Pokazuje rezultate 1 do 50 od 6141

Tema: Potpomognuta u Makedoniji

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2021

Početno

Citiraj DalmaIB prvotno napisa Vidi poruku
    Joj Kaja baš mi je žao. Sli samo hrabro naprijed.

Ja sam bila u ZG na konzultacijama. Dr je super, pozitivno je skorz reagirala na moju odluku da kao samica idem u Makedoniju. Dala mi što sve moram izvadit da imam friške nalaze. Rekla da ne viruje baš da ću dobit odobrenje od HZZO-A ali da možemo pokušat, zašto ne. Baš baš pozitivno iskustvo. Za nekih mjesec dana sam ponovo kod nje pa tada valjda šaljemo zahtjev jer ću imat tada sve nalaze.
    Eto pokrenula sam se i ja
    Sto ti je receno da moras sve izvaditi? I ja sam samica koja planira ici u Makedoniju.

Datum pristupanja
    Dec 2020

Početno

Spring-Summer, nisam se cijepila. Ne treba mi sad još strah i od komplikacija od cjepiva. U tranzitu kroz Srbiju sigurno ne trebaš test, a ni za ulaz u Mak.
    Posljednje uređivanje od Alisa81 : 08.05.2021. at 15:05

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Spring...Joj ne znam napamet, a trenutno nisam doma.
    Znam da trebaju cervikalni brisevei, amh, fsh i ostali ti za hormonalni sliku, sve hormone za štitnjaču, vitamin D.... Znam da sam dobila tri uputnice. Cerv briseve sam prije koji dan radila, u ponediljak ću ostalo. Napišem ti sutra navečer kad dođem doma sve točno što mi je napisala.
    S tim nalazima idem njoj u idućem ciklusu od 2.-5.dana ciklusa na pregled da vidi koliko je folikula i šta već treba, pa ponovo od 10.-14.dana da vidi dolazi li do ovulacije.
    I s tim sam spremna za Makedoniju, jedino eto ne znam koliko ću čekati dogovor od HZZO-A.
    Posljednje uređivanje od DalmaIB : 08.05.2021. at 15:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •