prva ovdje pisala o tome i prva žena samica koja je razbila predrasude o Makedoniji i mnogima otvorila oči pa čak i meni i neizmjerno joj hvala za to i za to što je još uvijek s nama bez obzira na obveze koje ima.
    Išla je ako se ne varam 2014-te kada je to bio totalni tabu kod nas. I da, obično se cure više i ne jave.

Sretno I pitaj što god ti treba jer će ti cure uvijek odgovoriti i pomoći.
    Puno hvala. Da, cure su ovdje jako susretljive i to me raduje jer je sve ovo velika stvar. Kaja mi je bila velika motivacija jer je sve uspjelo od prve i onda se u trenu sve srusilo. I sad opet krece nova borba. Bojim se tih borbi, ali valjda ce se sve posloziti. Treba li za Sistinu rodni list? I kako funkcira ovo s Covidom, tj.radi li se test u Makedoniji kada se ide dima ili iz Makedonije mozemo doma bez testa i onda se mora u samoizolaciju?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •