Stranica 253 od 383 PrviPrvi ... 153203243251252253254255263303353 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 12,601 do 12,650 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Evo u sdž indijske varijante. Koliko prati moja znanstv. prijateljica, uk opet rastu brojke iz poola mladih necijepljenih, navodno za indijski bas trebaju 2 doze za zastitu. Carpe diem, dok smo na donjem dijelu vala i u dobrom dobu godine.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 02.06.2021. at 12:00

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

možda da i mi ponudimo po 30 eura

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tangerina prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda .

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi hoćemo i platiti 30 eura ako treba samo da dobije u dane kad se ne poklapa s ispitima... sad smo opet na čekanju

LOM tvrdi da nema termina
    platforma se ovaj put ne javlja ...
    Posljednje uređivanje od Vrijeska : 02.06.2021. at 13:28

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Vrijeska prvotno napisa Vidi poruku
    mi hoćemo i platiti 30 eura ako treba samo da dobije u dane kad se ne poklapa s ispitima... sad smo opet na čekanju

LOM tvrdi da nema termina
    platforma se ovaj put ne javlja ...
    Ovo moram reći starijem sinu - njemu se planirani termin cijepljenja poklapa s jednim velikim ispitom. Nije se još javljao u ambulantu obiteljske medicine, dok ne vidi hoće li se što mijenjati s terminom ispita, ali trebao bi barem provjeriti mogućnost.

Kad smo mlađi sin i ja bili na cijepljenju, planirani termin za drugu dozu (navedeno na kartonima) bio je 11.05.2021., a stvarni poziv smo dobili za 14.05.2021.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Kad smo mlađi sin i ja bili na cijepljenju, planirani termin za drugu dozu (navedeno na kartonima) bio je 11.05.2021., a stvarni poziv smo dobili za 14.05.2021.
    Kod mene obrnuto, planirano je bilo 19.6., a dobila sam poziv za 5.6.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Kod mene obrnuto, planirano je bilo 19.6., a dobila sam poziv za 5.6.
    Sad ste me zbunili. Ja sam shvatila da samo dođem onaj dan kad piše na papiriću u Arenu?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Sad ste me zbunili. Ja sam shvatila da samo dođem onaj dan kad piše na papiriću u Arenu?
    je, tako je rečeno, ali ja sam se cijepila u ovom valu za turističke djelatnike. Nije nas nitko ni kontaktirao, nego smo pročitali na Dalmacija news ili negdje, da samo dođemo u ovu subotu u isti sat kad smo bili prvi put

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

je, tako je rečeno, ali ja sam se cijepila u ovom valu za turističke djelatnike. Nije nas nitko ni kontaktirao, nego smo pročitali na Dalmacija news ili negdje, da samo dođemo u ovu subotu u isti sat kad smo bili prvi put
    Aha, thanks!

Onda ja dolazim kad su mi i rekli.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
    Digitalnu covid potvru ne mogu dobiti ni preboljeli ako su testirani samo antigenskim testom (i bili pozitivni), što je totalna nebuloza (prema rječima LOM). Naime, pacijenti su zavedeni u repozitorij oboljelih, bili su na bolovanju na temelju dijagnoze korone, ali svejedno za ovaj sustav ispadaju da nikad nisu bili bolesni.
    Pa to je zapravo skroz ok jer je poveci broj ljudi odsjedio doma uz nasumicnu dijagnozu kovida, a bez ikakvog testa. Stvarno ne bi bilo ok da ekipa kojoj je LOM izgatao kovid iz kave sad ima potvrdu jednaku onoj koju imaju cijepljeni.

Nisu oni krivi (uglavnom), vecinom im je tako pao grah.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    Isti razred juče: "Treba korona pasoš za Crnu Goru i Vučić obećao još 30 evra mladima, svi smo se već prijavili za vakcinu!!!"

Eto, ako smo se ikad pitali za koliko bi naša mladost prodala svoju nerođenu decu, sada smo utvrdili i tačnu cenu.
    Bas sam se nasmijala neki dan - objavio je guverner da ce uz potvrdu o cijepljenju lokalne mikro pivovare i jos neki ugostiteljski objekti nuditi besplatno pice.

Inace, danas imamo ravno niti jedan novi slucaj zaraze u nasa dva isprepletena okruga od 100,000 stanovnika!

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Elem, 6.dan od druge doze AZ i već sam i zaboravila da sam je ikad dobila, osećam se prilično normalno i bez nekih novih nuspojava...

Razred srednjoškolaca, prošlog petka: "Vakcine su zlo, izazivaju sterilitet, mi smo mladi i zdravi, nismo se vakcinisali i naravno da nećemo!"

Isti razred juče: "Treba korona pasoš za Crnu Goru i Vučić obećao još 30 evra mladima, svi smo se već prijavili za vakcinu!!!"

Eto, ako smo se ikad pitali za koliko bi naša mladost prodala svoju nerođenu decu, sada smo utvrdili i tačnu cenu.

Uostalom, mudrost čovečanstva se očigledno uvećala kroz vekove- Juda čak nije dobio ni 10 dana na moru za jednog Mesiju

Meni je ostalo u sjećanju da je Juda dobio neke pare. Ako nije, onda je stvarno bio glup čovjek.
    Ma ajde još srednjoškolci.. Nedavno sam čula dvojicu od cca 25 godina kako pričaju u trgovini da se isplati cijepiti za tih 30 eura.

Kaae, super za vas! Baš me veseli što se napokon nazire neki kraj svega.

Mene su dočekale nuspojave nakon 1. doze Pfizera. Klasika, temperatura, umor, bol, glavobolja. Kratko je trajalo srećom, samo jedan dan.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Naravno da je Juda dobio pare 30 komada,možda zato i daju 39 eura.ali se zna da ih je i kasnije odbacio.

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Na upitniku za cijepljenje postoji pitanje je li osoba bila pozitivna na covid unutar posljednjih 4 tjedna. Pretpostavljam da je to eliminacijsko pitanje, sto je sasvim ok, ali bilo bi lijepo kada bi HZJZ taj kriterij jasno iskomunicirao, a ne ove preporuke o 3-6 mjeseci nakon preboljenja

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku

Meni je ostalo u sjećanju da je Juda dobio neke pare. Ako nije, onda je stvarno bio glup čovjek.
    Ma ajde još srednjoškolci.. Nedavno sam čula dvojicu od cca 25 godina kako pričaju u trgovini da se isplati cijepiti za tih 30 eura.

Kaae, super za vas! Baš me veseli što se napokon nazire neki kraj svega.

Mene su dočekale nuspojave nakon 1. doze Pfizera. Klasika, temperatura, umor, bol, glavobolja. Kratko je trajalo srećom, samo jedan dan.
    Sestrin muž je otišao po svoju prvu dozu deset dana nakon što je Vučić objavio tih 30 evra pomoći vakcinisanima (nakon ženine trudnoće, rođenja svog deteta, nakon ženine vakcinacije, kada se valjda uverio da smo svi mi vakcinisani još živi i relativno normalni).
    Ljudi su čudne životinje...

Kaae, baš zvuči dobro! I kod nas je kao bolja situacija. Nadam se da je sve dovoljno da se zaustave ovi novi azijski sojevi...

Riri, s obzirom da si se vakcinisala, pretpostavljam da ti je opšte zdravlje bolje, i drago mi je ! (Juda je plaćen za izdaju Isusa 30 srebrnjaka, a naša omladina je očigledno prestala da se boji neplodnosti za 30evra . Kao što rekoh, nikad neću razumeti mehanizme ljudske motivacije...)

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Da, motivacija! Znala sam da ću se cijepiti, nije da imam neki izbor, ali svašta mi se po glavi motalo, nekad je znati i teže od ne znati. Prava motivacija za ići čimčim prije mi je mogućnost putovanja. Strah je time nadvladan.
    Naravno da se pitam koliko nas time kontroliraju, no baš me briga, neka ih, ako im je stalo do mene, nebitne i svih drugih nebitnih. Bitne ionako prate i bez kovid putovnice.
    Živimo u digitalnom dobu, praćenje je popratna pojava. Kao kad muža vidim na slici u jednoj grupi, nije bio u kvaru, ali nije ni očekivao da ga tamo snime, stave na net i još to žena vidi.

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Riri, s obzirom da si se vakcinisala, pretpostavljam da ti je opšte zdravlje bolje, i drago mi je !
    Jeste, sad mi je puno bolje. Još uvijek se ne zna što mi je ili što mi je bilo, ali dr. mi je rekla da se mogu slobodno cijepiti jer su otklonjene sumnje na bakterije, viruse i kamenje haha. I evo stvarno mi se nije ništa pogoršalo od cjepiva, nadam se da neće ni nakon 2. doze.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Super, Riri!
    S obzirom da je moj mlađi pre tri nedelje zaglavio neku temperaturu i probleme sa stomakom, sa nekim visokim crp-om, i iscimali nas na sve moguće analize od antigenskog do UZ, i s obzirom da je hitna bila puna dece sa identičnim simptomima, i s obzirom da niko nije dobio neku konkretnu dijagnozu, ja bih ipak rekla da je neki stomačni virus bio u punom zamahu u regionu i da si ga možda i ti zakačila... Da mi nije žao deteta još bih ga odvela da proverim i antitela na koronu, s obzirom na čudnu lab.sliku, ali mislim da ću se suzdržati...Bilo pa prošlo, nadam se

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jupi, riri!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Cure, a sad ovo sa Slobodnim" dolaskom...jel se može onda doći nakon 3 tjedna na Pfizer ili moram čekati termin. Zna li netko što bi napravili da se pojavim?

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj angelina1505 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, a sad ovo sa Slobodnim" dolaskom...jel se može onda doći nakon 3 tjedna na Pfizer ili moram čekati termin. Zna li netko što bi napravili da se pojavim?
    E, to i mene zanima....za kcer.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

U dilemi sam, bi li bilo bolje da pošaljem sina (nepunih 17 g.) na cijepljenje sad, pred ljeto, ili krajem ljeta, a prije početka škole?
    Koliko čujem, cjepiva sad ima, to više nije problem, znam neke njegove vršnjake koji su se bez problema naručili i dobili termin.
    Glavni epidemiološki rizik za njega završava za 2 tjedna (škola i vožnja javnim prijevozom), dolazi ljeto u kojem će se puno manje izlagati socijalnim kontaktima. Ne znam što bi bilo najbolje učiniti po pitanju cijepljenja.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Ja o istom razmišljam, pričekat ću kraj ljeta.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Tanja i coksa, isto dilemim Cjepiva sad ima, 13 god, astma. Sad je drama oko skole i ocjena i ne mogu sad riskirat fibru Kad zavrsi drama, sve da je cijepe isti dan 5 tjedana je 19.7. kad ce bit na moru, a 6 tjedana je ne na moru, nego 3 red otoka od kopna. Da je razmak 3 tjedna probala bih sad, inace ostaje 9. Kod iste smo lom-ice ona i ja. Na cijepise ne racunam, niti bih se s tim zamarala s obz na iskustvo mene i muza s tim.... Znaci, ostaje kumit lom u 9.-me i lupat u emotivni cimbal astme iako nije ziher da je to komorbidet...ma sta rekla neka prijemcivija i susretljivija lom, tipa ova od peterlin. Moja je cvrsta srca, a imam dojam i da je cijepljenje zamara :/. Too bad sto smo sad u pandemiji.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.06.2021. at 13:31

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Morat cu lupat o cimbal psiho ucinaka izolacije i pazenja na na moju ako bude problema u 9-me, iako mrzim te emotivne spektakle, al sto se mora nije tesko. Da se moze pobdrugu za 3 tjedna ko u ostatku svijeta, ja bih cijepljenje radje odradila sad jer ko zna sto 9-ti nosi i hoce li tad vec opet bit red na docjepu penzica.Ako krene vec tad docjepa penzica, nece bit sanse...u nemislosrdnoj borbi za cijepne resurse :/.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 04.06.2021. at 13:35

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Jos imam traume od prognoza da ce nekomorbiditeno stanovnistvo doc na red negdje duboko u 2022.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    U dilemi sam, bi li bilo bolje da pošaljem sina (nepunih 17 g.) na cijepljenje sad, pred ljeto, ili krajem ljeta, a prije početka škole?
    Koliko čujem, cjepiva sad ima, to više nije problem, znam neke njegove vršnjake koji su se bez problema naručili i dobili termin.
    Glavni epidemiološki rizik za njega završava za 2 tjedna (škola i vožnja javnim prijevozom), dolazi ljeto u kojem će se puno manje izlagati socijalnim kontaktima. Ne znam što bi bilo najbolje učiniti po pitanju cijepljenja.
    moj je 15ipol, cekat cu poslije godisnjih, drugu polovicu kolovoza pa onda

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    moj je 15ipol, cekat cu poslije godisnjih, drugu polovicu kolovoza pa onda
    Da, vidim da vas dosta slično razmišlja, i ja sam bila na tom tragu, ne toliko zbog izbivanja iz Zagreba tijekom ljeta, koliko zbog "svježije" zaštite najesen kad krene škola.
    Ali sad me ina malo zabrinula, jer mi docjepljivanje penzića uopće dosad nije padalo na pamet

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Pa ako se sada nabavlja cjepivo brže i lakše nego zimus, onda eventualna (a za sada ne znamo hoće li biti) docjepa penzionera ne bi trebala toliko trajati kao zimus, kako je trenutno odaziv puno manji nego što ima cjepiva, do devetog mjeseca mogu skupit i zalihe

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Da, vidim da vas dosta slično razmišlja, i ja sam bila na tom tragu, ne toliko zbog izbivanja iz Zagreba tijekom ljeta, koliko zbog "svježije" zaštite najesen kad krene škola.
    Ali sad me ina malo zabrinula, jer mi docjepljivanje penzića uopće dosad nije padalo na pamet
    Moj mozak stalno smislja scenarije katastrofe. Da dolazak u zg za mene ne zahtijeva 20 h voznje po ljetnim vikendima ne bih dvojila, bocnula bih je sad. Preskacem iskljucivo zbog logisticke zafrkancije.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa ako se sada nabavlja cjepivo brže i lakše nego zimus, onda eventualna (a za sada ne znamo hoće li biti) docjepa penzionera ne bi trebala toliko trajati kao zimus, kako je trenutno odaziv puno manji nego što ima cjepiva, do devetog mjeseca mogu skupit i zalihe
    X

evo danas već u vijestima da je pao interes za cijepljenje, jer se epidem. situacija jako poboljšala (a i dosta ljudi se već cijepilo).

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja cu za svoju s kronicnom bolesti ( 12 god.) cekati kolovoz.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Opa, evo na radiju da od pocetka iduceg tj poconje i cijepljenje 12 plus, prvo s komotviditetima, upucuju nas na ord. skolske medicine za to. I cilj do pocefka sk god 50 posto cijepljene djece, manje sam nemirna.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ina33, moja je nesto mlađa (na jesen ce 12), ima astmu (koja se od negdje pred godinu dana ponovo aktivirala, Richter nam je to najavio - predpubertet...). No, astma nije komorbiditet na koronu, barem su nama tako rekli (njezina pulmo i LOM).

Inace, preboljela je koronu sad na proljece. Cim su se javili prvi simptomi bili smo u kontaktu s pulmo, odmah joj je uvela kompletnu terapiju (ventolin i filoxotide, iako nije kašljala), prosla je "liso", sta bi rekli, dva dana temperature, nista se nije spustilo na pluca... S druge strane, na jesen je imala pocetak upale pluca, neki "vulgaris" virus, bilo je gadno skoro 3 tjedna, saturacija na granici za hospitalizaciju...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I meni su tako rekli da nije, ako nije severe, al izgleda da glavinjaju oko toga je-nije.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Utješno mi je bilo da je pulmo iz Klaiceve rekla da nisu imali slucajeva komplikacija od covida kod svojih pacijenata astmaticara.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Hvala ti, buba klara! Nasa pulmo je potvrdila iskustvo koliko korona zna but random, imaju djece (druge, neastmaticara) s plucnim komplikacijama. Ja bih je radje zastitila.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 05.06.2021. at 23:41

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Samo projavljujem da je moj skoro 20godišnjak dobio poziv sa cijepise. Doduše vjerojatno ćemo morati odgodoti jer misli da mu se poklapa sa ispitom nekim.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Jako tužno, prodati se za 30 EUR, hajde da je bar neki lepši iznos, tipa 10x veći, ali ovo je zaista dno

Do nedavno sam živela u SLO, a sada sam kod partnera u HR i ne planiram se cepiti ni za živu glavu. Mlada sam, zdrava, imam dobar imunski sustav - bolesna sam jednom u 2,3 godine, ...
    U godinama sam da se još nećkam oko dece, a i da ne uzrokuje sterilitet, ne bi dovlolila da mi neko uštrca nešto što je na brzinu smiksano i nešto što je otrov za telo - to je moje uverenje i poštujem i različite stavove

A ovo zatvaranje granica i uslovljavanje sa testovima koje sami plaćami i koji su neugodni i opasni, ako se uzimaju iz nosa je isto pretužno. Testirala sam se jednom za 200 kn, da sam mogla vratiti doma i preseliti se i nikad više, nos me je boleo još par dana iza toga. I ne, nisam osetljiva mimozica, nego vam taj bris gurnu preduboko u nos.

Moji roditelji su preboleli koronu, jer ju je tata dones sa posla - radi u zdravstvu. I živi su i zdravi, nemaju posledica, bila je kao malo žešća prehlada. I moja sestra i njegna obitelj je isto dobila koronu lani i isto vsi su preživeli, kao gripa, bole mišići, glava, itd.

Iskreno, dosta sam ogorčena oko cele ove korona situacije, koja je neukusna i svaka država smišlja neka pravila, da bi što više novaca izvukla od EU. I da, mislim da nas na jesen čeka još jedan lockdown - živi bili pa videli.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa ako se nedovoljan broj ljudi cijepi, sigurno da nas čeka.

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nisam sretna što Velika Britanija zadnja dva tjedna bilježi porast broja oboljelih unatoč oko 60% cijepljenog stanovništva, pa ako netko ima neku utješnu teoriju za mene neka je priloži

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Cijepljeni su samo jednom dozom

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Metiljavi su, nemaju prirodnog imuniteta

Riri92 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2019

Početno

Citiraj tinkilinkixyz prvotno napisa Vidi poruku

Iskreno, dosta sam ogorčena oko cele ove korona situacije, koja je neukusna i svaka država smišlja neka pravila, da bi što više novaca izvukla od EU. I da, mislim da nas na jesen čeka još jedan lockdown - živi bili pa videli.
    Ja čisto sumnjam, prije da će se za nas koji smo dopustili da nam uštrcaju brzo smiksani otrov dopustiti drugačija pravila, pa već se svuda to najavljuje i priprema.
    A sad hoće li necijepljeni imati neka ograničenja, baš me briga. Osim ako postoje ljudi koji zbog nekog razloga ne smiju primiti cjepivo. Njih bi mi bilo žao i to bih priznala pod diskriminaciju. Za ljude koji mogu, ali neće mi je baš nekako svejedno, njihov problem.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Nisam sretna što Velika Britanija zadnja dva tjedna bilježi porast broja oboljelih unatoč oko 60% cijepljenog stanovništva, pa ako netko ima neku utješnu teoriju za mene neka je priloži
    Zezli su cijepljenje 1 dozom, a dosao indijski. Dokazano ne stiti samo 1 doza od indijskog, a rekli su da je puno zarazniji, tipa 40 posto. Ako toliko cjepiva ima kako se nasi hvale, ne kuzim zasto ne smanje razmak pfizera na 3 tjedna, a i astre. Mm nije uspio smanjit razmak astre (cijepljen u travnju, docjepa 7.7.), osim na tjedan o spajanja u 6-me, pa nista od toga.

Dokle god se vecina ne cijepi, ili ne razviju neki game changer lijek, igrat cemo istu igru s lockdownima nazalost.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 09.06.2021. at 10:34

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

metiljavi

i od tih 60% cijepljenih se i dalje njih 10% može zaraziti
    porast je tu zbog otvaranja
    porast je neznatan
    s obje doze je cijepljeno 40% stanovništva

Citiraj Riri92 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja čisto sumnjam, prije da će se za nas koji smo dopustili da nam uštrcaju brzo smiksani otrov dopustiti drugačija pravila, pa već se svuda to najavljuje i priprema.
    A sad hoće li necijepljeni imati neka ograničenja, baš me briga. Osim ako postoje ljudi koji zbog nekog razloga ne smiju primiti cjepivo. Njih bi mi bilo žao i to bih priznala pod diskriminaciju. Za ljude koji mogu, ali neće mi je baš nekako svejedno, njihov problem.
    potpis
    ne vjerujem da će biti ikakvih ograničenja
    ali mi je sasvim ok da se od necijepljenih traži testiranje za svaki događaj visokog rizika (putovanja, koncerti, svadbe itd) a da se od cijepljenih ne traži
    ok mi je i da necijepljeni moraju nositi maske a cijepljeni ne moraju

betty blue avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

zar nije negdje bilo istraživanje da je pfizer učinkovitiji kod starijih ako se doze razmaknu? ili je to bilo za Astru?

tangerina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Zezli su cijepljenje 1 dozom, a dosao indijski. Dokazano ne stiti samo 1 doza od indijskog, a rekli su da je puno zarazniji, tipa 40 posto. Ako toliko cjepiva ima kako se nasi hvale, ne kuzim zasto ne smanje razmak pfizera na 3 tjedna, a i astre. Mm nije uspio smanjit razmak astre (cijepljen u travnju, docjepa 7.7.), osim na tjedan o spajanja u 6-me, pa nista od toga.

Dokle god se vecina ne cijepi, ili ne razviju neki game changer lijek, igrat cemo istu igru s lockdownima nazalost.
    ina, oko mene je dosta ljudi dobilo drugu dozu Pfizera dosta ranije nego je bio najavljen drugi termin, neka dva tjedna ranije ja mislim

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

ina, oko mene je dosta ljudi dobilo drugu dozu Pfizera dosta ranije nego je bio najavljen drugi termin, neka dva tjedna ranije ja mislim
    Da, al ti si ono split, je li tako? Ovo je zg, iskustvo od jucer, jer su me u st 'napumpali' kako je to sve super lako moguce. Bice vis cijeli procijepljen, znam da je tamo dr ekspeditivan . Zg je oko toga zadnji...najvise ljudi. A muz nema vremena npr 'nailazit' u varazdin i cakovec i gledat bi li tamo mogao dobit 2.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •