Stranica 299 od 383 PrviPrvi ... 199249289297298299300301309349 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 14,901 do 14,950 od 19127

Tema: Korona virus, panika ili?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

To je stvarno kontra svih preporuka. Slaba korist od roditeljskog, ako je odluka od skole. Trazite pojasnjenje od ravnatelja.
    Posljednje uređivanje od Jadranka : 07.09.2021. at 13:49

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Naravno.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Lili75 prvotno napisa Vidi poruku
    Vrci,
    Ono što me naljutilo jučer je da je dobila rabljenu kutiju iz fizike što nije samo po sebi problem nego što je ta kutija blagi užas.
    Unutra sve polomljeno, fali pola stvari, nema radne bilježnice i ono najgore unutra je bila iskorištena šmrkava maramica i još neko smeće. Eeej u pandemiji smo, a ti mi djetetu daš kutiju sa šmrkavom maramicom u koju je netko ispuhao nos...ma fuj,...bila sam ljuta ko ris, pa jel uopće netko pregledao te kutije, jel ima išta u njima...bljaaak. Rekla sma kćerki da ništa ne dira i da izvoli svom pametnom razredniku vratit tu kutiju.

Dobila sam odgovor od njega jutros da je dijelio nove kutije i da se očito zametnula ta neprimjerena rabljena, a na kutiji naljepnica s velikim slovima ime i prezime bivšeg učenika.
    Niišta od isprike naravno. Grrrr....
    Od kad su kutije iz fizike? Moji su imali samo iz tehničkog
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 07.09.2021. at 14:47

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Od kad su kutije iz fizike? Moji su imali samo iz tehničkog
    Ima kemija biologija i fizika. I tehnički naravno.
    Posljednje uređivanje od Cathy : 07.09.2021. at 14:51

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno suludo. A baš je izričita preporuka bila da se djecu što više tjera van pod odmorom
    Nasi isto nisu smjeli, razlog: da ne cirkuliraju po skoli. Sad su u nekom razredu gdje ce na balkon moc, prosle god nisu smjeli. Taj neizlazak mi je bio tad razlozan.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Naši (u OŠ) niti prije korone nisu smjeli van za vrijeme velikog odmora.

Razlog: ako se neko dijete ozlijedi vani za vrijeme odmora, škola je odgovorna.

Pa tako zbog jednog eventualno ozlijeđenog djeteta, ostalih 500 ne smije van.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Moj prvašić - maske imaju dok su na hodniku i dok idu na wc. U razredu nemaju.
    Sele u drugi razred na informatiku. Nastavnici iz vjeronauka, engleskog i informatike će nositi maske u razredu (jer idu po više razreda), njihova učiteljica ne nosi (osim van razreda jel)

E da, za vrijeme odmora je učiteljica cijelo vrijeme s njima.
    Posljednje uređivanje od Vrci : 07.09.2021. at 15:26

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi smo imali prvu virozu od pocetka pandemije. Thea (5.5 god) ide u osnovnu skolu, 0. razred) i donela nam je smrkav nos i jedan dan neznatno povisene temperature. Testirali je antigen testom kod kuce dva puta, negativna. Isla na pcr, isto negativna. Danas moram testirati i Lunu, da bi se mogla vratiti u skolu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj cipelica prvotno napisa Vidi poruku
    Kaae, iz načina na koji pišeš na ovoj temi ja sam isčitala veliku zatvorenost. Kad ono ništa posebno. Cijepljenje i maske. Rodendani, hoteli, sport... sve otvoreno. Istovremeno, sebe doživljavam kao osobu koja propituje i nema tvrd stav. A cijepljeni svi osim djece. I nosimo maske. Komunikacijski šumovi...
    Vjerojatno sumovi. Mislim, racunam da je stvar i u okruzenju. Ne znam sto bih trenutno u Hrvatskoj, na primjer u vezi skole, s obzirom na nepostojanje maski, a imam i clanova obitelji koji nisu cijepljeni tako da bi i to bio problem koji ovdje nemam.

Sto se tice svega ostalog, pulinka je opet prilicno dobro pohvatala. Idemo kamo nam se ide i radimo sto nam se radi, ali prema "pravilima pandemije", sto znaci da u hotelu ne jedemo van sobe, otvaram prozore kad stignemo, rodjendani su vani, u kucu idemo samo kod "biranih" ljudi... itd.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa Vidi poruku
    Mi smo imali prvu virozu od pocetka pandemije. Thea (5.5 god) ide u osnovnu skolu, 0. razred) i donela nam je smrkav nos i jedan dan neznatno povisene temperature. Testirali je antigen testom kod kuce dva puta, negativna. Isla na pcr, isto negativna. Danas moram testirati i Lunu, da bi se mogla vratiti u skolu.
    Kod nas ista stvar ranije ovaj vikend, samo mislim bez temperature i nije iz skole, vec jos uvijek iz vrtica. Negativna je, a i drugo dijete sa slicnim simptomima takodjer. Uspjeli smo inace odraditi dvije vrticke viroze u travnju, odmah po povratku u vrtic. Njoj maske stoje poprilicno lose (imala je tad samo ona, druga djeca ne), uzasno je sitna.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku

Svasta! Pa zar nisu osigurani?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Nasi isto nisu smjeli, razlog: da ne cirkuliraju po skoli. Sad su u nekom razredu gdje ce na balkon moc, prosle god nisu smjeli. Taj neizlazak mi je bio tad razlozan.
    Ma kako razlozan... a virus se vani siri bitno slabije nego unutra + treba prozraciti ucionicu. Neko nedavno istrazivanje je pokazalo da je prozracivanje ucinkovitije u smanjenju zaraze od vecine maski (il nesto u tom stilu).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Cathy prvotno napisa Vidi poruku
    Ima kemija biologija i fizika. I tehnički naravno.
    Pitam jer su moji ista škola ko Lili ,pa su samo imali tehnički

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Komunikacijski šum
    Bio je klinac u ljeti na pregledu kod orl i nešto nije čuo na audio testu,onda je tehničar reko da skine masku i sve je bilo ok

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Ma kako razlozan... a virus se vani siri bitno slabije nego unutra + treba prozraciti ucionicu. Neko nedavno istrazivanje je pokazalo da je prozracivanje ucinkovitije u smanjenju zaraze od vecine maski (il nesto u tom stilu).
    Pa napisala - nema cirkuliranja x razreda po skoli

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Jel netko od vas kupovao testove u ljekarnama pa da ima za recimo sumnjive situacije? Meni palo na pamet

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj lola_34 prvotno napisa Vidi poruku

Jel ovako kod jos nekih? Ovo bi mogao bit razlog i kod nas, nekako mi sluti na to.
    Al zanima me jel to odluka na razini skole, grada, ministarstva...?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Pa napisala - nema cirkuliranja x razreda po skoli
    A tko je to kvantificirao, da je stajanje u razredu cijeli dan predstavlja manju opasnost za zarazu od izlaska na odmor i svjezeg zraka, i prozracivanja ucionice. Ovako je to samo nasumicna mjera za koji nije jasno je li ili nije korisna. A gomila istrazivanja istice vazmost prozracivanja sto cesce i dulje. Nasi su npr. svi izlazili u razlicito vrijeme na odmor, nije bilo zvona nego se unaprijed dogovorilo za svaki razred kad ulaze, imaju odmore, izlaze, i na koja vrata.

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko od vas kupovao testove u ljekarnama pa da ima za recimo sumnjive situacije? Meni palo na pamet
    Ti brzi testovi ionako nisu
    pouzdani kao pcr testovi.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Mi imamo malu zalihu, a i koristili smo. Moji su takodjer koristili neke brzinske antigenske kod kuce (u HR).

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Jesu osigurani, barem većina, ali odgovor na pitanje zašto djeca ne smiju ići van za vrijeme velikog odmora, da udahnu svježeg zraka, da malo protegnu noge, ... bio je otprilike, ako se nešto nekom djetetu vani dogodi, da je dežurni nastavnik kriv...

Nismo ništa postigli sa školom. Samo smo se nervirali...

Dječjim riječima - bilo im je 'kao sardinama' .

Ne znam je li to do škole ili do koga... bilo bi zanimljivo saznati...

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo ja sam razmišljala kupiti, samo zato da ako bi bio pozitivan stignem odvesti dijete nanpcr pa da ima postedu od SI

Gledam neki u apoteku pise 41kn da košta. Sto se tice pouzdanosti pise

• osjetljivost 96,77%
    • specifičnost 99,20%
    • točnost 98,72%
    Onak ne čini mi se tako loše...

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam i mislila bas radi djece.
    Kazu max 2.5cm u nosnicu, to nije strasno. Nasla neke i za 50ak kn, svi su tu negdje.

Mi smo svi cijepljeni, al svejedno cu prvu virozu vjerojatno pomisliti da je korona

ki ki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Evo ja sam razmišljala kupiti, samo zato da ako bi bio pozitivan stignem odvesti dijete nanpcr pa da ima postedu od SI

Gledam neki u apoteku pise 41kn da košta. Sto se tice pouzdanosti pise

Onak ne čini mi se tako loše...
    Moji poznanicinuz sve simptome i vec pozitivno dijete na brzom bili negativni na ocr-u pozitvni.
    I tako moj bratic i njegova zena.

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

A eto kad čitam takva iskustva onda si mislim da li bih bacila novac

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

MM isto nasao u DM-u kaze 55kn.Nije jos kupio, al nije lose znat di ima za slucaj nuzde.

Sto se tice izlaska na svjezi zrak, apsolutno se slazem s Jadrom, to im samo moze pomoci smanjenju zaraze, tako se i ucionice mogu posteno prozracit.
    Nasi stariji mogu izlazit van pod velikim odmorom, ali samo unutar kruga skole (ima ograda). Manji ne mogu, oni su cijelo vrijeme u ucionici, to mi je tek misterij :/

Jelena.O pa ocito se program mijenjao (ne ovisi to o skoli) otkad su tvoji bili u 7.om. Da imaju kutiju iz fizike i ove druge koje je pobrojala Cathy.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ki ki prvotno napisa Vidi poruku
    Moji poznanicinuz sve simptome i vec pozitivno dijete na brzom bili negativni na ocr-u pozitvni.
    I tako moj bratic i njegova zena.
    Pa da to je to.

Moze bit lazno negativan, al ne moze bit lazno pozitivan. Barem ne u najvecem broju slucajeva.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Bas mi nije jasno zbog cega se ne smije izlaziti van. Kod nas su ih prosle godine vodili van vise nego u normalnim uvjetima, a vjerujem da ce tako i ove godine. Nastava se nekad odrzavala vani pa ce i sad tako.

j-la avatar
    Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Citiraj olja prvotno napisa Vidi poruku
    Ako cita neko iz BiH/RS, moguce je vakcinisati djecu uzrasta 12+. Moji vakcinisani prosle sedmice, Pfizer, samo blagi bol u ruci kod oboje.
    Hvala!
    Moje su još male, ali bar sad mogu širiti dobru vijest!

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Pitala sam moju za vel odmor, traje samo 10 min, na dvoriste nisu isli otkad se upisala u tu skolu (od 6 raz), neko vrijrme je bilo gradiliste, onda je dosla korona. Sad su dobili razred s terasom i smjet ce na terasu, prosle god nisu imali terasu nego na hodnik.

A propos brzih, samo podsjetnik na onu moju ljetnu pricu da je moguce da brzi iz apiteke bude plus, a pcr minus. Pa je ponovljeni pcr-u kojeg su dublje zabili ipak bio plus. Znaci, uopce nisu za bacit, ja ih imam doma just in case.

Vidim da ce nasi omogucit booster cijepljenje vjer. 8. mjeseci nakon 2. doze, meni je to u sijecnju, maloj u travnju.Prije borba za cjepivo protiv gripe, sto je njoj za njenu dg i bitnije od korone.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 08.09.2021. at 00:04

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A propos brzih, samo podsjetnik na onu moju ljetnu pricu da je moguce da brzi iz apiteke bude plus, a pcr minus. Pa je ponovljeni pcr-u kojeg su dublje zabili ipak bio plus. Znaci, uopce nisu za bacit, ja ih imam doma just in case.
    Kod nas je bio slučaj brzi-pozitivan, nakon toga pcr negativan, isti dan nakon nalaza pcr-a odem u ljekarnu, opet kupim brzi i pozitivan

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

MM isto nasao u DM-u kaze 55kn.Nije jos kupio, al nije lose znat di ima za slucaj nuzde.

Sto se tice izlaska na svjezi zrak, apsolutno se slazem s Jadrom, to im samo moze pomoci smanjenju zaraze, tako se i ucionice mogu posteno prozracit.
    Nasi stariji mogu izlazit van pod velikim odmorom, ali samo unutar kruga skole (ima ograda). Manji ne mogu, oni su cijelo vrijeme u ucionici, to mi je tek misterij :/

Jelena.O pa ocito se program mijenjao (ne ovisi to o skoli) otkad su tvoji bili u 7.om. Da imaju kutiju iz fizike i ove druge koje je pobrojala Cathy.
    Nisu valjda i ovi u boravku cijelo vrijeme u skoli?

Ako bas ne postoje opravdani razlozi (sto bi valjda bila skola okruzena prometnicama.i bez dvorista), ja bi trazila intervenciju Vijeca roditelja prema ravnatelju. Pa i ja na poslu izadjem na zrak nakon par sati, i treba mi, a di nece djeci.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Naši imaju čak dva velika odmora od 15 minuta, izađu bar na jednom napolje, i tada i jedu užinu - svakako je to najbezbednije mesto što se zaraze tiče.
    Uvek su i izlazili, imaju veliko i mirno dvorište, jedino što je vruće i svo u betonu, ali daj šta daš...
    Ostanu u holu škole samo ako baš lije kiša, ako je vejavica ili je neka ultra olujna košava što lomi granje. Po običnoj olujnoj košavi ih izbace napolje da se proluftiraju .
    Strašno mi je i da pomislim da ne izađu napolje po 6-7 sati, čija je to pamet smislila??
    Još i razumem ako je gradilište u blizini, tu je verovatno veća šteta da su napolje u prašini nego unutra, ali ovako u pandemiji ne puštati ih napolje satima, to je suludo.
    Inače je kod nas u školi običaj i pre pandemije da se puno časova drži napolju, bar fizičko kod mlađih, a često su izlazili i ako ranije završe gradivo sa časa, dok su bili prvi i drugi razred.
    Stariji isto imaju poneki čas napolju, jedino fizičko, iz nekog meni nedokučivog razloga, konstantno imaju u sali čak i po najlepšem vremenu . Mislim da je uzrok isto pragmatičan - dosta lomova kostiju i povreda po tom betonu...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Nisu valjda i ovi u boravku cijelo vrijeme u skoli?

Ako bas ne postoje opravdani razlozi (sto bi valjda bila skola okruzena prometnicama.i bez dvorista), ja bi trazila intervenciju Vijeca roditelja prema ravnatelju. Pa i ja na poslu izadjem na zrak nakon par sati, i treba mi, a di nece djeci.
    Oni su 4. razred, nemaju boravak, cijelu nastavu provedu isključivo u učionici.
    Sad se barem mogu dići od klupe, prošle godine im nije dala ni da se odmiču od klupa.
    Jedino bi za vrijeme tjelesnog isli prošetat oko škole s njom umjesto da imaju normalan sat tjelesnog. Na to smo se mi roditelji bunili, zašto nemaju tjelesni. Škola ima sve moguće predispozicije za jako kvalitetnu nastavu tjelesnog, od novih dvorana i svlačionica do vanjskih igrališta, košarkaškog, nogometnog, atletske staze na otvorenom, ma svega i jako veliki prostor.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.09.2021. at 09:51

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa sad možda je i do učiteljke, moj je prošle godine znao često ići van čak i s drugim profačima.
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 08.09.2021. at 10:31

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sad možda je i do učiteljke, moj je prošle godine znao često ići van čak i s drugim profačima.
    Koji je on sad razred 5.?
    S kojim prof. iz engleskog, informatike i vjeronauka? Kad bi isli van, tijekom odmora su ih izvodili van drugi profesori?

Vrlo lako moguće da je do nje.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 08.09.2021. at 10:43

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Jeste vidjele novi članak: https://www.index.hr/vijesti/clanak/...o/2302492.aspx ?

O širenju virusa kroz populaciju

"Kada imate velik dio populacije koji se cijepio ili je prebolio bolest, onda pustiti virus da se širi, kao što trenutno radi Velika Britanija, i nije toliki rizik jer to ima efekt ponovnog obnavljanja imune memorije koja pamti te viruse i ima i širi i dugotrajniji učinak", poručio je Lauc.
    Ističe kako nije loše da se virus širi kroz populaciju ako ne uzrokuje bolest.
    "Naravno, ovo ne treba krivo shvatiti - nitko se ne treba otići namjerno zaraziti, posebice ako prije toga nije bio cijepljen ili prethodno prebolio. Ali mislim da je ovo jedna važna poruka koja govori da ne trebamo nametati ograničenja, da ne trebamo ljudima zabranjivati rad kako bismo spriječili širenje virusa koje zapravo, pogotovo u ovoj ljetnoj sezoni, kada su simptomi blaži, nije toliko opasno", kaže Lauc.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

U zadnjih godinu i pol dana imali smo prilike čuti stvarno najrazličitije izjave stručnjaka i onih koji se takvima smatraju. Ako sam išta naučila u tih godinu dana je - ne treba vjerovati svakoj izjavi samo zato što ju je dao netko s doktoratom ili pozicijom u nekom savjetodavnom tijelu Lauc nije epidemiolog ni infektolog, on u ovakvim člancima daje svoje osobno mišljenje, a o radu Vladinog znanstvenog savjeta nije se ništa čulo već barem pola godine (dok su prije stalno bili u medijima). Tako da bih bila vrlo oprezna kod čitanja ovakvih članaka

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

A kod nas upravo žanjemo efekte takvih stručnih izjava (imamo mi svoje "stručne" bisere): pet hiljada novoobolelih juče, ljudi se ruše u redovima pred kovid ambulantama, samo sada se ruše i deca pred dečjim ambulantama.
    Mani se Lili, stvarnost demantuje tu filozofiju "pustimo da kruži".
    Nemamo mi tu stopu vakcinisanih kao Britanija (a nemate ni vi, koliko znam?).
    A i imunitet nakon preboljevanja je lutrija, kao i posle vakcine doduše, ali radije bih rizikovala da nemam imunitet nakon vakcine nego da zaključim da nemam imunitet nakon korone...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj pulinka prvotno napisa Vidi poruku
    A i imunitet nakon preboljevanja je lutrija, kao i posle vakcine doduše, ali radije bih rizikovala da nemam imunitet nakon vakcine nego da zaključim da nemam imunitet nakon korone...

Kad smo kod ovoga, da li neko od vas zna, pitala me poznanica a ja nisam znala da joj kažem:
    Imala je težak oblik korone početkom leta, dva meseca bolovanja, oštećeno srce i pluća, ne daju joj još da se vakciniše jer kao treba da prođe 3 meseca od preboljevanja, ne znam zašto, nije dobijala imunoglobuline.

Radila je antitela sad skoro i ona su 15, 6 ne znam čega, ali ne 15 600 nego baš 15, 6.
    Pa me pita da li je ona sad neko vreme imuna na koronu sa tim nivoom antitela, a ja nisam znala šta bih joj rekla, do dr-a će doći tek kad joj je zakazano.
    Do tada ide svuda bez maske a radi dosta izložen posao. Meni taj nivo antitela ne zvuči bog zna koliki, ali znam da postoji više testova sa razl. referentnim vrednostima, pa je možda ovo dovoljno visoko?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tanja_b, je li zapravo ijedan od medijskih posvudušana koji se bave ovom temom infektolog ili epidemiolog?
    Lauc, Bakić, Rudan, Đikić, Srića...?
    Posljednje uređivanje od vertex : 08.09.2021. at 11:36

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Rudan je epidemiolog.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Inače problem s ovim što Lauc piše je to što u Hrvatskoj nije procijepljenost kao u zemljama koje ukidaju sve mjere (UK, Danska), pa niti kod najugroženijih skupina

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    tanja_b, je li zapravo ijedan od medijskih posvudušana koji se bave ovom temom infektolog ili epidemiolog?
    Lauc, Bakić, Rudan, Đikić, Srića...?
    Mislim da je Rudan u području epidemiologije ili javnog zdravstva, u svakom slučaju, tematski je najbliži. Srića je pulmolog, on je direktno uključen u priču jer radi s oboljelima od Covida. Lauc i Đikić su bazični znanstvenici, a Bakić je matematičar

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Rudan je epidemiolog.
    Stvarno? Ja nalazim područje javnog zdravstva, ali nisam nigdje našla da je epidemiolog. Ne kažem da nije...

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

I kod koga onda ne biti oprezan dok ih se cita? Kod svih? Ili nista ni ne citat

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj vertex prvotno napisa Vidi poruku
    Stvarno? Ja nalazim područje javnog zdravstva, ali nisam nigdje našla da je epidemiolog. Ne kažem da nije...
    https://en.wikipedia.org/wiki/Igor_Rudan

gor Rudan is a medical doctor with two master’s degrees (in anthropology and epidemiology) and two Ph.D. degrees (in public health and genetic epidemiology).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I kod koga onda ne biti oprezan dok ih se cita? Kod svih? Ili nista ni ne citat
    Kod Lauca definitivno biti oprezan

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ja sam jednako definitivno oprezna kod Lauca kao i kod ostalih.
    Uglavnom djeluju munjeno do daske.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja 'oprez' koji je tanja navela prevodim u 'zanemariti u potpunosti' kad se radi o laucu i bakicu. Od lauca i bakica me ne bi iznenadilo da tvrde da je usred dana mrak i pokazuju grafikone koji to toboze suportiraju.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •