Pokazuje rezultate 1 do 50 od 254

Tema: Prevelika očekivanja od djeteta?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Lili, sin je sanjao arhitekturu godinama i bili smo sigurni da će to studirati. A na kraju je brat njegovog najboljeg prijatelja završio arhitekturu, zaposlio se i moj T se njegovim iskustvom momentalno ohladio.

Mislim d a ga je to samo potaklo da pogleda malo dublje u sebe i otkrije što zaista voli. A usput je naišqo na iznenađenje jer je osim arheologije upisao lingvistiku koja ga oduševljava . Sad kemija kako da spoji u budućnosti oba studija jer kaze da bi se volio nastaviti baviti s oba
    Posljednje uređivanje od babyboys : 12.05.2021. at 08:01

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    Lili, sin je sanjao arhitekturu godinama i bili smo sigurni da će to studirati. A na kraju je brat njegovog najboljeg prijatelja završio arhitekturu, zaposlio se i moj T se njegovim iskustvom momentalno ohladio.

Mislim d a ga je to samo potaklo da pogleda malo dublje u sebe i otkrije što zaista voli. A usput je naišqo na iznenađenje jer je osim arheologije upisao lingvistiku koja ga oduševljava . Sad kemija kako da spoji u budućnosti oba studija jer kaze da bi se volio nastaviti baviti s oba
    A to znači studira. Odlično!

Imam poznanika koji je završio arheologiju i bio mi je gušt slušati ga dok onako strastveno prepričava kako izgleda njihov rad na terenu na arheološkim nalazištima, njihova istraživanja. Isto tako tata od kćerkine najbolje prijateljice je završio geologiju i stalno radi geološka mapiranja nacionalnih parkova i inoga po RH, izrađuje geološke karte, puno boravi u prirodi, on zaista živi svoj san i obožava svoj posao.

Tako da bravo za sinka!

Lingvistika na Filozofskom je imala odlične profesore, prof. Kalogjera

Meni se inače jako sviđa kad se dijete vodi onim što njega motivira i interesira, a ne volja roditelja. Mi možemo usmjerit do neke granice, ali dalje je do djeteta i njegovog odabira.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •