-
Apsolutno ne za doktore, samo pricam svoje osobne iskustvo.
Vidim da su MM, moja frendica i njihova ekipa imala svoje lijecnike od djetinjstva.Prijavljeni su bili od polaska u osnovnu.
Dzeparac tudji me nikad zanimao nije.
Isto su posudjivali auto od staraca, znam jer su nas Zagrepcani ponekad znali voziti doma nakon izlazaka
i fala im na tome.
Tu na forumu vecina punoljetne djece je polozila vozacki i vozi auto od staraca ili ne citamo iste teme?!
A sto se tice menze, naravno da su mogli i Zagrepcani jesti i to su radili samo su imali manji broj ogranicen broj obroka, od studenata van Zg.
Nista je ne umanjujem kako je bilo kome lakse, ljepse, teze...nastavi niz jer se.moze osamostalit i kod kuce i van svog doma, samo prepricavam kako je bilo NAMA u domu jer to nije ni blizu kao biti u hotelu kako je netko gore naveo. Samo to.
Pa uostalom znas iz iskustva bliznjih clanova svoje obitelji.
Ono sto je sve tvoj sin iscackao oko administracije, upisa, smjestaja je vrijedno svake hvale. Tako ce i dalje cackat svake godine akoBogda u raznim podrucjima koja mu trebaju u to u stranoj drzavi (zdravstveno, ppnovni upisi, prava, stipendije....itd.).
Sve to moze i tu u Zg sam, al osobni dozivljaj mi je da je ipak teze i zahtjevnije kad nisi uz svoje roditelje i koji ti ne mogu cak ni dat savjet jer ne poznaju nista od toga.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 23.05.2021. at 07:27
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma