Pokazuje rezultate 1 do 50 od 338

Tema: 18+ napuštanje obiteljskog gnijezda

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da mogu odmah bih ponovno studirala i uživala u svim blagodatima studentskog života.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Da mogu odmah bih ponovno studirala i uživala u svim blagodatima studentskog života.
    Bome, ja se ne bih rado vratila u studenstke dane. Vratila bih se u prve godine staža...
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 26.05.2021. at 11:47

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Bome, ja se ne bih rado vratila u studenstke dane. Vratila bih se u prve godine staža...
    Vidiš Peterlin ja ne bi nikad u prve godine staža, toliko iskorištavanje mladih ljudi u privatnom sektoru, "gaženje", plaća jadni minimalac za jedva platiti podstanarstvo, nesposobni nadređeni koji pojma nemaju o poslu...uf...

Al zato u studentsko doba, učenje, zabava i druženje, studentski život u domu, ODMAH i SAD

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidiš Peterlin ja ne bi nikad u prve godine staža, toliko iskorištavanje mladih ljudi u privatnom sektoru, "gaženje", plaća jadni minimalac za jedva platiti podstanarstvo, nesposobni nadređeni koji pojma nemaju o poslu...uf...

Al zato u studentsko doba, učenje, zabava i druženje, studentski život u domu, ODMAH i SAD
    Ja nisam bila u domu. To je bitna razlika.

A kad sam počela raditi, bilo mi je ljepše nego sad. Moglo se napredovati u struci, učiti strane jezike, ići na kojekakve tečajeve i stručna usavršavanja, sve o trošku firme i unutar radnog vremena (druga polovica osamdesetih). Jedino mi je žao što nisam uz rad uspjela završiti i drugi faks (novinarstvo) ali to je bila kalkulirana žrtva. Nema veze....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •