Pokazuje rezultate 1 do 50 od 222

Tema: Cistični higrom vrata

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2021

Početno

[QUOTE=MalaMasa;3214258]
    Citiraj Ježeva Kućica prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam. Trudim se ne nadati ničemu, ako mora završiti loše, nadam se da sve neće predugo trajati. Imati li možda kakve preporuke? Jeste li radili CVS ili amniocentezu?
    Ako vam je preteško prisjećati se, razumjet ću.
    Hvala unaprijed.[/QUO

Kod mene ni ostala morfologija nije bila uredna pa su mi preporučili prekid trudnoće. Kod Vas nije takva situacija čim su Vas poslali na Nifty. Ne želim Vas opterećivati mojom situacijom, vjerujem da će sve biti dobro! Ukoliko bude otvorenih pitanja rado ću pomoći. Dotad Vam ostaje samo da budete strpljivi i čekate nalaze. Pratim Vas i nadam se da nećete čitati moja iskustva. Držim fige!!!
    Na žalost nifty je pokazao Turnerov sindrom. Sad čekam amniocentezu za potvrdu. Hvala na podršci!

Datum pristupanja
    Jul 2021

Početno

[QUOTE=Ježeva Kućica;3214478]
    Citiraj MalaMasa prvotno napisa Vidi poruku

Na žalost nifty je pokazao Turnerov sindrom. Sad čekam amniocentezu za potvrdu. Hvala na podršci!
    Žao mi je. Moj ginekolog je pretpostavio da se isto radi o Turnerovu sindromu na osnovi ultrazvuka. Javite se nakon amniocenteze. Držite se!

Datum pristupanja
    Jul 2021

Početno

[QUOTE=MalaMasa;3214581]
    Citiraj Ježeva Kućica prvotno napisa Vidi poruku

Žao mi je. Moj ginekolog je pretpostavio da se isto radi o Turnerovu sindromu na osnovi ultrazvuka. Javite se nakon amniocenteze. Držite se!
    Hoću, hvala od srca na brizi, iako vjerujem da nije lako prisjećati se svega sto ste proživjeli. Nada umire posljednja, ali bit će kako treba biti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •