Pokazuje rezultate 1 do 50 od 137

Tema: Bezmesna tema - ideje, recepti i sve ostalo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    6,517

    Početno

    nešto od ručkova koje sam kuhala zadnjih mjesec dana


    • bulgur s povrćem u woku, tikvice na tavici
    • pita od špinata i sira, paradajz+krastavci
    • varivo s lećom i patliđanima u woku
    • složenac s povrćem i inćunima u pećnici, salata
    • salata od tunjevine, juha
    • pljukanci u umaku od šampinjona
    Posljednje uređivanje od emily : 15.08.2021. at 10:05

  2. #2
    NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    12,716

    Početno

    emily, kak radiš leću i patlidžane u woku?

    Mi sad jedemo baš puno patlidžana jer ja ne mogu odoliti novim vrstama koje vidjam i kupujem na placu: žuti, bijeli, prugasti, pa onaj tanki duguljasti, pa čak nekad kupim i zeleni. Ne znam kako se svi ni zovu al ono kaj je mi je bitno je da su svi manje gorki od klasičnih.

  3. #3
    oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    Postovi
    3,305

    Početno

    Citiraj emily prvotno napisa Vidi poruku
    nešto od ručkova koje sam kuhala zadnjih mjesec dana


    • bulgur s povrćem u woku, tikvice na tavici
    • pita od špinata i sira, paradajz+krastavci
    • varivo s lećom i patliđanima u woku
    • složenac s povrćem i inćunima u pećnici, salata
    • salata od tunjevine, juha
    • pljukanci u umaku od šampinjona
    Slozenac s inćunima, moze recept?
    Volim pripremati razne namaze npr
    Namaz od Tune slanutka začina
    Namaz od crnih maslina, može i slanutka i inćuna plus začini
    Quinoa s povrćem
    Štrukli od heljdinog brašna
    Wok tofu, povrće u tortilji
    Čušpajzi fini s povrćem
    Krumpir kuhani na sitne kockice, sitno luk, žličica do dvije senfa, sol, papar, ocat maslinovo...za prste polizati, kako paše k fileu ribe npr losos.
    Saft od zapečenih patliđana, celera stabljike..ostalo po želji...bitno zapeći sastojke..plus tekućina i zblendati. Kombinirati sa npr njokima, tofuom ili tjesteninom...

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •