Drago mi je da se oporavljas spajalice, bedak sto si zakacila covid. Srecno na trailu, ocekujem izvestaj

Mi smo presli na letnji raspored. Ove godine leto nam je malo vise busy jer smo porasli. Najstarije dete radi i uzima classes preko leta, najmladja pocela s svojim aktivnostima, a dvoje srednjih regularno. Ja sledece nedelje pocinjem novi posao, sreca pa su malo oduzili s pocetkom, znacilo mi je da imam malo lufta. Uskoro i meni pocinje jedan letnji class, ranije ni to nisam uzimala.
Zbog leta sam dodala jos jedno plivanje, ostalo je isto sto se treninga tice, mada planiram da malo manipulisem duzinama u narednih mesec-dva.
Kupila sam si nove patike (kad ne trcim u barefoot) i vratila se Altrama, napustila Hoke. Nadam se da ce biti dobre.

Inace imam drama i dalje, stresa nikad premalo :D

Vertex, meni trcanje ne optereti dan, tako sam namestena. U tom malom gradicu smo pretrcali 14km prvo jutro i upoznali celi gradic, inace tezi slucaj da bismo u taj deo otisli s decom. U LA-u smo pretrcavali UCLA kampus, totalno ga ispresecali i upoznali trceci sat vremena okolo. Nema sanse da bismo toliko videli pesaka, narocito jer smo proveli jedan full dan u LA-u. Ostala 3 dana u obalskom gradicu sam trcala po plazi, to je u Kaliforniji poseban gust jer su plaze ujutro ravne, pesak kompresovan, prijatno je vreme i magla je okolo.

Zove me cerkina trenerica plivanja na Masters Swimming treninge u 5:30 ujutro, kontempliram to za jesen.